Kom erachter waar jouw vermoeidheid vandaan komt!

De 3 Daagse Energie Challenge is voor jonge vrouwen die:

A

Vaker moe zijn dan hen lief is

A

Wéten dat het niet normaal is om je zo vermoeid te zijn, maar nog (steeds) niet weten wat de oorzaak van hun vermoeidheid is

A

Op zoek zijn naar handvatten om hun energielevel te boosten (en tegelijkertijd afscheid te nemen van die vage klachten)

Gaat dit over jou?

A

Je maakt keurig nachten van 7 uur of meer, en toch voel je je nog moe als je wordt gewekt door de wekker

A

Je weet eigenlijk best wel wat gezond eten is en meestal 😉 leef je daar ook naar

A

Toch merk je dat je niet helemaal in balans bent: je bent moe en hebt misschien wel last van andere vage klachten zoals een droge huid, haaruitval (of denk je nog steeds dat dat door de wisseling in seizoenen komt?), moeite met concentreren, dat vetlaagje op je buik wat maar blijft, koude handen/koude voeten, onregelmatige cyclus (of juist een pijnlijke menstruatie). Eigenlijk klachten waarvoor je niet direct naar de huisarts gaat, maar die wel vervelend zijn

Dan gaat de 3 Daagse Energie Challenge je zeker verder helpen!

Dit jaar mocht ik al 500+ vrouwen help naar meer energie. Ben jij de volgende?

We leven in een maatschappij waarin we het niet meer gek vinden om moe te zijn. En eerlijk: iedereen is toch wel eens moe?

Toch is het anders wanneer je dagelijks moe wakker wordt. Precies dat is anders dan bij de vrouwen om je heen: ook zij zijn wel eens moe, maar zij hebben wél voldoende energie om in het weekend hele dagen van huis te zijn. Terwijl jij die tijd hard nodig hebt om bij te komen…

Misschien is dat waarom je je er ook wel bij neergelegd hebt: moe zijn hoort bij jou. Je bent gewoon wat gevoeliger. En eigenlijk wil je gewoon niet zeuren.

Maar wat als ik je zeg dat ik het ook anders kan?

Meer energie begint bij weten waar jouw energie weglekt. En precies dat is wat je te weten komt tijdens de GRATIS 3 Daagse Energie Challenge.

Wat leer je tijdens deze challenge?

Als je mijn e-book gelezen hebt, dan weet je dat ik me vooral bezig houd met 5 thema’s: ontspanning, beweging, voeding, mindset en slaap. Deze komen uiteraard aan bod, maar wel op een net iets andere manier dan je tot nu toe gelezen hebt.

Daarnaast zijn er nog veel meer dingen die invloed hebben op jouw energielevel. Denk maar eens aan je hormonen of je darmgezondheid.

We staan er vaak niet bij stil, maar wat jij achterlaat op het toilet, is heel bepalend voor hoe je je voelt. Het is namelijk feedback van je lijf: werd ie er blij van? Of is het (letterlijk) een hoopje ellende? Tijdens deze challenge neem ik je mee in wát jouw darmen je dan daadwerkelijk proberen te vertellen. En natuurlijk krijg je ook direct tips met hoe je ze weer kunt herstellen. Ik verklap vast: ook als jij denkt dat je darmen prima in orde zijn, zijn ze dat waarschijnlijk niet 😉

Ook over hormonen wordt (gelukkig!) inmiddels genoeg geschreven. Want ondanks dat de meeste vrouwen niet echt weten hoe het met hun hormonen gesteld is, bijvoorbeeld door het gebruik van hormonale anticonceptie, weten we vaak wel dat we graag van dat heksjes-gedrag af willen (Thanks love, ik weet dat ik last heb van stemmingswisselingen).

Tijdens deze challenge krijg je inzicht in wat jouw hormonen nodig hebben om weer in balans te komen. Kan die bezem mooi weer in de kast!

Dit zeggen vrouwen waarmee ik samen mocht werken

Savannah is een wandelende encyclopedie, en haar Hack je energielek-sessie is écht een aanrader! Van de eerste tot de laatste minuut deelde ze al haar kennis – gelukkig kent Zoom de optie om een gesprek op te nemen, want zo kon ik het later nog eens rustig terugkijken 🙂

Aan de hand van een uitgebreid formulier dat ik voor de sessie moest invullen, legde Savannah verbanden tussen vage klachten die ik al jaren had en waarvan ik dacht dat ze nu eenmaal bij mij hoorden.

Maar er bleek dus wél iets aan te doen, en veel van die klachten samen konden ook nog eens gelinkt worden aan mijn voortdurende vermoeidheid en slechte slapen. Dat was namelijk de belangrijkste reden waarom ik de sessie überhaupt geboekt had, ik wilde gewoon fitter en minder vermoeid zijn.

Wat ik verder fijn vond, was dat Savannah niet alleen duidelijk uitlegde waarom ze bepaalde dingen dacht en adviseerde, maar dat ze ook meteen met concrete opties kwam.

Kortom, heb jij ook vage klachten waarvan je denkt: ‘daar moet ik nu eenmaal mee leven’? Laat Savannah eens met je meekijken, want het gesprek met haar heeft mijn ogen geopend!

Anouk, 33 jaar

Ondernemer

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Hack je energielek sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Webshop eigenaar

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou? 

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!! 

Naomi, 30 jaar

Verpleegkundige & luisterkindwerker

Savannah is een ontzéttend lieve vrouw, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt.

Ze kijkt echt wat voor jou persoonlijk de grootste knelpunten zijn en geeft dan ook gerichte adviezen, heel fijn!

Savannah gaf mij de bekende ‘schop onder de kont’, om beter voor mezelf te zorgen.

In de loop van het traject begon ik me al veel beter te voelen en dit werd alleen maar meer! Nu valt het op als ik moe ben, terwijl het daarvoor opviel als ik eens niét moe ben!

Savannah is écht een topper en ik ben ontzettend blij met de adviezen die ze me gegeven heeft!

Carina, 32 jaar

Even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

 

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp. 
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje. 

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches. 
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

Aan het einde van deze challenge…

A

Weet je dat jouw vermoeidheid écht op te lossen is

A

Weet jij exact op welk gebied er werk aan de winkel is

A

Kun je keuzes maken die je gezondheid

A

Heb je handvatten om direct mee aan de slag te gaan

Alle praktische zaken op een rij

A

De 3 Daagse Energie Challenge is van maandag 19 oktober tot en met woensdag 21 oktober om 9:00 uur

A

De masterclasses zijn 45 minuten per keer

A

Als je je inschrijft ontvang je een link waarmee je iedere dag de masterclass van die dag kunt volgen

A

Er is bij elke masterclass gelegenheid om vragen te stellen

A

Het is helemaal GRATIS!