Luisteren naar je lichaam; in anderhalf uur gegarandeerd inzicht 

Dacht jij dat je lijf je zomaar in de steek liet? 

Think again.

Ons lichaam is iedere dag hard aan het werk om ons zo optimaal mogelijk te laten voelen. Dat er genoeg energie is om die to do list af te ronden, die leuke partner te zijn (zónder heksjes-gedrag), maar ook om alle processen in je lichaam goed te laten verlopen (of dacht je ongesteld worden níet hard werken is voor je lichaam?). 

Alleen… Als het niet de juiste input krijgt, wordt het lastig om die meest energieke, fitte en optimaal gezonde jij te zijn. 

En als je lijf niet blij is, vertelt ie je dat. Op meerdere manieren. Het is alleen de vraag of jij luistert.

In mijn anderhalf uur durende masterclass neem ik je op dinsdag 24 augustus om 20:00 uur mee in wat je lichaam je probeert te vertellen én hoe je van (al) die vage klachten  afkomt. We gaan dus luisteren naar je lichaam.

Luisteren naar je lichaam in anderhalf uur

1000+ vrouwen gingen je voor:

 

Heel verhelderende masterclass, geeft reden tot nadenken en goede energietips

Silvia van den Enden, 32 jaar

Vond het heel verhelderend allemaal! bedankt voor alle informatie en tips

Odeke Tas, 38 jaar

Ik vond het heel leerzaam en ga zeker dingen aanpassen in mijn leefstijl! Ik heb 7 kantjes vol geschreven met aantekeningen haha

Jiska

Een bom aan energie én energietips en oeps, wat een inzichten…Duidelijk tijd om aan de slag te gaan!

Maartje Koppen

Heel erg bedankt, was inderdaad weer heel leerzaam – gedeeltelijk herhaling, maar ook weer veel nieuwe dingen gehoord en vind voornamelijk de praktische tips heel waardevol!

Céline

Geeft veel stof tot nadenken, zin om aan de slag te gaan met de praktische tips

Anoniem, 34 jaar

Ik ben inmiddels al met je aan de slag in een traject, de beste stap ooit. Je masterclasses blijven leerzaam en het is prettig om het voor jezelf wat vaker te herhalen en je weer even een reminder te geven. (mijn leermoment van vanavond is mijn schermtijd!

Yvette

Luisteren naar je lichaam tips

Jij wilt luisteren naar je lichaam, want… 

A

... Je hebt duizend en één dromen (en een flinke to do list), maar als je verplichtingen van die dag erop zitten, plof je uitgeput op de bank

A

... Er is om de haverklap wel iets waarvan je denkt: 'is dit nou normaal? Hoort dit?'

A

... Of het nu gaat om darmklachten, menstruatieklachten, koude handen, koude voeten, haaruitval, het hebben van een lage weerstand, terugkerende ontstekingen, snel afgeleid zijn, een onrustige of droge huid hebben, 's nachts zweten... Er is minstens één ding uit dit lijstje wat op jou van toepassing is (enne, spoiler: dat is níet normaal!)

A

... Je sport wel (alhoewel... nu wat minder misschien), maar het komt regelmatig voor dat je jezelf naar de sportschool moet slepen, in plaats van dat je zin hebt om te gaan sporten (liegen al die andere chicks...?!)

A

...En oeh... Je bent zo'n lekkerbek; zelfs als je net gegeten hebt, lust je nog wel iets. En bij voorkeur iets zoets!

Hoe zou het voor je zijn als…

A

...Je to do lijst eens kórter in plaats van langer werd, omdat je bruist van de energie?

A

...Je je dagen doorkomt zonder (hoofd)pijntjes of vage klachten, en dat áls er zich iets voor doet, je gaat luisteren naar je lichaam en je meteen weet waar dat dan door komt?

A

...Je zou weten welke voeding écht wat voor je lijf doet, en wat je beter kunt mijden? En daarmee ook direct weet wat nu waar is in voedings-mythe-land, en wat niet?

A

...Je vanaf nu altijd met zin gaat sporten?

A

...Je uitgerust wakker wordt, mét of zelfs zonder wekker? (YES, ook dat bestaat!)

 Kortom: hoe zou het voor je zijn als je écht bruist van de energie, maar nog belangrijker – dat je optimaal lekker in je vel zit?

Ik garandeer je inzicht in jouw klachten én een heleboel(!) praktische handvatten zodat je voor eens en voor altijd korte metten kunt maken met die vage klachten.

Jouw investering? Anderhalf uur, 19 luttele euro’s en luisteren naar je lichaam.
Enne, fijne bijkomstigheid: je kunt de masterclass terugkijken.

Luisteren naar je lichaam

Je weet dat het zo niet langer door kan gaan…

Eigenlijk heb je al veel langer dan slechts ‘een paar weken’ deze klachten. 

Je vertelt jezelf dat ‘iedereen wel eens iets heeft’, terwijl je eigenlijk ook wel weet dat dat niet waar is… 

Of misschien denk je inmiddels dat je gewoon moet accepteren dat dit is wie je bent en waar je last van hebt. 

Dat zijn júist de vrouwen met wie ik werk: vrouwen die al van alles geprobeerd hebben, maar waarbij dat allemaal niks (blijvends) uithaalt. 

En ja, tuurlijk ga je je niet van vandaag op morgen beter voelen. Want wat er langzaam is ingeslopen, heeft ook de tijd nodig om weer te vertrekken.

Mooier kan ik het niet maken.

Maar je kunt wél vandaag de eerste stap zetten naar blijvend meer energie en minder vage klachten door te luisteren naar je lichaam.

En nee, het zoveelste huisartsbezoek of bloedonderzoek gaat het niet oplossen. Want als daar iets mis mee was, dan was het er al lang uit gekomen…

Oh en dan nog iets:

We denken allemaal dat tijd en geld mega schaars zijn.

Maar heb je er al eens bij stil gestaan hoe het zou zijn als je álle tijd en álle geld van de wereld had, maar dat je je nog steeds zo zou voelen? Hoe leuk vind je het leven dan?

Ik nodig je uit om vandáág nog voor jezelf te kiezen en te luisteren naar je lichaam.

Gegarandeerd inzicht in waar jouw vage klachten vandaan komen, dat is wat je nodig hebt om het op te lossen. En dat reik ik je hier voor 19  euro aan!

Luisteren naar je lichaam bij Healthsome

Even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

 

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp. 
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje. 

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen te luisteren naar hun lichaam. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches. 
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

Na deze masterclass…

A

...Weet jij wat de signalen van jouw lichaam nu echt betekenen

A

...Weet jij waarmee je jouw lichaam helpt (of juist verzwakt)

A

...Heb je mega veel (!) concrete handvatten en praktische tips om zelf je energielevel te verhogen door op een effectieve manier te luisteren naar je lichaam

A

...Kun je de komende maanden vooruit met het optimaliseren van jouw gezondheid (waarbij de eerste resultaten al binnen 4 weken zichtbaar zijn!)

En dat in slechts anderhalf uur tijd. Je kunt live mee doen of de masterclass terugkijken.

Tevreden over luisteren naar je lichaam

Ik heb inmiddels al zó veel enthousiaste reacties op mijn masterclasses ontvangen, dat ik een 100% tevredenheidsgarantie bied.

Niks nieuws geleerd? = gegarandeerd geld terug! Zonder poespas.

Met deze vrouwen mocht ik eerder werken…

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Back on Track sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Webshop eigenaar

Nadat ik al enige tijd in een burn-out zat en zo vermoeid was, heb ik Savannah een berichtje gestuurd met de vraag: kun jij me helpen? En ja hoor, dat kon ze zeker. Vol enthousiasme stuurde ze me een aantal tips. En mét succes! ? Wat ik zo fijn vond aan Savannah was dat het zo begripvol was. Ik voelde me echt gehoord en hoefde mezelf even niet ‘groot’ voor iemand te houden.

Haar tips hebben me zoveel opgeleverd. En geloof het of niet: ik word uitgerust wakker! ?? Iets waarvan ik altijd dacht dat dat niet aan mij besteed was. Ik heb haar laatst zelfs om 05.50 uur een berichtje gestuurd dat ik uitgerust wakker was (ja… zelfs op dat tijdstip).

Ik merkte al vrij snel verschil in mijn energielevel en dat gun ik écht iedereen. Altijd moe zijn is zoooo stom!

Ook is mijn acne echt stukken minder. Fijne bijkomstigheid!

Suzanne, 26 jaar

Accountmanager

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou? 

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!! 

Naomi, 30 jaar

Verpleegkundige & luisterkindwerker

Laatst heb ik een Back on Track sessie gehad met Savannah. Wat was dit fijn! Savannah weet duidelijk waar ze jou bij kan helpen en weet dit in begrijpbare taal uit te leggen. Verder geeft ze gelijk concrete handvatten, waar je direct mee aan de slag kunt. Ik vond het fijn dat ik alles bij haar kwijt kon en hoe meer jij open durft te staan naar haar toe, hoe beter ze jou kan helpen! Tijdens de sessie weet ze gelijk verbanden te leggen, waardoor het voor jezelf ook steeds duidelijker wordt waar iets vandaan komt of kan komen. Tijdens de sessie liet Savannah mij inzien dat je met kleine stappen de grootste resultaten kan behalen.

Jennifer, 26 jaar

Na een lange tijd te worstelen met mijn gewicht en gezicht (heel veel uitslag / acne / roodheid) en zelf wat aan te klooien kwam in januari Savannah op mijn pad.

Pas toen realiseerde ik mijzelf pas dat er wellicht heel wat meer aan de hand was dan alleen maar een onrustige huid en extra kilo’s. Continue vermoeid zijn en dat wijten aan kinderen, geen regelmatige stoelgang, een lange menstruatiecyclus, allemaal zaken waar we tijdens een lang en prettig intakegesprek ook nog achter kwamen.

De gesprekken met Savannah hebben er bij mij voor gezorgd dat ik meer in balans ben in eigenlijk alles. Al is de basis wel gelegd bij mijn eet&drinkpatroon. Veel afwisseling, groenten en fruit, maar ook af en toe een wijntje, dat is geen probleem. In plaats van een schuldgevoel hierover, weet ik nu hoe ik ervoor moet zorgen dat het niet té veel wordt.

Savannah zorgt met 3 tips per gesprek ervoor dat het behapbaar blijft en dat je een positief gevoel krijgt. Langzaam maar zeker verandert het je leefstijl en kan je het ook makkelijk bijhouden. Als iets niet bij je past, dan kijk je gewoon samen met haar verder. Ze houdt rekening met hoe je bent, maar ook met hoe je leeft. In mijn geval met 2 kinderen van 1 en 3 jaar, die ondertussen de bananenpannekoekjes van mijn bord kijken.

Voor de tips en gesprekken met Savannah bleef ik hangen in bepaalde patronen, zoals extreem willen afvallen en vervolgens eigenlijk ook weer de helft aankomen. Of elke middag samen met de kids een dutje doen, omdat ik niet meer kon. Of juist het niet aanpakken van mijn huidproblemen. Mede door Savannah heb ik deze dutjes niet meer nodig, heb ik een gezonde en gebalanceerde levenstijl ontwikkeld en begrijp ik ook waarom sommige zaken in mijn lichaam werken zoals ze werken.

Kortom, Savannah is een echte aanrader! Ze denkt en kijkt met je mee en geeft niet het gevoel dat je faalt maar dat je altijd slaagt!

Ingeborg, 30 jaar

Savannah is een ontzéttend lieve vrouw, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt.

Ze kijkt echt wat voor jou persoonlijk de grootste knelpunten zijn en geeft dan ook gerichte adviezen, heel fijn!

Savannah gaf mij de bekende ‘schop onder de kont’, om beter voor mezelf te zorgen.

In de loop van het traject begon ik me al veel beter te voelen en dit werd alleen maar meer! Nu valt het op als ik moe ben, terwijl het daarvoor opviel als ik eens niét moe ben!

Savannah is écht een topper en ik ben ontzettend blij met de adviezen die ze me gegeven heeft!

Carina, 32 jaar

Ben je er nu nog steeds? 🙂

Als je tot hier gelezen hebt, dan voel je je blijkbaar aangesproken en wil je luisteren naar je lichaam. En dan vertel ik je bij deze ook dat je écht wat te doen hebt.

Durf je 19 euro in jezelf te investeren mét de simpele garantie dat als je niks nieuws leert, je je geld terug krijgt (zonder gekke voorwaarden)?

Als het antwoord hierop nee is, dan kan ik je niet helpen.