HO, WACHT NOG EVEN…

De checklist zit binnen nu en 5 minuten in je mailbox (en zo niet, check vooral je spam even!), maar…

Wat als ik je nu de mogelijkheid geef om gelijk door te pakken?

De checklist gaat je duidelijkheid geven over of je wel of niet in balans bent. En ik gok dat de kans groot is dat je niet zo eh heel erg in balans bent. (Mark my words ?)

Want je ervaart regelmatig buikpijn of hoofdpijn, hebt een onregelmatige cyclus of heftige menstruatieklachten, en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Je wijt het zelf vooral aan het feit dat je hard werkt. Je bent namelijk rete ambitieus en zet je voor de volle 100% in als het gaat om jouw zakelijke doelen.

Maar zo goed als je voor je ambities zorgt, zo slecht zorg je eigenlijk voor jezelf… 

De vraag is: Ga je nog even aanmodderen, of ben je klaar om direct aan de slag te gaan en nu écht voor eens en voor altijd afscheid te nemen van die vage klachten en je ultiem lekker in je vel te voelen?

“Ik volg vaker een masterclass en kan er dan vaak moeilijk mijn aandacht bij houden. Maar jouw energie maakt dat ik van begin tot eind geboeid was. 

Bedankt voor de mega inzichten en je waardevolle praktische tips – ik kan gelijk aan de slag!” – Carla, 31 jaar

De masterclass is eerder opgenomen en kun je daarom volgen op jouw eigen tijd en tempo. Hij duurt anderhalf uur en had volgens eerdere deelnemers nóg veel langer mogen duren 😉

Jij voelt je aangesproken, want eerlijk is eerlijk: écht fit en lekker in je vel, voel je je al tijden niet. En eigenlijk besef je je dat nu pas.

Want het is niet dat je niks meer kan. Je bent meer van team ‘het kan altijd erger’. Hoe erg is het nou dat die menstruatie niet écht regelmatig is, die buikpijn er vaker wel dan niet is, en dat je niet bruist van de energie?

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat je lichaam je nu met relatief kleine signalen probeert te vertellen dat het niet helemaal blij is met je? En dat als je dit maar lang genoeg negeert, het vanzelf wél erg wordt?

Je investeert graag in jezelf en doet dat ook regelmatig. Ik bedoel: een businesscoach, een boek over een thema wat je interesseert… Echt lang nadenken over deze dingen, hoef je niet.

Maar heb je er al eens bij stil gestaan dat je pas écht al je ambities waar kunt maken, als je gezondheid dat toe laat?

En als je nu nog steeds denkt ‘het valt wel mee…’ dan wil ik je tóch een paar vragen stellen:

A

Word jij iedere dag uitgerust (en zonder wekker) wakker?

A

Verloopt jouw menstruatie zonder problemen en is ie op de dag af gelijk (indien je geen hormonale anticonceptie gebruikt)?

A

Kun je iedere dag naar het toilet voor nr 2 en hoef je dan maximaal 2x te vegen?

A

Is 1x deo op doen op een dag voldoende (dat je aan het einde van de dag denkt: ‘lekker, dit ruikt alsof ik net deo op gedaan heb!’)?

A

Is je huid rustig en goed gevoed (oftewel: niet droog)?

A

Ben jij iemand die nooit ergens last van heeft (geen hoofdpijn of buikpijn, nooit verkouden en/of grieperig, zit nooit bij de dokter)?

Ik geloof dat als jij met je bedrijf wilt doorgroeien naar topniveau, je eerst je fysiek op orde moet hebben.

En misschien zit je inmiddels in een groeispurt, maar ben je ergens bang dat je het niet vol gaat houden…

Als jij er nu nog bent en de helft van de vragen (of meer) met ‘nee’ moest beantwoorden, dan is mijn masterclass exact wat jij nu nodig hebt.

Een masterclass waarin ik je niet alleen inzicht geef in wat je lijf je probeert te vertellen, maar óók tientallen praktische tips geef waarmee jij vandaag nog het tij kunt keren.

Deze masterclass geef ik op dit moment niet live in verband met mijn zwangerschapsverlof. Daarom krijg je, als je de masterclass nu aanschaft, deze bonussen erbij:

A

Mijn favoriete recepten waarmee je op een super makkelijke manier je gezondheid boost. Let op: ze zijn écht lekker (promise ;-))

A

Mijn e-book met 10 tips om je slaap te verbeteren

A

Een méga (unieke) aanbieding voor mijn videotraining Leren Luisteren naar je Lichaam

Volg mijn masterclass en krijg toegang tot deze bonussen

 Nu voor slechts €19,-

Mijn eigen zoektocht

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

 

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp.
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje.

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches.
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

In deze masterclass…

A

Deel ik wat bij mij voor de omslag zorgde - en hoe dat voor jou ook makkelijk haalbaar is

A

Kom je erachter welke 3 dingen er nu voor zorgen dat je af en toe last hebt van buikpijn, hoofdpijn, of menstruatie-gerelateerde klachten én welke kleine aanpassingen je mag doen om dat om te keren

A

Leer je wat je lichaam versterkt of juist verzwakt en hoe je lichaam niet langer de bottleneck hoeft te zijn voor het waarmaken van je ambities

A

Krijg je tientallen praktische tips waarmee je op een makkelijke manier(!) je gezondheid vergroot

1000+ vrouwen gingen je voor, en dit is wat eerdere deelnemers over de masterclass zeggen:

De masterclass is eerder opgenomen en kun je daarom volgen op jouw eigen tijd en tempo. Hij duurt anderhalf uur en had volgens eerdere deelnemers nóg veel langer mogen duren 😉

Savannah nodigde me vorig jaar heel spontaan uit voor haar masterclass en ik dacht; waarom niet?

De masterclass was nog geen 20 minuten (en een heleboel vage symptomen) onderweg en ik kon bij bijna alles een vinkje zetten: alleen wakker kunnen worden van de wekker, altijd aanstaan en moeite met ontspannen, buikklachten, haaruitval, menstruatieklachten (de lijst gaat nog even door, maar je snapt m’n punt denk ik wel).

Dus mijn besluit om met haar te gaan werken was dan ook snel gemaakt.

Ik heb een eigen bedrijf en kan het me niet veroorloven om uit te vallen. Naast mijn tijd is mijn gezondheid mijn meest kostbare ‘bezit’. En de masterclass van Savannah opende écht weer even mijn ogen: er is nog op zoveel vlakken winst te behalen.

Een aantal maanden en een afgerond traject later:

WOW niet normaal hoe lekker ik me nu voel.

Ik dacht altijd dat ik niks te klagen had en dat sommige vage klachten ‘er nou eenmaal bij horen’.

Maar niks is minder waar – weet ik nu.

Ik heb vaak geen wekker meer nodig om wakker te worden, voel me het grootste gedeelte van de tijd energiek (van nature, en niet alleen als karaktertrek). Geen bosjes haar meer achterlaten overal, mijn menstruatie is regelmatig, mijn buikklachten zijn weg!!

En een leuke bijkomstigheid (wat eigenlijk helemaal niet de planning was, maar wél heel fijn – eerlijk is eerlijk): ik ben ook 2 kilo afgevallen.

Wat ik fijn vond aan het traject bij Savannah (en wat me sowieso bij voorbaat al aansprak) was dat zij niet zo’n typische fitgirl is. Ik had namelijk helemaal geen zin om voor een fortuin aan moeilijke ingrediënten aan te schaffen elke week. En óók niet om 2,5 uur per dag in de keuken te staan (geen tijd voor!).

Savannah keek heel erg naar mijn behoeftes en waar de grootste prioriteiten lagen en stap voor stap (met hele kleine behapbare stapjes!) pasten we verandering toe.

Dat bleek een mega fijne (en blijvende!) strategie.

Daarnaast is Savannah iemand met een hele fijne, vrolijke en aanstekelijke energie. Het hele traject met haar heb ik haar 200% betrokkenheid en motivatie om mij te helpen gevoeld. Daarnaast vond ik het óók fijn dat ze zo open minded was, waardoor er geen onderwerp ‘taboe’ bleef. Alles was bespreekbaar.

Ik verwijs nu zelf ook regelmatig mensen naar Savannah door, privé maar ook zakelijk.

Want jezelf zo voelen?

Dat gun ik iedereen.

Rina

HMV Support

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Hack je energielek sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Webshop eigenaar

Nadat ik al enige tijd in een burn-out zat en zo vermoeid was, heb ik Savannah een berichtje gestuurd met de vraag: kun jij me helpen? En ja hoor, dat kon ze zeker. Vol enthousiasme stuurde ze me een aantal tips. En mét succes! ? Wat ik zo fijn vond aan Savannah was dat het zo begripvol was. Ik voelde me echt gehoord en hoefde mezelf even niet ‘groot’ voor iemand te houden.

Haar tips hebben me zoveel opgeleverd. En geloof het of niet: ik word uitgerust wakker! ?? Iets waarvan ik altijd dacht dat dat niet aan mij besteed was. Ik heb haar laatst zelfs om 05.50 uur een berichtje gestuurd dat ik uitgerust wakker was (ja… zelfs op dat tijdstip).

Ik merkte al vrij snel verschil in mijn energielevel en dat gun ik écht iedereen. Altijd moe zijn is zoooo stom!

Ook is mijn acne echt stukken minder. Fijne bijkomstigheid!

Suzanne, 26 jaar

Accountmanager

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou?

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!!

Naomi, 30 jaar

Verpleegkundige & luisterkindwerker

Laatst heb ik een Back on Track sessie gehad met Savannah. Wat was dit fijn! Savannah weet duidelijk waar ze jou bij kan helpen en weet dit in begrijpbare taal uit te leggen. Verder geeft ze gelijk concrete handvatten, waar je direct mee aan de slag kunt. Ik vond het fijn dat ik alles bij haar kwijt kon en hoe meer jij open durft te staan naar haar toe, hoe beter ze jou kan helpen! Tijdens de sessie weet ze gelijk verbanden te leggen, waardoor het voor jezelf ook steeds duidelijker wordt waar iets vandaan komt of kan komen. Tijdens de sessie liet Savannah mij inzien dat je met kleine stappen de grootste resultaten kan behalen.

Jennifer, 26 jaar

Deze masterclass is speciaal voor mega ambitieuze vrouwen die er klaar voor zijn om hun gezondheid (en dus zichzelf!) op één te zetten