Als jij jezelf of jouw werknemers een energieker leven gunt, dan ben je op de juiste plek!

Het is mijn missie om mensen energieker door het leven te laten gaan

Want moe wakker worden, gapend de dag doorkomen, altijd ‘aan’ staan, is niet zoals het hoort.

Té vaak hoor ik nog mensen om me heen die denken dat het normaal is om nooit écht uitgerust te zijn. Of om ‘s avonds moe op de bank te ploffen.

Ik weet als geen ander hoe dat voelt: jarenlang was ik moe en had ik geen idee wat ik kon doen om m’n energielevel te verhogen omdat ik dacht dat ik alles goed deed: ik at gezond en sportte 5 keer per week.

Toch bleek dat ik wel degelijk nog wat werk te verzetten had 😉 Daarover kun je alles lezen op deze pagina.

Op dit moment bied ik (online) trainingen en 1 op 1 coaching aan.

Via onderstaande knoppen kom je erachter wat ik voor jou zou kunnen betekenen!

Energieker worden

Weet je dat er werk aan de winkel is om energieker te worden, maar heb je geen idee wat er nu bij je past?

Energieker door masterclass

Online Masterclass

In anderhalf uur gegarandeerd inzicht in waar jouw energie weglekt.

Na deze masterclass;

 • Weet jij welke thema’s bepalend zijn voor jouw energielevel
 • Weet jij waarmee je jouw lichaam helpt (of juist verzwakt)
 • Heb je concrete handvatten om zelf energieker te worden

1:1 sessie | Back on Track

Energieker door een paar kleine aanpassingen!

In een ‘Back-on-Track’-sessie van één uur;

 • Kom je erachter wat je lichaam je nu écht probeert te vertellen

 • Maken we samen een op maat gemaakt plan waardoor je direct na de sessie al de eerste stappen kunt zetten (en weet je ook wat prioriteit heeft!)

 • Kom je erachter dat je geen ambitie hoeft in te leveren om je tóch optimaal lekker in je vel te voelen

 • Leer ik je hoe je toekomstige signalen kunt herkennen én interpreteren

 • Behoefte aan meer verdieping? Dat kan ook. Check hieronder de mogelijkheden!

Energieker zijn
Energieker door online programma

Online Programma

Aan het einde van dit online programma…

 • …Weet je exáct wat maakt dat jij (nog) niet energieker bent en je al die tijd ‘zo zo’ (of zeg maar ‘net niet’) gevoeld hebt

 • …Kun je niet alleen je huidige (vage) klachten plaatsen en aanpakken, maar heb je ook een goede basis om toekomstige signalen van je lichaam te snappen en te verhelpen

 • …Zie je door de bomen het bos weer als het gaat om (jouw) gezondheid

Videotraining | Leren Luisteren naar je Lichaam

Ontdek in 5 weken waar jouw klachten vandaan komen én wat je kunt doen om het op te lossen
Voor ambitieuze vrouwen die niet willen zeuren en denken ‘het kan altijd erger…’ maar ook weten dat het anders kan!

Energieker zijn

Wil je nog even overleggen welk programma jou energieker gaat maken en op dit moment het beste bij jou past?

Voor bedrijven

Wist je dat bijna de helft van alle medewekers moe is? En dat 20% zelfs extreem moe is?

Heel vaak is dat juist iets wat medewerkers niet laten zien. Want op moe zijn rust een taboe. Maar werkgevers ervaren dagelijks uitval van medewerkers die slecht slapen en te moe zijn om goed te functioneren… Dat mag anders!

Ben jij een werkgever die het belang van energieke medewerkers inziet, en daar graag een steentje aan bijdraagt?

Ik verzorg workshops waarin ik medewerkers meeneem in welke kleine aanpassingen zij kunnen maken om makkelijker energieker te worden. Een blije werknemer, en een blije werkgever. Win-win dus!

Lijkt het je wat? Neem dan contact met me op of mail naar savannah@healthsome.nl 🙂

Ik had Savannah gevraagd om een online masterclass te geven voor één van mijn coach groepen. Dit zijn ondernemers die op een hoog niveau werken en voor wie hun energie erg belangrijk is. De hoeveelheid energie die je hebt heeft uiteindelijk een effect op alles in je leven namelijk.

In de masterclass heeft Savannah niet alleen op een hele enthousiaste, leuke en begrijpelijke manier inzicht gegeven in hoe energie werkt, maar ze heeft ons ook allerlei concrete tips gegeven om meer energie te krijgen.

Het was heerlijk praktisch, duidelijk en to the point. En we hebben er allemaal ook inzichten uit gehaald – vaak zelfs simpele dingen die je gewoon kunt aanpassen – die we nog niet wisten.

Echt een aanrader!

Tineke Zwart

www.tinekezwart.nl

Ken je dat gevoel dat het ergens op een gegeven moment gewoon écht tijd voor is. Je datgene niet nog langer wilt uitstellen. Én zo’n gevoel van toeval bestaat niet? Dat had ik toen een vriendin van mij Savannah haar nummer doorstuurde en zei: “Neem nou gewoon contact op, ze kan je écht helpen.”

“Dit moet zo zijn” waren mijn gedachten nadat ik haar nummer opsloeg en de app opende. Na een aantal herhalende vervelende lichamelijke gebeurtenissen, zat ik er doorheen. Waar ik in het ziekenhuis tegen een muur opliep omdat ik ‘gezond’ ben en ze niets meer voor me kunnen doen, was het tijd verder te kijken. Ik nam contact op met Savannah en al vrij snel was de sessie ingepland. Na het invullen van een flinke vragenlijst en het bijhouden van m’n eetdagboek was het de hoogste tijd om Savannah (online) te ontmoeten. Er is nu een klein weekje overheen gegaan en jeetje, wat heeft die sessie een impact op me gemaakt. Niet alleen heb ik behoorlijk wat te doen, maar belangrijker nog: ik heb nieuwe hoop. Hoop op een goede uitkomst. En wat voelt dat goed. Alleen daar ben ik Savannah al eeuwig dankbaar voor.

Nu is het aan mij om alle punten uit de sessie in de praktijk te brengen en alle adviezen op te gaan volgen. Één ding is zeker, ik voel me nú al een ander mens en dat nog maar zo kort na de sessie. Ik heb nieuwe energie en sta weer een stukje positiever in mijn schoenen.

Heb je twijfels om een sessie te boeken bij Savannah? Gooi de twijfels achter je neer en boek de sessie. Echt, je krijgt er geen spijt van. Alleen met een vragenlijst van Savannah word je al zo bewust van het feit dat al die kleine ‘kwaaltjes’ samen eigenlijk best veel zijn. En ook echt aangeven dat je niet in balans bent. Je wordt je bewust van je lichaam. Bewust van symptomen en je wordt met je neus op de feiten gedrukt. En net na die realisatie had ik de sessie met Savannah die vervolgens flink wat oplossingen aandraagt om toch weer in balans te komen. Savannah, nogmaals bedankt & ik kijk er naar uit om je hopelijk goed nieuws te kunnen geven over een tijdje ?.

Jamie-Lee, 30 jaar

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Back on Track sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Nadat ik al enige tijd in een burn-out zat en zo vermoeid was, heb ik Savannah een berichtje gestuurd met de vraag: kun jij me helpen? En ja hoor, dat kon ze zeker. Vol enthousiasme stuurde ze me een aantal tips. En mét succes! ? Wat ik zo fijn vond aan Savannah was dat het zo begripvol was. Ik voelde me echt gehoord en hoefde mezelf even niet ‘groot’ voor iemand te houden.

Haar tips hebben me zoveel opgeleverd. En geloof het of niet: ik word uitgerust wakker! ?? Iets waarvan ik altijd dacht dat dat niet aan mij besteed was. Ik heb haar laatst zelfs om 05.50 uur een berichtje gestuurd dat ik uitgerust wakker was (ja… zelfs op dat tijdstip).

Ik merkte al vrij snel verschil in mijn energielevel en dat gun ik écht iedereen. Altijd moe zijn is zoooo stom!

Ook is mijn acne echt stukken minder. Fijne bijkomstigheid!

Suzanne, 26 jaar

Ik ken Savannah van een Mastermind Groep. In deze groep noemden we Savannah allemaal de wandelende Wikipedia omdat ze zoveel weet ongelooflijk veel weet over vage klachten. Het zit ook echt allemaal in haar hoofd. 
 
Óf we zijn al bij haar geweest, of we zijn het van plan of hebben bij een vage klacht al eens aan Savannah gedacht.
 
Zij weet zoveel dat ik haar echt moést uitnodigen voor mijn eigen Programma ‘Mijn Zelfliefde Jaar’ waarin ze vertelde over wat je kan doen bij een lage energie en vage klachten. De vrouwen van mijn training waren erg enthousiast, omdat ze zo’n heerlijke energie heeft en zoveel kennis overbrengt. Savannah geeft altijd het beste van zichzelf en dus ook enorm veel waarde. 
 
Ze heeft zoveel wijze dingen te vertellen omdat ze zoveel weet. Zowel in een gewoon gesprek met haar komt ze met de beste tips, als in een Mastermind, als in een Masterclass die ze geeft. En ze is ook nog eens zo lief, open en je voelt je echt gesteund en gezien door haar. Savannah steekt er wat mijn betreft altijd net iets bovenuit door haar kennis, warmte en inzichten om je te helpen. 
Sigrid Eggink

oprichter Zelfliefde leven