Healthsome Savannah home 2

Leren Luisteren naar je Lichaam

Ontdek in 5 weken waar jouw klachten vandaan komen én wat je kunt doen om het op te lossen
Voor ambitieuze vrouwen die niet willen zeuren en denken ‘het kan altijd erger…’ maar ook weten dat het anders kan!

Je weet dat je niet helemaal in balans bent en zou dat ook graag willen veranderen, maar waar begin je?

Ok, eerlijk… Als je een pen bij de hand had, dan zou je meerdere klachten uit dit rijtje af kunnen vinken:

A

Onregelmatige cyclus

A

Heftige menstruatieklachten

A

Regelmatig buikpijn (of een opgeblazen buik)

A

’s Nachts zweten

A

Overdag een keertje extra deo op doen ‘just to be sure’

A

(Vr)eetbuiten

A

Geen zin om te bewegen (en nee, dat is niet omdat je lui bent!)

A

Weinig energie

A

Wekker nodig hebben om wakker te worden

A

Koude handen en/of voeten

A

Stemmingswisselingen (joe, die bezem mag best wat vaker in de kast… ?)

A

Niet elke dag naar het toilet kunnen voor boodschap nr 2

A

Regelmatig verkouden of andere signalen die duiden op een verlaagde weerstand

A

Terugkerende klachten (bijvoorbeeld blaasontsteking, schimmelinfectie; you name it)

A

Altijd ‘aan’ staan

A

Pijnlijke armen en/of benen (je weet wel: iemand geeft je een liefdevolle por en jij denkt alleen maar ‘AU!!’)

A

Regelmatig een borstel vol met haren (of een doucheputje wat al snel weer verstopt zit…)

En zo kan ik nog wel even doorgaan

Terwijl je ernaar verlangt om zonder kwaaltjes en lichamelijke ongemakken door het leven te gaan.

Want hoe zou het voor je zijn als…

A

...Jij niet meer degene bent die om de haverklap ergens last van heeft en dus alles kunt doen wat je wilt, simpelweg omdat je de energie hebt én niet meer belemmerd wordt door buikpijn/hoofdpijn/andere lichamelijke ongemakken?

A

... Je geen wekker meer nodig hebt om wakker te worden én oprecht kan zeggen dat je uitgerust bent?

A

...Je partner níet meer aan ziet komen wanneer dat hoogtepunt (of nu dieptepunt) van de maand zich aandient, omdat je óók rond je menstruatie gewoon die leuke vrouw bent?

A

... Je gewoon weer die spijkerbroeken en panty’s aan kunt, zónder dat je aan het einde van de dag denkt: ‘mag ie uit?!’ omdat je buik zeer doet

A

... Jouw menstruatie geen belemmering meer is voor de activiteiten die je onderneemt – omdat ie precies komt wanneer je hem verwacht én je nauwelijks last hebt van buikpijn, rugpijn of hoofdpijn?

A

... Je eens wist waar al die vage, soms terugkerende kwaaltjes vandaan kwamen – en belangrijker nog, dat je weet hoe je ze (blijvend!) op kunt lossen?

Dat is wat ik je leer in mijn online training Leren Luisteren naar je Lichaam.

100+ vrouwen gingen je voor én beoordelen de training met een 8,7!

 

Een training waarvan ik had gewild dat ‘ie er was toen ik het zelf zo hard nodig had.

Want hoe goed ik me nu ook voel, zo belabberd was dat een aantal jaar geleden. Toen kon ik bijna álles uit bovenstaand rijtje afvinken. Om maar te zwijgen over hoe vaak ik eruit moest ’s nachts omdat ik zo nodig moest plassen. Of de zware benen die ik had als ik een trap op liep (terwijl mijn spieren echt príma in orde waren met 5x per week sporten).

Ik was (achteraf gezien) té lang op zoek naar de oplossing, omdat niemand naar het totaalplaatje keek. De totaalaanpak die ik zelf gebruik, is er één die ik echt gemist heb. Benieuwd naar mijn hele verhaal? Dat lees je hier.

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat juist die totaalaanpak nodig is om álle kwaaltjes de deur te wijzen. En met een totaalaanpak bedoel ik: kijken naar zowel het fysieke als het mentale aspect. Naar body en mind. 

Het belang van ontspanning, de juiste vorm van beweging, voeding die bij je lijf past en écht goed slapen, wordt vaak onderschat. Om nog maar te zwijgen over hoe belangrijk je mindset is (bewust én onbewust). Dat is dan ook precies waar ik in deze videotraining op inzoom.

Om me heen zie ik zoveel vrouwen die met vage klachten kampen en vooral volhouden dat het ‘wel meevalt’. Eigenlijk willen ze niet zeuren. Totdat het van de regen in de drup gaat… En de optelsom te groot wordt (wat bij mij bijna het geval was).

Het heeft ervoor gezorgd dat ik deze online training heb opgezet: laagdrempelig, maar heel effectief. Zo zeggen eerdere deelnemers hierover:

Ik had al  4 jaar vage klachten, waarmee ik bij de huisarts niet verder kwam dan het zoveelste maagzuurremmer tablet of zakje poeder voor de darmen.

Ik voelde mij totaal niet begrepen.

Ik had het gevoel elke keer met lege handen naar huis gestuurd te worden waardoor ik aan mezelf en mijn klachten begon te twijfelen. Totdat ik deze videotraining volgde.

Ondanks dat je geen directe interactie hebt, voelde ik mij voor het eerst echt begrepen. En alleen dat leidde al tot wat stress vermindering!

Ik ben een stuk bewuster van wat de klachten mij vertellen, waar het mogelijk vandaan komt. En wat punten zijn om mee bezig te kunnen om de klachten te doen verminderen.

Ik vond de training verhelderend en kan hem echt íedereen aanraden!’

Sanne, 24 jaar

‘De videotraining van Savannah is duidelijk, bevat veel informatie, geeft je handvaten en inspiratie om met jezelf aan de slag te gaan.

Je begint met kleine aanpassingen in je dagelijkse leven en deze maken uiteindelijk een enorm verschil.

Mijn darmen en mijn energielevel zijn zoveel verbeterd.

Ik vind het heel fijn om naar Savannah te luisteren want ze praat vol enthousiasme en in ”normale” taal zonder al teveel vakjargon.

Voordeel is ook nog eens, je kan alles zo vaak terugkijken als je wil en op je eigen tempo alles doorlopen.’

Juultje, 31 jaar

Een makkelijk te volgen cursus voor als je niet weet hoe je moet beginnen met gezonder leven (zowel lichaam als geest). Er worden kleine, makkelijk toepasbare tips gegeven die je niet veel moeite kosten, maar wel na een paar weken een goed resultaat geven! Energieniveau is hoger, ik kom minder snel aan en mijn huid is rustiger. En als het mij wel ‘mis’ gaat, is het door de simpele tips snel weer om te buigen! Absoluut blij dat ik me heb opgegeven.

Léonie, 29 jaar

‘Deze training heeft mij geholpen om meer bewustwording te creëren rondom mijn gezondheid en de signalen die mijn lichaam geeft. De training is praktisch en concreet vormgegeven en Savannah haar enthousiasme is enorm voelbaar. Dankzij deze training weet ik nu welke stappen ik mag gaan nemen om meer balans te vinden.

 Wat mij betreft het geld méér dan waard en ik zou ‘m echt iedereen aanraden. Savannah, bedankt!’

Manon Graas, 28 jaar

Wat houdt de training praktisch gezien in?

A

De online training Leren Luisteren naar je Lichaam bevat 5 modules (zie hieronder een korte weergave van de inhoud)

A

Iedere module bestaat uit een video van maximaal 30 minuten

A

Naast een theoretische onderbouwing, krijg je tientallen praktische tips

A

Het bijbehorende werkboek zorgt ervoor dat je je eigen actieplan maakt

A

De training is gericht op het doen van kleine aanpassingen (geen 180 graden switch dus!)

Een korte weergave van de inhoud:

 

Module 1: De basis van jouw gezondheid

Om te weten wáár jouw klachten vandaan komen, is het goed om een beeld te hebben van wat er in de basis voor nodig is om je daadwerkelijk goed te voelen. In deze module zoomen we daarom in op wat er nodig is om die basis op orde te houden óf te krijgen.

Module 2: Wat vaker achterom kijken

Jouw maag-darmstelsel, je spijsvertering, je poep, of hoe je het ook noemen wilt, is een enorm belangrijke graadmeter voor jouw gezondheid. Je kunt er zó veel uit op maken, maar tegelijkertijd hebben de meeste mensen géén idee. Voor mij dé reden om één module in te zoomen op wat we achterlaten op het toilet.

Module 3: Terugkerende klachten

Als je een lijstje zou maken van jouw ‘medische geschiedenis’ (met of zonder dokterbezoek), staat daar dan vaak dezelfde klacht in? Of heb je juist een lijst met ‘altijd wel wat’, ook al zijn de klachten heel divers? Hoe dan ook: het is een belangrijk signaal van je lichaam! In deze module vertel ik je alles hierover en natuurlijk ook wat je kunt doen om dat patroon te doorbreken.

Module 4: Ontgiften

Nachtzweten, een cyclus die niet helemaal lekker loopt… Allemaal voorbeelden van een lever die het zwaar heeft. En laat dat nu precies hét ontgiftingsorgaan zijn! Het belang van onze lever wordt onderschat, terwijl ‘ie in veel gevallen echt wat meer aandacht nodig heeft. In module 4 ga ik dieper op het ontgiftingsproces van je lichaam in.

Module 5: Wat er onbewust gebeurt

Zoals je hierboven al kon lezen, kijk ik naar het héle plaatje. Dus naar body én mind. Maar wist je dat 95% van ons gedrag onbewust plaatsvindt, en daar dus ook een heleboel te winnen valt? In deze module een kleine inkijk in dat wat onbewust gebeurt.

Voor wie is deze training?

Healthsome Savannah smoothie
A

Voor alle ambitieuze vrouwen die als een raket gaan als het gaat om zakelijk succes, maar eigenlijk niet zo goed voor zichzelf zorgen..

A

Voor de vrouwen die eigenlijk best wat vage kwaaltjes hebben (zie lijst bovenaan), maar denken ‘ik wil niet zeuren’

A

Én voor de vrouwen die denken ‘het kan erger’ en daarom al heel lang gewoon genoegen nemen met hoe het nu is

Voor wie is deze training NIET?

A

Voor degenen die (blijven) denken ‘och, zo erg is het niet…’ (wist je dat het dan slechts een kwestie van tijd is, voordat de klachten verergeren?)

A

Voor de vrouwen die denken dat het leven hen overkomt. (Spoiler: je hebt 0% controle, maar 100% invloed!)

A

Voor de vrouwen die thuiszitten met een burnout of chronisch ziek zijn. Wellicht kán ik je wel helpen, maar dan is het nodig dat ik meer inzicht in jouw situatie heb. Neem dan vooral even contact met me op.

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

A

Iedere week toegang tot een nieuwe module

A

Eén (behapbare) video van maximaal 30 minuten per keer

A

Een werkboek zodat je zelf een actieplan kunt maken

A

Onbeperkt toegang na afloop, zodat je de training nog zo vaak kunt volgen als je wil

Leer luisteren naar je lichaam

‘Deze training geeft écht haalbare praktische handvatten waarbij je ook nog gewoon kunt léven!’

Amanda, 30 jaar

‘Er worden kleine, behapbare tips gegeven. Na een paar weken merk je al grote verschillen!’

Léonie, 29 jaar

‘100% zeker dat je wat nieuws leert bij deze training! Je krijgt echt ontzettend veel praktische tips en inzichten.’

Kalista, 25 jaar

Mag ik je uitnodigen?

Als je tot hier gelezen hebt, dan wéét je dat er werk aan de winkel is. Laat mij je helpen die balans terug te vinden, zodat je écht energiek door het leven kan gaan en die (vage) klachten gedag kunt zeggen.

Het kan echt.

Twijfel je nog? Weet dat ik werk met ‘niet goed, geld terug’. Dat betekent dat als jij de modules gevolgd hebt, een actieplan gemaakt hebt en tóch geen verbetering merkt, je gewoon je geld terug krijgt. Gewoon omdat ik – mede door de ervaring van eerdere deelnemers – zó overtuigd ben van dit programma.

niet goed geld terug
niet goed geld terug