In één dag jouw eigen leefstijlplan? Het kan!

A

Je weet inmiddels dat je ietsiepietsie meer vage klachten hebt dan je altijd dacht, maar wáár begin je?

A

Want ja, jij bent die vrouw die keurig 7 uur per nacht slaapt, en tóch niet iedere dag uitgerust wakker wordt. En ook die vrouw die net iets vaker haar partner of kinderen afsnauwt, ook al weet ze dat het niet aan hen ligt...

A

Je bent al eens bij de huisarts geweest want je dacht altijd: dit is niet ok... Zó jong, en dan tóch zo vaak bij moeten komen? Maar die bloeduitslagen vertellen je dat alles toch écht in orde is

A

En je eet gezond, laat die taartjes meestal staan, maar die trek blijft en soms ontkom je er gewoon niet aan om tóch voor de bijl te gaan (of eerlijk: je wéét dat je wel wat gezonder zou kunnen eten, maar wat is nu echt gezond eten, en wat niet? Kun je dan nog wel eens iets lekkers nemen?!)

A

Eigenlijk merk je al langer dat je niet helemaal in balans bent: je hebt moeite om te concentreren, dat vetlaagje op je buik blijft maar aanwezig en die koude handen en voeten... Om nog maar niet over je cyclus te spreken. Eigenlijk klachten waarvoor je niet direct naar de huisarts gaat, maar die wel vervelend zijn

A

Maar ja... Er wordt zoveel gezegd en geschreven als het gaat om gezondheid en gezond leven, dat je eigenlijk niet meer weet wat nu waar is en wat niet. En dat is precies waarom ik een leefstijldag organiseer!

Je hebt alles en eigenlijk mag je niet klagen. Maar hoe leuk is je leven nu écht, als je zo weinig energie hebt en zoveel dingen laat, omdat je lijf het niet toestaat?

Mijn leefstijldag is voor vrouwen die:

A

Vaker moe zijn dan hen lief is (en eigenlijk 's morgens als de wekker gaat denken: 'niet nú al!')

A

Wéten dat het eigenlijk niet normaal is om je zo vermoeid te voelen, maar nog (steeds) niet weten wat de oorzaak van hun vermoeidheid is

A

Al van alles geprobeerd hebben en écht graag van hun klachten afkomen, maar gewoon niet meer weten hoe... Want als de huisarts het niet weet, wie dan wel?

A

Op zoek zijn naar handvatten om hun energielevel te boosten en tegelijkertijd afscheid te nemen van die vage klachten, maar geen zin hebben in een heel traject

Let op: Early Bird korting van 50 euro én mijn videotraining cadeau als je vóór 17 april je ticket koopt!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Eerdere deelnemers van mijn online trainingen zeggen:

 

We leven in een maatschappij waarin we het niet meer gek vinden om moe te zijn of zo nu en dan kwaaltjes te hebben. En eerlijk: iedereen heeft toch wel eens wat?

Toch is het anders wanneer je dagelijks moe wakker wordt. Precies dat is anders dan bij de vrouwen om je heen: ook zij zijn wel eens moe, maar zij hebben wél voldoende energie om in het weekend hele dagen van huis te zijn. Terwijl jij die tijd hard nodig hebt om bij te komen…

Of misschien is vermoeidheid niet eens je probleem, maar weet je dat je gewoon een hormonale draak bent (en als je dat nog niet weet: waar dacht je dat die stemmingswisselingen en dat vetlaagje op je buik dán vandaan kwamen?)

Wat als ik je zeg dat het ook anders kan? Dat je zélf de regie in handen kunt hebben als het gaat om jouw gezondheid?

Tijdens mijn online leefstijldag neem ik je in één dag niet alleen mee in wat je lichaam je probeert te vertellen, maar geef ik je vooral direct handvatten om zelf aan de slag te gaan.

In één dag maak jij jouw eigen leefstijlplan. En nee, daar is niks algemeens aan!

Wat leer je tijdens deze leefstijldag?

Als je mijn e-book gelezen hebt, dan weet je dat ik me vooral bezig houd met 5 thema’s: ontspanning, beweging, voeding, mindset en slaap. Deze komen uiteraard aan bod, maar wel op een net iets andere manier dan je tot nu toe gelezen of gehoord hebt.

Daarnaast zijn er nog veel meer dingen die invloed hebben op jouw energielevel én op het feit of je wel of geen vage klachten hebt. Denk maar eens aan je hormonen of je darmgezondheid.

We staan er vaak niet bij stil, maar wat jij achterlaat op het toilet, is heel bepalend voor hoe je je voelt. Het is namelijk feedback van je lijf: werd ie er blij van? Of is het (letterlijk) een hoopje ellende? Tijdens mijn online leefstijldag neem ik je mee in wát jouw darmen je dan daadwerkelijk proberen te vertellen.

En yes, je krijgt direct tips om ook dit thema mee te nemen in jouw eigen leefstijlplan.

Ik verklap vast: ook als jij denkt dat je darmen prima in orde zijn, zijn ze dat waarschijnlijk niet 😉

Ook over hormonen wordt (gelukkig!) inmiddels genoeg geschreven. Want ondanks dat de meeste vrouwen niet echt weten hoe het met hun hormonen gesteld is, bijvoorbeeld door het gebruik van hormonale anticonceptie, weten we vaak wel dat we graag van dat heksjes-gedrag af willen (Jep, soms hebben die partners toch gelijk…).

Tijdens de online leefstijldag leer ik je hoe je de signalen van jouw lijf kunt herkennen, maar geef ik je ook boordevol tips en adviezen hoe je deze klachten kunt uitzwaaien 🙂

 

Ik weet wat jij nu denkt

Ik ken mijn (potentiële) klanten. En ik weet dat jij nu denkt: “dit klinkt zoals ik ben, maar waarom zou dit wél helpen? Ik heb al zo veel geprobeerd”. Eigenlijk sta je al op het punt om deze pagina weer te sluiten en weer verder te gaan scrollen op social media.

Maar wat je dán doet, is je kop in het zand steken. Want eerlijk: juist die hoop die je nu voelt, die mag je wat ruimte geven.

Ik heb al duizenden vrouwen mogen helpen en wat ik keer op keer terug hoor is: “wow, je bekijkt het van zo’n andere kant…” en alleen dat is al waarom ik hoop dat je de gok durft te wagen.

Het kan ook dat je denkt “ik heb niet het gevoel dat er iets is wat me wel gaat helpen”. Heel eerlijk? Als je dat denkt, dan gaat er zéker niets veranderen.

Jouw mind is ontzettend krachtig en alles wat je aandacht geeft, groeit. Ze zeggen niet voor niets ‘where you attention flows, your energy goes’. Dus als jij ervan overtuigd bent dat dit je niet gaat helpen, dan gaat het je ook niet helpen. Ik kan er niks anders van maken.

En het laatste wat er in je hoofd omgaat is waarschijnlijk: “wat leer ik nou echt over mezelf in één dag? Ik word niet eens 1 op 1 begeleid…”

Als je écht alles over jezelf al zou weten en je zelf door en door zou kennen, dan zou je dit nu niet lezen. Want dan wist je al lang waar je energielek zat of waar jouw klachten vandaan komen. Sterker nog, dan had je hem al lang aangepakt!

Tijdens de leefstijldag is er voldoende ruimte om stil te staan bij jouw persoonlijke situatie. Dat komt omdat ik echt tijd en ruimte in las om stil te staan bij de vragen die je hebt. Daarbij vindt het event plaats via Zoom en kunnen we zo dus meer de verbinding aan gaan met elkaar 🙂

Als je ook maar enigszins getriggerd werd door wat ik hier heb beschreven, dan hoop ik oprecht dat je denkt: “en nú pak ik de regie”! Voor 149 euro krijg je tonnen aan inzicht, dat beloof ik je. Dus wat let je?

Even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

 

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp.
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje.

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches.
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

Aan het einde van deze leefstijldag..

A

Snap je eindelijk wat je lijf je nou probeert te vertellen

A

Weet jij exact op welk gebied er werk aan de winkel is

A

Heb je je eigen leefstijlplan en weet je niet alleen dat jouw klachten op te lossen zijn, maar belangrijker: weet je exáct wat je te doen staat!

A

Kun je (ook in de toekomst) keuzes maken die je gezondheid versterken (en weet je welke dat zijn)

Alle praktische zaken op een rij

A

De leeftstijldag vindt plaats op zaterdag 1 mei en kun je volgen via Zoom vanuit je (niet zo ;-)) luie stoel

A

We gaan het hebben over ALLES wat invloed heeft op een optimale gezondheid: van hormonen tot ontspanning, van voeding tot slaap, van beweging tot darmgezondheid en alles er tussenin en uiteraard staan we óók stil bij de invloed van onze mind!

A

Als je je inschrijft en betaald hebt ontvang je een mail met alle info

A

Er is meer dan voldoende mogelijkheid om jouw (persoonlijke) vraag te stellen

A

De investering is 149 euro incl BTW (en levert je tonnen aan inzichten en praktische handvatten op!)

Dit zeggen vrouwen waarmee ik samen mocht werken

Savannah nodigde me vorig jaar heel spontaan uit voor haar masterclass en ik dacht; waarom niet?

De masterclass was nog geen 20 minuten (en een heleboel vage symptomen) onderweg en ik kon bij bijna alles een vinkje zetten: alleen wakker kunnen worden van de wekker, altijd aanstaan en moeite met ontspannen, buikklachten, haaruitval, menstruatieklachten (de lijst gaat nog even door, maar je snapt m’n punt denk ik wel).

Dus mijn besluit om met haar te gaan werken was dan ook snel gemaakt.

Ik heb een eigen bedrijf en kan het me niet veroorloven om uit te vallen. Naast mijn tijd is mijn gezondheid mijn meest kostbare ‘bezit’. En de masterclass van Savannah opende écht weer even mijn ogen: er is nog op zoveel vlakken winst te behalen.

Een aantal maanden en een afgerond traject later:

WOW niet normaal hoe lekker ik me nu voel.

Ik dacht altijd dat ik niks te klagen had en dat sommige vage klachten ‘er nou eenmaal bij horen’.

Maar niks is minder waar – weet ik nu.

Ik heb vaak geen wekker meer nodig om wakker te worden, voel me het grootste gedeelte van de tijd energiek (van nature, en niet alleen als karaktertrek). Geen bosjes haar meer achterlaten overal, mijn menstruatie is regelmatig, mijn buikklachten zijn weg!!

En een leuke bijkomstigheid (wat eigenlijk helemaal niet de planning was, maar wél heel fijn – eerlijk is eerlijk): ik ben ook 2 kilo afgevallen.

Wat ik fijn vond aan het traject bij Savannah (en wat me sowieso bij voorbaat al aansprak) was dat zij niet zo’n typische fitgirl is. Ik had namelijk helemaal geen zin om voor een fortuin aan moeilijke ingrediënten aan te schaffen elke week. En óók niet om 2,5 uur per dag in de keuken te staan (geen tijd voor!).

Savannah keek heel erg naar mijn behoeftes en waar de grootste prioriteiten lagen en stap voor stap (met hele kleine behapbare stapjes!) pasten we verandering toe.

Dat bleek een mega fijne (en blijvende!) strategie.

Daarnaast is Savannah iemand met een hele fijne, vrolijke en aanstekelijke energie. Het hele traject met haar heb ik haar 200% betrokkenheid en motivatie om mij te helpen gevoeld. Daarnaast vond ik het óók fijn dat ze zo open minded was, waardoor er geen onderwerp ‘taboe’ bleef. Alles was bespreekbaar.

Ik verwijs nu zelf ook regelmatig mensen naar Savannah door, privé maar ook zakelijk.

Want jezelf zo voelen?

Dat gun ik iedereen.

Rina Vrutaal, 39 jaar

Eigenaar HMV coaching

Savannah is een wandelende encyclopedie, en haar Hack je energielek-sessie is écht een aanrader! Van de eerste tot de laatste minuut deelde ze al haar kennis – gelukkig kent Zoom de optie om een gesprek op te nemen, want zo kon ik het later nog eens rustig terugkijken 🙂

Aan de hand van een uitgebreid formulier dat ik voor de sessie moest invullen, legde Savannah verbanden tussen vage klachten die ik al jaren had en waarvan ik dacht dat ze nu eenmaal bij mij hoorden.

Maar er bleek dus wél iets aan te doen, en veel van die klachten samen konden ook nog eens gelinkt worden aan mijn voortdurende vermoeidheid en slechte slapen. Dat was namelijk de belangrijkste reden waarom ik de sessie überhaupt geboekt had, ik wilde gewoon fitter en minder vermoeid zijn.

Wat ik verder fijn vond, was dat Savannah niet alleen duidelijk uitlegde waarom ze bepaalde dingen dacht en adviseerde, maar dat ze ook meteen met concrete opties kwam.

Kortom, heb jij ook vage klachten waarvan je denkt: ‘daar moet ik nu eenmaal mee leven’? Laat Savannah eens met je meekijken, want het gesprek met haar heeft mijn ogen geopend!

Anouk, 33 jaar

Ondernemer

Via instagram ben ik bij Savannah terecht gekomen en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb.
Sinds een aantal jaar weet ik dat ik PCOS heb. Sindsdien veel op internet gelezen en gedaan, maar het lukte me niet om mijn hormonen in balans te krijgen.
Doordat mijn hormonen uit balans waren had ik een hoop vage klachten. Het vervelendste vond ik vooral de vermoeidheid en stemmingswisselingen. Waardoor ik me vaak ook futloos en deprie voelde.
Ik voel me door het traject een stuk energieker, mijn menstruatiecyclus is een stuk korter en mijn stemmingswisselingen zijn ook een stuk minder. Ik heb echt weer energie om dingen aan te pakken en te ondernemen.
Ze heeft me echt hele goede tips  gegeven en nooit meer dan 3 per keer. Met kleine stapjes vooruit. Het meeste heb ik echt met mijn voeding gedaan. Betere maaltijden, minder eetmomenten en de juiste supplementen.
Savannah is heel begripvol en denkt echt met je mee wat haalbaar is. Geen onmogelijke diëten of dingen wat gewoon niet in je leefstijl past.
Maaike, 30 jaar

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Hack je energielek sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Webshop eigenaar

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou? 

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!! 

Naomi, 30 jaar

Verpleegkundige & luisterkindwerker

Savannah is een ontzéttend lieve vrouw, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt.

Ze kijkt echt wat voor jou persoonlijk de grootste knelpunten zijn en geeft dan ook gerichte adviezen, heel fijn!

Savannah gaf mij de bekende ‘schop onder de kont’, om beter voor mezelf te zorgen.

In de loop van het traject begon ik me al veel beter te voelen en dit werd alleen maar meer! Nu valt het op als ik moe ben, terwijl het daarvoor opviel als ik eens niét moe ben!

Savannah is écht een topper en ik ben ontzettend blij met de adviezen die ze me gegeven heeft!

Carina, 32 jaar