Blijvend regie over je energie!

Herken je dit?

A

Je bent een kei in wat je doet. Je haalt de ene naar de andere klant binnen en je kunt wel zeggen dat het je zakelijk 'voor de wind' gaat. Maar zo goed als je voor je bedrijf zorgt, zo slecht zorg je voor jezelf...

A

En hoe leuk je al die klanten ook vindt, soms zou je ze liever niet hebben. Want op sommige dagen kun je het niet opbrengen om hen te helpen

A

Je merkt dat je steeds meer dingen uitstelt omdat je laag in je energie zit. Je to do lijst is eindeloos en die schuift steeds een dagje op omdat je niet in de flow zit en je er gewoonweg de energie niet voor hebt

A

Misschien heb je zelfs al wel eens een afspraak met een (potentiële) klant af moeten zeggen omdat je je zo moe voelde (waar je je vervolgens intens schuldig over voelde!)

A

Je bent een echte doorzetter. Discipline is je middle name. Het heeft je gebracht waar je nu staat. Maar die discipline is niet eindeloos en omdat je het eigenlijk allemaal al 'op maakt' aan je business, blijft er weinig over voor jezelf

A

Als je verder wilt groeien, wéét je dat er iets mag veranderen. Want hoe harder je werkt, hoe minder energie er over blijft (en heel eerlijk: eigenlijk kun je nu al niet echt energie missen)

Yes, ambitieuze ondernemer,
ik wil je echt uitnodigen om beter voor jezelf te zorgen.

Want wat heb je ook aan een succesvol bedrijf als jij je niet energiek en goed voelt? Waar doe je het dan eigenlijk allemaal voor?

Ik zie zoveel ondernemers focussen op strategie en daar in investeren, maar investeren in hun gezondheid, ho maar. Terwijl jíj je bedrijf bent.

En je hebt ongetwijfeld groei ambities. Je bent ondernemer geword en omdat je impact wilt maken. Je wilt groeien. Maar bovenal wil je genieten.

Als je heel eerlijk bent: geniet je nu écht? Barst je niet alleen van de ideeën, maar vooral van de energie?

Of geloof je er inmiddels al niet meer in dat een goedlopend bedrijf hand in hand kan gaan met een energieke jij, die ook écht geniet van wat ze allemaal bereikt heeft?

Je bent waarschijnlijk op discipline heel ver gekomen. Maar je weet ook dat het niet langer zo gaat.

Je mag kiezen voor jezelf. Investeren in je gezondheid, je energielevel. Afscheid nemen van vage klachten en genieten! Van je succes. Maar bovenal van het feit dat het en/en kan. Echt.

Hoe zou het voor je zijn als…

A

... Je niet alleen een zakelijke kei bent, maar óók fantastisch voor jezelf zorgt?

A

... Je discipline niet opgebruikt wordt door je werk, maar er ook nog iets overblijft om in jezelf te investeren? (Want ja, discipline heb je echt genoeg. Het is alleen een kwestie van beter verdelen!)

A

... Je verder kunt groeien met je bedrijf, terwijl je je nog steeds relaxed en energiek voelt?

A

... Je niet alleen wéét wat goed voor je is, maar het ook daadwerkelijk (blijvend!) toepast?

Dat is mogelijk als je bij mij het ‘Regie over je energie’ VIP traject volgt.
Na een uitgebreide intake van een uur leer ik je in de daaropvolgende 3 sessies hoe je van lijder naar leider gaat
als het op je energie aan komt.

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp. 
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje. 

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches. 
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

Aan het einde van het traject…

 

A

...Weet je exact wat goed is voor jóu, en hoef je nooit meer na te denken over 'voedingsregeltjes' of altijd keihard te sporten, omdat je weet welke beweging past bij jouw lijf

A

...Heb je voldoende energie om zowel je business als jou zelf de aandacht te geven die je verdient

A

...Dúrf je vol voor groei te gaan, omdat je weet dat je het ook kunt 'dragen'

A

...Heb je het gevoel dat je leven in balans is

De investering voor de 4 sessies waarin we toe gaan werken naar meer energie bedraagt €1999,- exclusief BTW.

Je mag het ook in 2 termijnen betalen van €1025 exclusief BTW (inclusief administratiekosten). 

Wat houdt het traject praktisch gezien in?

 

A

... Het traject start met een uitgebreide intake van 60 minuten. Voorafgaand aan deze intake vul je een uitgebreid formulier in met vragen over je klachten. Ook vraag ik je een voedingsdagboek bij te houden voor één week.

A

... Na de intake hebben we ongeveer elke 4 weken een sessie van 45 minuten (na de intake zijn dat nog 3 sessies).

A

... Tussendoor heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur een reactie.

A

... Je krijgt maximaal 3 tips/adviezen per keer, zodat het behapbaar blijft.

A

... Elke sessie zoomen we weer opnieuw in op alle thema's rondom jouw gezondheid. Denk aan je darmen, stress en ontspanning, voeding, hormonen, beweging, slaap, mindset etc en bepalen we opnieuw de prioriteit(en).

A

... Alle sessies vinden online plaats via Zoom, tenzij anders nodig of gewenst is (dan stemmen we dat altijd samen af!).

A

... Als je het fijn vindt, mag je de sessies opnemen zodat je er later nog een keer op je gemak naar kunt luisteren.

A

En last but not least: je krijgt een persoonlijk welkomstpakket!

Met deze vrouwen mocht ik eerder werken…

Savannah nodigde me vorig jaar heel spontaan uit voor haar masterclass en ik dacht; waarom niet?

De masterclass was nog geen 20 minuten (en een heleboel vage symptomen) onderweg en ik kon bij bijna alles een vinkje zetten: alleen wakker kunnen worden van de wekker, altijd aanstaan en moeite met ontspannen, buikklachten, haaruitval, menstruatieklachten (de lijst gaat nog even door, maar je snapt m’n punt denk ik wel).

Dus mijn besluit om met haar te gaan werken was dan ook snel gemaakt.

Ik heb een eigen bedrijf en kan het me niet veroorloven om uit te vallen. Naast mijn tijd is mijn gezondheid mijn meest kostbare ‘bezit’. En de masterclass van Savannah opende écht weer even mijn ogen: er is nog op zoveel vlakken winst te behalen.

Een aantal maanden en een afgerond traject later:

WOW niet normaal hoe lekker ik me nu voel.

Ik dacht altijd dat ik niks te klagen had en dat sommige vage klachten ‘er nou eenmaal bij horen’.

Maar niks is minder waar – weet ik nu.

Ik heb vaak geen wekker meer nodig om wakker te worden, voel me het grootste gedeelte van de tijd energiek (van nature, en niet alleen als karaktertrek). Geen bosjes haar meer achterlaten overal, mijn menstruatie is regelmatig, mijn buikklachten zijn weg!!

En een leuke bijkomstigheid (wat eigenlijk helemaal niet de planning was, maar wél heel fijn – eerlijk is eerlijk): ik ben ook 2 kilo afgevallen.

Wat ik fijn vond aan het traject bij Savannah (en wat me sowieso bij voorbaat al aansprak) was dat zij niet zo’n typische fitgirl is. Ik had namelijk helemaal geen zin om voor een fortuin aan moeilijke ingrediënten aan te schaffen elke week. En óók niet om 2,5 uur per dag in de keuken te staan (geen tijd voor!).

Savannah keek heel erg naar mijn behoeftes en waar de grootste prioriteiten lagen en stap voor stap (met hele kleine behapbare stapjes!) pasten we verandering toe.

Dat bleek een mega fijne (en blijvende!) strategie.

Daarnaast is Savannah iemand met een hele fijne, vrolijke en aanstekelijke energie. Het hele traject met haar heb ik haar 200% betrokkenheid en motivatie om mij te helpen gevoeld. Daarnaast vond ik het óók fijn dat ze zo open minded was, waardoor er geen onderwerp ‘taboe’ bleef. Alles was bespreekbaar.

Ik verwijs nu zelf ook regelmatig mensen naar Savannah door, privé maar ook zakelijk.

Want jezelf zo voelen?

Dat gun ik iedereen.

Rina Vrutaal, 39 jaar

Eigenaar HMV coaching

Via instagram ben ik bij Savannah terecht gekomen en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb.
Sinds een aantal jaar weet ik dat ik PCOS heb. Sindsdien veel op internet gelezen en gedaan, maar het lukte me niet om mijn hormonen in balans te krijgen.
Doordat mijn hormonen uit balans waren had ik een hoop vage klachten. Het vervelendste vond ik vooral de vermoeidheid en stemmingswisselingen. Waardoor ik me vaak ook futloos en deprie voelde.
Ik voel me door het traject een stuk energieker, mijn menstruatiecyclus is een stuk korter en mijn stemmingswisselingen zijn ook een stuk minder. Ik heb echt weer energie om dingen aan te pakken en te ondernemen.
Ze heeft me echt hele goede tips  gegeven en nooit meer dan 3 per keer. Met kleine stapjes vooruit. Het meeste heb ik echt met mijn voeding gedaan. Betere maaltijden, minder eetmomenten en de juiste supplementen.
Savannah is heel begripvol en denkt echt met je mee wat haalbaar is. Geen onmogelijke diëten of dingen wat gewoon niet in je leefstijl past.
Maaike, 30 jaar

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Hack je energielek sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Webshop eigenaar

Nadat ik al enige tijd in een burn-out zat en zo vermoeid was, heb ik Savannah een berichtje gestuurd met de vraag: kun jij me helpen? En ja hoor, dat kon ze zeker. Vol enthousiasme stuurde ze me een aantal tips. En mét succes! ? Wat ik zo fijn vond aan Savannah was dat het zo begripvol was. Ik voelde me echt gehoord en hoefde mezelf even niet ‘groot’ voor iemand te houden.

Haar tips hebben me zoveel opgeleverd. En geloof het of niet: ik word uitgerust wakker! ?? Iets waarvan ik altijd dacht dat dat niet aan mij besteed was. Ik heb haar laatst zelfs om 05.50 uur een berichtje gestuurd dat ik uitgerust wakker was (ja… zelfs op dat tijdstip).

Ik merkte al vrij snel verschil in mijn energielevel en dat gun ik écht iedereen. Altijd moe zijn is zoooo stom!

Ook is mijn acne echt stukken minder. Fijne bijkomstigheid!

Suzanne, 26 jaar

Accountmanager

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou? 

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!! 

Naomi, 30 jaar

Verpleegkundige & luisterkindwerker

Laatst heb ik een Hack je Energielek sessie gehad met Savannah. Wat was dit fijn! Savannah weet duidelijk waar ze jou bij kan helpen en weet dit in begrijpbare taal uit te leggen. Verder geeft ze gelijk concrete handvatten, waar je direct mee aan de slag kunt. Ik vond het fijn dat ik alles bij haar kwijt kon en hoe meer jij open durft te staan naar haar toe, hoe beter ze jou kan helpen! Tijdens de sessie weet ze gelijk verbanden te leggen, waardoor het voor jezelf ook steeds duidelijker wordt waar iets vandaan komt of kan komen. Tijdens de sessie liet Savannah mij inzien dat je met kleine stappen de grootste resultaten kan behalen.

Jennifer, 26 jaar

Na een lange tijd te worstelen met mijn gewicht en gezicht (heel veel uitslag / acne / roodheid) en zelf wat aan te klooien kwam in januari Savannah op mijn pad.

Pas toen realiseerde ik mijzelf pas dat er wellicht heel wat meer aan de hand was dan alleen maar een onrustige huid en extra kilo’s. Continue vermoeid zijn en dat wijten aan kinderen, geen regelmatige stoelgang, een lange menstruatiecyclus, allemaal zaken waar we tijdens een lang en prettig intakegesprek ook nog achter kwamen.

De gesprekken met Savannah hebben er bij mij voor gezorgd dat ik meer in balans ben in eigenlijk alles. Al is de basis wel gelegd bij mijn eet&drinkpatroon. Veel afwisseling, groenten en fruit, maar ook af en toe een wijntje, dat is geen probleem. In plaats van een schuldgevoel hierover, weet ik nu hoe ik ervoor moet zorgen dat het niet té veel wordt.

Savannah zorgt met 3 tips per gesprek ervoor dat het behapbaar blijft en dat je een positief gevoel krijgt. Langzaam maar zeker verandert het je leefstijl en kan je het ook makkelijk bijhouden. Als iets niet bij je past, dan kijk je gewoon samen met haar verder. Ze houdt rekening met hoe je bent, maar ook met hoe je leeft. In mijn geval met 2 kinderen van 1 en 3 jaar, die ondertussen de bananenpannekoekjes van mijn bord kijken.

Voor de tips en gesprekken met Savannah bleef ik hangen in bepaalde patronen, zoals extreem willen afvallen en vervolgens eigenlijk ook weer de helft aankomen. Of elke middag samen met de kids een dutje doen, omdat ik niet meer kon. Of juist het niet aanpakken van mijn huidproblemen. Mede door Savannah heb ik deze dutjes niet meer nodig, heb ik een gezonde en gebalanceerde levenstijl ontwikkeld en begrijp ik ook waarom sommige zaken in mijn lichaam werken zoals ze werken.

Kortom, Savannah is een echte aanrader! Ze denkt en kijkt met je mee en geeft niet het gevoel dat je faalt maar dat je altijd slaagt!

Ingeborg, 30 jaar

Savannah is een ontzéttend lieve vrouw, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt.

Ze kijkt echt wat voor jou persoonlijk de grootste knelpunten zijn en geeft dan ook gerichte adviezen, heel fijn!

Savannah gaf mij de bekende ‘schop onder de kont’, om beter voor mezelf te zorgen.

In de loop van het traject begon ik me al veel beter te voelen en dit werd alleen maar meer! Nu valt het op als ik moe ben, terwijl het daarvoor opviel als ik eens niét moe ben!

Savannah is écht een topper en ik ben ontzettend blij met de adviezen die ze me gegeven heeft!

Carina, 32 jaar

Via een gedeeld Facebookbericht van een vriend van mij kwam ik in contact met Savannah. Met allerlei vreemde kwaaltjes die ik af en toe zelf niet zo belangrijk achtte en soms wuifde ik de kwaaltjes ook weg.

Maar na een week waarin ik weer niet lekker in mn vel zat, zette ik de stap om contact op te nemen met Savannah. En daar ben ik erg blij om!

Allereerst vul je een intakeformulier in en hou je een eetdagboek bij, waaruit zij veel informatie over je krijgt. Eerljkheid boven alles, want sommige vragen komen dichtbij. In de gesprekken legt ze alles erg duidelijk uit en is eigenlijk een soort wikipedia aan informatie over je lijf! ?

Ze adviseert om met kleine stapjes een nieuwe weg in te slaan en zorgde we er samen voor dat ik me beter in mn vel ging zitten. Werken aan jezelf is niet iets wat je op een vrije middag doet, maar constant belangrijk is.

Savannah bedankt voor je hulp.

Rian, 34 jaar

Veelgestelde vragen

Ik woon aan de andere kant van het land. Is dat een probleem?

Nee, zeker niet! Alle sessies vinden in principe online plaats, tenzij er echt face to face contact nodig is. Dat bespaart je dus direct een hoop tijd, omdat je niet hoeft te reizen 🙂  

Ik heb geen €1999,- liggen. Kan ik ook in termijnen betalen?

Natuurlijk kan dat. Tegen een meerprijs van €25,- per termijn kun je ook in twee of drie keer betalen. Geef dit dan wel van tevoren even bij me aan.

Ik ben chronisch ziek en daardoor moe. Kan ik dan ook bij jou terecht?

Nee, helaas is het ‘Regie over je energie’-traject dan niet voor jou bestemd. Mogelijk heb ik wel tips voor je, maar dat is afhankelijk van je situatie. Ik denk met liefde met je mee. Daarvoor mag je altijd een gratis Energizer Call aanvragen!