Hoe veel signalen moet je lijf je nog geven?

Je bent het zat om moe te zijn. Om je te voelen alsof er een vrachtwagen over je heen gereden is als je ‘s morgens wakker wordt, om gapend de dag door te komen, geen puf meer te hebben om te koken als je thuiskomt, laat staan iets gezonds… Om over sporten nog maar te zwijgen (Netflix for the win, right?!).

En je weet eigenlijk ook wel dat het veel relaxter zou zijn als je – na die rekensom van hoeveel uur je nog kunt slapen – niet in de stress hoeft te schieten als je een keer geen 8 uur per nacht kunt slapen.

Als je het zat bent om je bij het ontwaken te voelen alsof je een oud wijf bent in plaats van dat jonge ding, als je ook graag ‘s avonds nog genoeg energie zou willen hebben om te doen wat je wilt – en wat dat dan ook is he – dan is mijn instagramcursus Boost je energie echt iets voor jou!

De tips die ik voor jou verzameld heb, had ik graag jaren geleden gehad. Toen ik zo tobte met mijn gezondheid en ik gewoon niet wist waar ik moest beginnen.

Mij heeft het jaren gekost om te ontdekken wat de oorzaak was van mijn vermoeidheid (en al die andere vage klachten die er gewoon mee te maken bleken te hebben). Om jou te helpen heb ik deze oorzaken naar gewone mensentaal vertaald (want laten we eerlijk zijn, op die vakjargon zit je niet te wachten).

Al overtuigd dat dit iets voor jou is? 

Klaar om wat met de signalen van je lichaam te doen?

Ik heb deze cursus speciaal ontwikkeld voor jou, lieve vrouw. Omdat jij je niet kunt herinneren wanneer je voor het laatst níet moe was.
Tuurlijk kom je iedere dag uit bed, maar dat doe je door je ijzeren discipline (die je vervolgens niet meer hebt om óók nog te sporten). 

Je hoopt dat die uitschieters (in negatieve zin) tot het verleden kunnen behoren. Maar ja, wat kun je eraan doen als je zó moe bent dat zelfs het ‘normale’ leven soms al te veel is?

Daarbij heb je last van andere vage klachten waar je je vinger niet op kunt leggen. Je vindt regelmatig wat douchehaar in het putje. Maar is dit nou normaal? En die ribbels in je nagels… je weerstand die niet top is, want om de haverklap ben je verkouden, heb je een blaasontsteking of steekt iets anders geks de kop op.

Precies daarom heb ik deze cursus gemaakt.

DEZE CURSUS IS VOOR JOU ALS…

…je er klaar voor bent om je energie op een laagdrempelige manier blijvend te boosten

…je een basis wilt leggen in het beter leren begrijpen van je lichaam en de signalen die het je vertelt. Want zeg eens eerlijk: zou het misschien zo kunnen zijn dat waar je hoofd het misschien niet druft, je lichaam het voor je gaat doen?

…je af wil van dat heksje wat af en toe de kop op steekt (doei stemmingswisselingen) en je je hormonen in balans wilt krijgen

…je door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om voedingsmythes en wilt weten wat nu wel of niet goed voor je is (maar ook waar dat vetlaagje op je buik vandaan komt en nog belangrijker: hoe je er vanaf komt!)

…je benieuwd bent waarom alleen een totaalaanpak gaat zorgen voor een energieboost en wat dit dan precies is (ik vertel het je allemaal!)

…je op een laagdrempelige manier en in je eigen tijd en tempo wilt leren

Hoe werkt het?

In 4 dagen neem ik je via een besloten instagram account mee in 4 modules. Dit doe ik door het plaatsen van posts, maar vooral via stories. Iedere dag komt er een module online en kun je deze in je eigen tijd en tempo volgen.

Je kunt eenmalig nog instromen als je je inschrijft vóór 1 juni.

Ik zoom in op alle pijlers die in mijn trajecten ook uitgebreid aan bod komen: ontspanning, beweging, voeding en mindset. Al deze pijlers hebben invloed op jouw hormonen, je darmgezondheid en je slaap. En daarmee dus ook op hoe energiek jij je voelt!
Ik deel iedere dag mijn tips rondom één van deze pijlers en daag je middels kleine opdrachten uit om stap voor stap jouw energielevel te verhogen.

Na 4 dagen weet jij hoe je je energielevel kunt verhogen, waar jouw vage klachten vandaan komen, en wat je kunt doen om deze op te lossen. Aan het eind van de cursus ontvang je ook een e-book met de belangrijkste tips, zodat je daarna alles nog eens op je gemak kunt nalezen.

Voor degenen die nog niet zo bekend zijn met instagram, zal ik de basis in dat account ook uitleggen. Maar moeilijk wordt het niet!
Nadat je de cursus hebt betaald, ontvang je van mij een mail met alle (praktische) informatie die je nodig hebt.

Omdat dit de eerste keer is dat ik de cursus geef, is de prijs op z’n zachts gezegd laag.
Voor €22,- kun jij jezelf verrijken met héél veel kennis over je eigen gezondheid en kun je je energie boosten!

Waarom €22,-?
Omdat ik toch een beetje spiritueel ben aangelegd 😉 en het getal 22 hét getal van 2020 is en staat voor doorzettingsvermogen, wilskracht en verantwoordelijkheid. Nou, volgens mij past er werkelijk níets beter bij deze cursus, dan die termen!

Dus waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen

1. Hoeveel tijd kost het me ongeveer om de modules te volgen?
Je zult per dag maximaal 1 kwartier van je tijd kwijt zijn aan het volgen van de modules. Dat is net zoveel als het drinken van één kop thee 😉 en je kunt het prima combineren!

2. Ik heb het in de week van 27 april al erg druk. Kan ik het later terugkijken?
Ja, zeker kan dat! Het account blijft één maand open. Alle stories worden opgeslagen in de hoogtepunten. Dat betekent dat je een maand de tijd hebt om 4 modules te bekijken.

3. Ik twijfel of het iets voor mij is… Hoe kom ik daar achter?
Tja. Als je door bovenstaande tekst nog niet getriggerd werd, dan kan het inderdaad zijn dat de cursus niks voor jou is. Maar als het je helpt: je mag me gerust een berichtje sturen met welke twijfels je helpt. Dan kijken we samen of de cursus iets voor je is!

Doe je mee?