HO, WACHT NOG EVEN…

Het e-book zit binnen nu en 5 minuten in je mailbox (en zo niet, check vooral je spam even!), maar…

Wat als ik je nu de mogelijkheid geef om gelijk door te pakken?

Het e-book gaat je veel informatie geven over de stappen die je kunt zetten naar meer energie.

Er gaat waarschijnlijk ook al wel een lampje branden over waar jóuw energie weglekt.

Dan kun je natuurlijk nog even zelf wat dingen gaan proberen.

Of… je kunt direct doorpakken en meedoen met mijn Energie 3 Daagse die op dinsdag 16 februari start!

Jij denkt dat echt bruisen van de energie niet voor jou is weggelegd

A

Want maakt keurig nachten van 7 uur of meer, en toch voel je je nog moe als je wordt gewekt door de wekker

A

Je bent al eens bij de huisarts geweest want je dacht altijd: dit is niet ok... Zó jong, en dan tóch zo vaak bij moeten komen? Maar die bloeduitslagen vertellen je dat alles toch écht in orde is

A

En je eet gezond, laat die taartjes meestal staan, maar die trek blijft en soms ontkom je er gewoon niet aan om tóch voor de bijl te gaan

A

Om over die vage klachten nog maar niet te spreken. Aan die droge huid ben je inmiddels gewend, net als die hormoonschommelingen (of dacht je dat het normaal was om zo nu en dan het heksje uit te hangen?), dat je je borstel vaker dan één keer per week moet legen ook, maar idealiter zou je toch wat helderder in je hoofd zijn en genoeg energie hebben om de dag door te komen

A

Eigenlijk merk je al langer dat je niet helemaal in balans bent: je hebt moeite om te concentreren, dat vetlaagje op je buik blijft maar aanwezig en die koude handen en voeten... Om nog maar niet over je cyclus te spreken Eigenlijk klachten waarvoor je niet direct naar de huisarts gaat, maar die wel vervelend zijn

Dacht jij bij het lezen ‘oeps, herkenbaar…’? Dan gaat de Energie 3 Daagse je zeker verder helpen!

Je hebt alles en eigenlijk mag je niet klagen. Maar hoe leuk is je leven nu écht, als je zo weinig energie hebt?

De Energie 3 Daagse is voor jonge vrouwen die:

A

Vaker moe zijn dan hen lief is (en eigenlijk 's morgens als de wekker gaat denken: 'niet nú al!')

A

Wéten dat het eigenlijk niet normaal is om je zo vermoeid te voelen, maar nog (steeds) niet weten wat de oorzaak van hun vermoeidheid is

A

Al van alles geprobeerd hebben en écht graag van hun klachten afkomen, maar gewoon niet meer weten hoe... Want als de huisarts het niet weet, wie dan wel?

A

Op zoek zijn naar handvatten om hun energielevel te boosten (en tegelijkertijd afscheid te nemen van die vage klachten)

300+ vrouwen gingen je voor:

 

We leven in een maatschappij waarin we het niet meer gek vinden om moe te zijn. En eerlijk: iedereen is toch wel eens moe?

Toch is het anders wanneer je dagelijks moe wakker wordt. Precies dat is anders dan bij de vrouwen om je heen: ook zij zijn wel eens moe, maar zij hebben wél voldoende energie om in het weekend hele dagen van huis te zijn. Terwijl jij die tijd hard nodig hebt om bij te komen…

Misschien is dat waarom je je er ook wel bij neergelegd hebt: moe zijn hoort bij jou. Je bent gewoon wat gevoeliger. En eigenlijk wil je gewoon niet zeuren.

Maar wat als ik je zeg dat ik het ook anders kan?

Meer energie begint bij weten waar jouw energie weglekt. En precies dat is wat je te weten komt tijdens de Energie 3 Daagse.

Wat leer je tijdens deze Energie 3 Daagse?

Als je mijn e-book gelezen hebt, dan weet je dat ik me vooral bezig houd met 5 thema’s: ontspanning, beweging, voeding, mindset en slaap. Deze komen uiteraard aan bod, maar wel op een net iets andere manier dan je tot nu toe gelezen hebt.

Daarnaast zijn er nog veel meer dingen die invloed hebben op jouw energielevel. Denk maar eens aan je hormonen of je darmgezondheid.

We staan er vaak niet bij stil, maar wat jij achterlaat op het toilet, is heel bepalend voor hoe je je voelt. Het is namelijk feedback van je lijf: werd ie er blij van? Of is het (letterlijk) een hoopje ellende? Tijdens deze 3 Daagse neem ik je mee in wát jouw darmen je dan daadwerkelijk proberen te vertellen. En natuurlijk krijg je ook direct tips met hoe je ze weer kunt herstellen. Ik verklap vast: ook als jij denkt dat je darmen prima in orde zijn, zijn ze dat waarschijnlijk niet ?

Ook over hormonen wordt (gelukkig!) inmiddels genoeg geschreven. Want ondanks dat de meeste vrouwen niet echt weten hoe het met hun hormonen gesteld is, bijvoorbeeld door het gebruik van hormonale anticonceptie, weten we vaak wel dat we graag van dat heksjes-gedrag af willen (Thanks love, ik weet dat ik last heb van stemmingswisselingen).

Tijdens deze 3 Daagse krijg je inzicht in wat jouw hormonen nodig hebben om weer in balans te komen. Kan die bezem mooi weer in de kast!

En hoe zit het nou eigenlijk met supplementen? Kun je niet gewoon alle voedingsstoffen uit je voeding halen? Je ontdekt het tijdens deze 3 Daagse.

Het gezicht achter Healthsome

Ik kan me helemaal voorstellen dat je je vooral afvraagt wie ik ben. En dus stel ik me graag even aan je voor!

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

 

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp. 
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje. 

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches. 
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

Aan het einde van deze 3 Daagse…

A

Weet je dat jouw vermoeidheid écht op te lossen is (en hoe je dat doet)

A

Weet je wat het effect van jouw hormonen is op je energielevel (en of die stemmingswisselingen daar iets mee te maken hebben...)

A

Weet jij exact op welk gebied er werk aan de winkel is

A

Kun je keuzes maken die je gezondheid versterken (en weet je welke dat zijn)

A

Heb je handvatten om direct mee aan de slag te gaan

Ik heb inmiddels al zó veel enthousiaste reacties op mijn masterclasses ontvangen, dat ik een 100% tevredenheidsgarantie biedt.

Niet goed = gegarandeerd geld terug!

Alle praktische zaken op een rij

A

De Energie 3 Daagse is van dinsdag 16 februari tot en met donderdag 18 februari om 9:00 uur

A

Op dinsdag, woensdag en donderdag geef ik 's morgens van 9 tot 10 een masterclass (dus 3x1 uur in totaal)

A

We gaan het hebben over ALLES wat jouw energielevel beinvloedt: van hormonen tot ontspanning, van voeding tot slaap, van beweging tot darmgezondheid en alles er tussenin

A

Als je je inschrijft en betaald hebt ontvang je een link waarmee je iedere dag de masterclass van die dag kunt volgen

A

Er is bij elke masterclass voldoende gelegenheid om vragen te stellen

A

De investering is 49 euro (en levert je tonnen aan inzichten en praktische handvatten op!)

Met deze vrouwen mocht ik eerder werken…

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Hack je energielek sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Webshop eigenaar

Nadat ik al enige tijd in een burn-out zat en zo vermoeid was, heb ik Savannah een berichtje gestuurd met de vraag: kun jij me helpen? En ja hoor, dat kon ze zeker. Vol enthousiasme stuurde ze me een aantal tips. En mét succes! ? Wat ik zo fijn vond aan Savannah was dat het zo begripvol was. Ik voelde me echt gehoord en hoefde mezelf even niet ‘groot’ voor iemand te houden.

Haar tips hebben me zoveel opgeleverd. En geloof het of niet: ik word uitgerust wakker! ?? Iets waarvan ik altijd dacht dat dat niet aan mij besteed was. Ik heb haar laatst zelfs om 05.50 uur een berichtje gestuurd dat ik uitgerust wakker was (ja… zelfs op dat tijdstip).

Ik merkte al vrij snel verschil in mijn energielevel en dat gun ik écht iedereen. Altijd moe zijn is zoooo stom!

Ook is mijn acne echt stukken minder. Fijne bijkomstigheid!

Suzanne, 26 jaar

Accountmanager

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou? 

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!! 

Naomi, 30 jaar

Verpleegkundige & luisterkindwerker

Laatst heb ik een Hack je Energielek sessie gehad met Savannah. Wat was dit fijn! Savannah weet duidelijk waar ze jou bij kan helpen en weet dit in begrijpbare taal uit te leggen. Verder geeft ze gelijk concrete handvatten, waar je direct mee aan de slag kunt. Ik vond het fijn dat ik alles bij haar kwijt kon en hoe meer jij open durft te staan naar haar toe, hoe beter ze jou kan helpen! Tijdens de sessie weet ze gelijk verbanden te leggen, waardoor het voor jezelf ook steeds duidelijker wordt waar iets vandaan komt of kan komen. Tijdens de sessie liet Savannah mij inzien dat je met kleine stappen de grootste resultaten kan behalen.

Jennifer, 26 jaar

Na een lange tijd te worstelen met mijn gewicht en gezicht (heel veel uitslag / acne / roodheid) en zelf wat aan te klooien kwam in januari Savannah op mijn pad.

Pas toen realiseerde ik mijzelf pas dat er wellicht heel wat meer aan de hand was dan alleen maar een onrustige huid en extra kilo’s. Continue vermoeid zijn en dat wijten aan kinderen, geen regelmatige stoelgang, een lange menstruatiecyclus, allemaal zaken waar we tijdens een lang en prettig intakegesprek ook nog achter kwamen.

De gesprekken met Savannah hebben er bij mij voor gezorgd dat ik meer in balans ben in eigenlijk alles. Al is de basis wel gelegd bij mijn eet&drinkpatroon. Veel afwisseling, groenten en fruit, maar ook af en toe een wijntje, dat is geen probleem. In plaats van een schuldgevoel hierover, weet ik nu hoe ik ervoor moet zorgen dat het niet té veel wordt.

Savannah zorgt met 3 tips per gesprek ervoor dat het behapbaar blijft en dat je een positief gevoel krijgt. Langzaam maar zeker verandert het je leefstijl en kan je het ook makkelijk bijhouden. Als iets niet bij je past, dan kijk je gewoon samen met haar verder. Ze houdt rekening met hoe je bent, maar ook met hoe je leeft. In mijn geval met 2 kinderen van 1 en 3 jaar, die ondertussen de bananenpannekoekjes van mijn bord kijken.

Voor de tips en gesprekken met Savannah bleef ik hangen in bepaalde patronen, zoals extreem willen afvallen en vervolgens eigenlijk ook weer de helft aankomen. Of elke middag samen met de kids een dutje doen, omdat ik niet meer kon. Of juist het niet aanpakken van mijn huidproblemen. Mede door Savannah heb ik deze dutjes niet meer nodig, heb ik een gezonde en gebalanceerde levenstijl ontwikkeld en begrijp ik ook waarom sommige zaken in mijn lichaam werken zoals ze werken.

Kortom, Savannah is een echte aanrader! Ze denkt en kijkt met je mee en geeft niet het gevoel dat je faalt maar dat je altijd slaagt!

Ingeborg, 30 jaar

Savannah is een ontzéttend lieve vrouw, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt.

Ze kijkt echt wat voor jou persoonlijk de grootste knelpunten zijn en geeft dan ook gerichte adviezen, heel fijn!

Savannah gaf mij de bekende ‘schop onder de kont’, om beter voor mezelf te zorgen.

In de loop van het traject begon ik me al veel beter te voelen en dit werd alleen maar meer! Nu valt het op als ik moe ben, terwijl het daarvoor opviel als ik eens niét moe ben!

Savannah is écht een topper en ik ben ontzettend blij met de adviezen die ze me gegeven heeft!

Carina, 32 jaar

Ben je er nu nog steeds? 🙂

Als je tot hier gelezen hebt, dan voel je je blijkbaar aangesproken. En dan vertel ik je bij deze ook dat je écht wat te doen hebt.

Durf je 49 euro in jezelf te investeren?

Als het antwoord hierop nee is, dan kan ik je niet helpen. 

Als je twijfelt: ik bied een 100% tevredenheidsgarantie aan. Dat wil zeggen: je haalt er hoe dan ook iets uit!