HO, WACHT NOG EVEN…

De checklist zit binnen nu en 5 minuten in je mailbox (en zo niet, check vooral je spam even!), maar…

Wat als ik je nu de mogelijkheid geef om gelijk door te pakken?

De checklist gaat je duidelijkheid  geven over of je wel of niet in balans bent. En ik gok dat de kans groot is dat je niet zo eh heel erg in balans bent.

Maar… en dan? Ga je nog even aanmodderen, of ben je klaar om direct aan de slag te gaan?

Jij denkt dat echt bruisen van de energie niet voor jou is weggelegd

Jij voelt je aangesproken, want…

 

A

... Je hebt duizend en één dromen (en een flinke to do list), maar als je verplichtingen van die dag erop zitten, plof je uitgeput op de bank

A

... Je zou graag willen dat je het weekend níet nodig had om bij te tanken (waar halen andere vrouwen de energie vandaan om dingen te ondernemen?!)

A

... Je weet dat voeding bepalend kan zijn voor hoe energiek je je voelt. Maar zóveel visies... Hoe weet je nu wat klopt, en wat niet?

A

... Je sport wel (alhoewel... nu wat minder misschien), maar het komt regelmatig voor dat je jezelf naar de sportschool moet slepen, in plaats van dat je zin hebt om te gaan sporten (liegen al die andere chicks...?!)

A

...En als die wekker 's morgens gaat, dan druk je hem het liefst nog even uit. Véél te vroeg, want je bent nog niet uitgeslapen!

Hoe zou het voor je zijn als…

A

...Je na een dag werken óók nog energie had om je to do list af te werken of je dromen na te jagen?

A

...Je doordeweeks niet al je energie nodig hebt, en dus in het weekend ook nog voldoende energie hebt om leuke dingen te doen?

A

...Je zou weten welke voeding écht wat voor je lijf doet, en wat je beter kunt mijden? En daarmee ook direct weet wat nu waar is in voedings-mythe-land, en wat niet?

A

...Je vanaf nu altijd met zin gaat sporten?

A

...Je uitgerust wakker wordt, mét of zelfs zonder wekker? (YES, ook dat bestaat!)

Kortom: hoe zou het voor je zijn als je weer voldoende energie zou hebben om je dromen na te jagen en te doen wat je zo graag zou willen doen?

Het kost je anderhalf uur van je tijd en 19 luttele euro’s.

In anderhalf uur gegarandeerd inzicht in waar jouw energie weglekt

Je droomt ervan om meer energie te hebben, zodat je eindelijk kunt doen wat je écht graag wilt.

Misschien heb je al zó veel geprobeerd – van je voeding aanpassen, meer sporten, bezoeken van diverse specialisten tot het slikken van talloze supplementen – maar lijkt niks te werken.

Want iedere ochtend als je wakker wordt, denk je weer: f*ck, uitgerust wakker worden is dus echt niet voor mij weggelegd.

Wat als ik jou vertel dat het ECHT anders kan?

In mijn masterclass van anderhalf uur leer ik jou hoe je dat ik-voel-me-overreden-door-een-vrachtwagen-gevoel omtovert naar man-wat-voel-ik-me-lekker-energiek!

(En als je nu denkt: utopie! Dan daag ik je zéker uit om erbij te zijn)

Naast de ‘aha’-momentjes die je gaat krijgen, deel ik een hoop praktische tips zodat jij direct van start kunt om je energie (blijvend!) te boosten.

Deze inzichten zijn onbetaalbaar en bespaart uren zoeken naar verklaringen en oplossingen via onze vriend Google, als ik eerdere deelnemers mag geloven.

In anderhalf uur kom jij er gegarandeerd achter waardoor jij nu nog niet bruist van de energie én welke kleine aanpassingen je mag doen om je energieker te voelen.

Wat zeg je ervan?

1000+ vrouwen gingen je voor:

 

Je weet dat het zo niet langer door kan gaan…

Misschien ben je op het punt beland dat je denkt dat hje vermoeidheid bij je hoort. Dat jij nooit op en top energiek gaat voelen. 

Maar je zo vermoeid voelen HOORT NIET.

Als jij op het punt staat op te geven, en te accepteren dat je je nou eenmaal zo voelt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik werk namelijk júist met vrouwen die al van alles geprobeerd hebben, maar waarbij dat allemaal niks (blijvends) uithaalt. 

En ja, tuurlijk ga je je niet van vandaag op morgen beter voelen. Want wat er langzaam is ingeslopen, heeft ook de tijd nodig om weer te vertrekken.

Mooier kan ik het niet maken.

Maar je kunt wél vandaag de eerste stap zetten naar blijvend meer energie en minder vage klachten.

En nee, het zoveelste huisartsbezoek of bloedonderzoek gaat het niet oplossen. Want als daar iets mis mee was, dan was het er al lang uit gekomen…

Oh en dan nog iets:

We denken allemaal dat tijd en geld mega schaars zijn.

Maar heb je er al eens bij stil gestaan hoe het zou zijn als je álle tijd en álle geld van de wereld had, maar dat je je nog steeds zo zou voelen? Hoe leuk vind je het leven dan?

Ik nodig je uit om vandáág nog voor jezelf te kiezen.

Gegarandeerd inzicht in jouw energielek, dat is wat je nodig hebt om het op te lossen. En dat reik ik je hier voor 19 euro aan!

Na deze masterclass…

A

...Weet jij welke thema's bepalend zijn voor jouw energielevel

A

...Weet jij waarmee je jouw lichaam helpt (of juist verzwakt)

A

...Heb je concrete handvatten om zelf je energielevel te verhogen

En dat in slechts anderhalf uur tijd.

Doe je mee op dinsdagavond 25 mei om 20:00 uur?

Let op: de masterclass is terug te kijken, dus óók als je niet kunt op de dag zelf, is het raadzaam je in te schrijven!

Even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

 

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp. 
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje. 

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches. 
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

Ik heb inmiddels al zó veel enthousiaste reacties op mijn masterclasses ontvangen, dat ik een 100% tevredenheidsgarantie biedt.

Niet goed = gegarandeerd geld terug!

Met deze vrouwen mocht ik eerder werken…

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Hack je energielek sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Webshop eigenaar

Nadat ik al enige tijd in een burn-out zat en zo vermoeid was, heb ik Savannah een berichtje gestuurd met de vraag: kun jij me helpen? En ja hoor, dat kon ze zeker. Vol enthousiasme stuurde ze me een aantal tips. En mét succes! 😃 Wat ik zo fijn vond aan Savannah was dat het zo begripvol was. Ik voelde me echt gehoord en hoefde mezelf even niet ‘groot’ voor iemand te houden.

Haar tips hebben me zoveel opgeleverd. En geloof het of niet: ik word uitgerust wakker! 👏🏼 Iets waarvan ik altijd dacht dat dat niet aan mij besteed was. Ik heb haar laatst zelfs om 05.50 uur een berichtje gestuurd dat ik uitgerust wakker was (ja… zelfs op dat tijdstip).

Ik merkte al vrij snel verschil in mijn energielevel en dat gun ik écht iedereen. Altijd moe zijn is zoooo stom!

Ook is mijn acne echt stukken minder. Fijne bijkomstigheid!

Suzanne, 26 jaar

Accountmanager

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou? 

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!! 

Naomi, 30 jaar

Verpleegkundige & luisterkindwerker

Laatst heb ik een Hack je Energielek sessie gehad met Savannah. Wat was dit fijn! Savannah weet duidelijk waar ze jou bij kan helpen en weet dit in begrijpbare taal uit te leggen. Verder geeft ze gelijk concrete handvatten, waar je direct mee aan de slag kunt. Ik vond het fijn dat ik alles bij haar kwijt kon en hoe meer jij open durft te staan naar haar toe, hoe beter ze jou kan helpen! Tijdens de sessie weet ze gelijk verbanden te leggen, waardoor het voor jezelf ook steeds duidelijker wordt waar iets vandaan komt of kan komen. Tijdens de sessie liet Savannah mij inzien dat je met kleine stappen de grootste resultaten kan behalen.

Jennifer, 26 jaar

Na een lange tijd te worstelen met mijn gewicht en gezicht (heel veel uitslag / acne / roodheid) en zelf wat aan te klooien kwam in januari Savannah op mijn pad.

Pas toen realiseerde ik mijzelf pas dat er wellicht heel wat meer aan de hand was dan alleen maar een onrustige huid en extra kilo’s. Continue vermoeid zijn en dat wijten aan kinderen, geen regelmatige stoelgang, een lange menstruatiecyclus, allemaal zaken waar we tijdens een lang en prettig intakegesprek ook nog achter kwamen.

De gesprekken met Savannah hebben er bij mij voor gezorgd dat ik meer in balans ben in eigenlijk alles. Al is de basis wel gelegd bij mijn eet&drinkpatroon. Veel afwisseling, groenten en fruit, maar ook af en toe een wijntje, dat is geen probleem. In plaats van een schuldgevoel hierover, weet ik nu hoe ik ervoor moet zorgen dat het niet té veel wordt.

Savannah zorgt met 3 tips per gesprek ervoor dat het behapbaar blijft en dat je een positief gevoel krijgt. Langzaam maar zeker verandert het je leefstijl en kan je het ook makkelijk bijhouden. Als iets niet bij je past, dan kijk je gewoon samen met haar verder. Ze houdt rekening met hoe je bent, maar ook met hoe je leeft. In mijn geval met 2 kinderen van 1 en 3 jaar, die ondertussen de bananenpannekoekjes van mijn bord kijken.

Voor de tips en gesprekken met Savannah bleef ik hangen in bepaalde patronen, zoals extreem willen afvallen en vervolgens eigenlijk ook weer de helft aankomen. Of elke middag samen met de kids een dutje doen, omdat ik niet meer kon. Of juist het niet aanpakken van mijn huidproblemen. Mede door Savannah heb ik deze dutjes niet meer nodig, heb ik een gezonde en gebalanceerde levenstijl ontwikkeld en begrijp ik ook waarom sommige zaken in mijn lichaam werken zoals ze werken.

Kortom, Savannah is een echte aanrader! Ze denkt en kijkt met je mee en geeft niet het gevoel dat je faalt maar dat je altijd slaagt!

Ingeborg, 30 jaar

Savannah is een ontzéttend lieve vrouw, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt.

Ze kijkt echt wat voor jou persoonlijk de grootste knelpunten zijn en geeft dan ook gerichte adviezen, heel fijn!

Savannah gaf mij de bekende ‘schop onder de kont’, om beter voor mezelf te zorgen.

In de loop van het traject begon ik me al veel beter te voelen en dit werd alleen maar meer! Nu valt het op als ik moe ben, terwijl het daarvoor opviel als ik eens niét moe ben!

Savannah is écht een topper en ik ben ontzettend blij met de adviezen die ze me gegeven heeft!

Carina, 32 jaar

Ben je er nu nog steeds? 🙂

Als je tot hier gelezen hebt, dan voel je je blijkbaar aangesproken. En dan vertel ik je bij deze ook dat je écht wat te doen hebt.

Durf je 19 euro in jezelf te investeren?

Als het antwoord hierop nee is, dan kan ik je niet helpen. 

Als je twijfelt: ik bied een 100% tevredenheidsgarantie aan. Dat wil zeggen: je haalt er hoe dan ook iets uit!