Als jij tevreden werknemers met een energieker leven wilt, dan ben je op de juiste plek!

Voor bedrijven

Iedereen wilt tevreden werknemers. Maar wist je dat bijna de helft van alle medewerkers moe is? En dat 20% zelfs extreem moe is?

Heel vaak is dat juist iets wat medewerkers niet laten zien. Want op moe zijn rust een taboe. Maar werkgevers ervaren dagelijks uitval van medewerkers die slecht slapen en te moe zijn om goed te functioneren… Dat mag anders!

Ben jij een werkgever die het belang van energieke tevreden medewerkers inziet, en daar graag een steentje aan bijdraagt?

Ik verzorg workshops waarin ik medewerkers meeneem in welke kleine aanpassingen zij kunnen maken om makkelijker meer energie te krijgen. Een blije werknemer, en een blije werkgever. Win-win dus!

Lijkt het je wat? Neem dan contact met me op of mail naar savannah@healthsome.nl 🙂

Tevreden werknemers

Op dit moment gaat mijn eigen lichaam een bijzonder proces door. Ik ben namelijk zwanger van ons eerste kindje en mag nu genieten van mijn zwangerschapsverlof.

Vanaf  januari ben ik weer back to business!

Vanaf dat moment denk ik heel graag mee met wat er binnen jullie organisatie zou passen. Als je het contactformulier invult, neem ik zodra ik terug ben, contact met je op!

Savannah nodigde me vorig jaar heel spontaan uit voor haar masterclass en ik dacht; waarom niet?

De masterclass was nog geen 20 minuten (en een heleboel vage symptomen) onderweg en ik kon bij bijna alles een vinkje zetten: alleen wakker kunnen worden van de wekker, altijd aanstaan en moeite met ontspannen, buikklachten, haaruitval, menstruatieklachten (de lijst gaat nog even door, maar je snapt m’n punt denk ik wel).

Dus mijn besluit om met haar te gaan werken was dan ook snel gemaakt.

Ik heb een eigen bedrijf en kan het me niet veroorloven om uit te vallen. Naast mijn tijd is mijn gezondheid mijn meest kostbare ‘bezit’. En de masterclass van Savannah opende écht weer even mijn ogen: er is nog op zoveel vlakken winst te behalen.

Een aantal maanden en een afgerond traject later:

WOW niet normaal hoe lekker ik me nu voel.

Ik dacht altijd dat ik niks te klagen had en dat sommige vage klachten ‘er nou eenmaal bij horen’.

Maar niks is minder waar – weet ik nu.

Ik heb vaak geen wekker meer nodig om wakker te worden, voel me het grootste gedeelte van de tijd energiek (van nature, en niet alleen als karaktertrek). Geen bosjes haar meer achterlaten overal, mijn menstruatie is regelmatig, mijn buikklachten zijn weg!!

En een leuke bijkomstigheid (wat eigenlijk helemaal niet de planning was, maar wél heel fijn – eerlijk is eerlijk): ik ben ook 2 kilo afgevallen.

Wat ik fijn vond aan het traject bij Savannah (en wat me sowieso bij voorbaat al aansprak) was dat zij niet zo’n typische fitgirl is. Ik had namelijk helemaal geen zin om voor een fortuin aan moeilijke ingrediënten aan te schaffen elke week. En óók niet om 2,5 uur per dag in de keuken te staan (geen tijd voor!).

Savannah keek heel erg naar mijn behoeftes en waar de grootste prioriteiten lagen en stap voor stap (met hele kleine behapbare stapjes!) pasten we verandering toe.

Dat bleek een mega fijne (en blijvende!) strategie.

Daarnaast is Savannah iemand met een hele fijne, vrolijke en aanstekelijke energie. Het hele traject met haar heb ik haar 200% betrokkenheid en motivatie om mij te helpen gevoeld. Daarnaast vond ik het óók fijn dat ze zo open minded was, waardoor er geen onderwerp ‘taboe’ bleef. Alles was bespreekbaar.

Ik verwijs nu zelf ook regelmatig mensen naar Savannah door, privé maar ook zakelijk.

Want jezelf zo voelen?

Dat gun ik iedereen.

Rina

HMV Support

Ik had Savannah gevraagd om een online masterclass te geven voor één van mijn coach groepen. Dit zijn ondernemers die op een hoog niveau werken en voor wie hun energie erg belangrijk is. De hoeveelheid energie die je hebt heeft uiteindelijk een effect op alles in je leven namelijk.

In de masterclass heeft Savannah niet alleen op een hele enthousiaste, leuke en begrijpelijke manier inzicht gegeven in hoe energie werkt, maar ze heeft ons ook allerlei concrete tips gegeven om meer energie te krijgen.

Het was heerlijk praktisch, duidelijk en to the point. En we hebben er allemaal ook inzichten uit gehaald – vaak zelfs simpele dingen die je gewoon kunt aanpassen – die we nog niet wisten.

Echt een aanrader!

Tineke Zwart

www.tinekezwart.nl

Ik ken Savannah van een Mastermind Groep. In deze groep noemden we Savannah allemaal de wandelende Wikipedia omdat ze zoveel weet ongelooflijk veel weet over vage klachten. Het zit ook echt allemaal in haar hoofd. 
 
Óf we zijn al bij haar geweest, of we zijn het van plan of hebben bij een vage klacht al eens aan Savannah gedacht.
 
Zij weet zoveel dat ik haar echt moést uitnodigen voor mijn eigen Programma ‘Mijn Zelfliefde Jaar’ waarin ze vertelde over wat je kan doen bij een lage energie en vage klachten. De vrouwen van mijn training waren erg enthousiast, omdat ze zo’n heerlijke energie heeft en zoveel kennis overbrengt. Savannah geeft altijd het beste van zichzelf en dus ook enorm veel waarde. 
 
Ze heeft zoveel wijze dingen te vertellen omdat ze zoveel weet. Zowel in een gewoon gesprek met haar komt ze met de beste tips, als in een Mastermind, als in een Masterclass die ze geeft. En ze is ook nog eens zo lief, open en je voelt je echt gesteund en gezien door haar. Savannah steekt er wat mijn betreft altijd net iets bovenuit door haar kennis, warmte en inzichten om je te helpen. 
Sigrid Eggink

oprichter Zelfliefde leven