Als jij jezelf of jouw werknemers een energieker leven gunt, dan ben je op de juiste plek!

Het is mijn missie om mensen energieker door het leven te laten gaan

Want moe wakker worden, gapend de dag doorkomen, altijd ‘aan’ staan, is niet zoals het hoort.

Té vaak hoor ik nog mensen om me heen die denken dat het normaal is om nooit écht uitgerust te zijn. Of om ‘s avonds moe op de bank te ploffen.

Ik weet als geen ander hoe dat voelt: jarenlang was ik moe en had ik geen idee wat ik kon doen om m’n energielevel te verhogen omdat ik dacht dat ik alles goed deed: ik at gezond en sportte 5 keer per week.

Toch bleek dat ik wel degelijk nog wat werk te verzetten had 😉 Daarover kun je alles lezen op deze pagina.

Op dit moment bied ik (online) trainingen en 1 op 1 coaching aan.

Via onderstaande knoppen kom je erachter wat ik voor jou zou kunnen betekenen!

Healthsome Savannah

Voor bedrijven

Wist je dat bijna de helft van alle medewekers moe is? En dat 20% zelfs extreem moe is?

Heel vaak is dat juist iets wat medewerkers niet laten zien. Want op moe zijn rust een taboe. Maar werkgevers ervaren dagelijks uitval van medewerkers die slecht slapen en te moe zijn om goed te functioneren… Dat mag anders!

Ben jij een werkgever die het belang van energieke medewerkers inziet, en daar graag een steentje aan bijdraagt?

Ik verzorg workshops waarin ik medewerkers meeneem in welke kleine aanpassingen zij kunnen maken om makkelijker meer energie te krijgen. Een blije werknemer, en een blije werkgever. Win-win dus!

Lijkt het je wat? Neem dan contact met me op of mail naar savannah@healthsome.nl 🙂

Ik had Savannah gevraagd om een online masterclass te geven voor één van mijn coach groepen. Dit zijn ondernemers die op een hoog niveau werken en voor wie hun energie erg belangrijk is. De hoeveelheid energie die je hebt heeft uiteindelijk een effect op alles in je leven namelijk.

In de masterclass heeft Savannah niet alleen op een hele enthousiaste, leuke en begrijpelijke manier inzicht gegeven in hoe energie werkt, maar ze heeft ons ook allerlei concrete tips gegeven om meer energie te krijgen.

Het was heerlijk praktisch, duidelijk en to the point. En we hebben er allemaal ook inzichten uit gehaald – vaak zelfs simpele dingen die je gewoon kunt aanpassen – die we nog niet wisten.

Echt een aanrader!

Tineke Zwart

www.tinekezwart.nl

Videotraining

Ben jij vaker moe dan je lief is, en heb je altijd gedacht dat dat nou eenmaal bij je hoort?

Heb je een eindeloze to do list die eigenlijk alleen maar langer wordt, omdat je simpelweg de energie niet hebt om te doen wat je moet (maar vooral ook wílt!) doen?

In mijn videotraining leer ik je op een laagdrempelige manier kennis maken met de 5 stappen die zorgen voor meer energie.

En nee, dat hoeft niet moeilijk te zijn. Je hoeft je leven niet rigoureus om te gooien maar je mag júist met kleine aanpassingen werken naar meer energie en minder vage klachten.