Jij denkt dat echt bruisen van de energie niet voor jou is weggelegd

A

Want maakt keurig nachten van 7 uur of meer, en toch voel je je nog moe als je wordt gewekt door de wekker

A

Je bent al eens bij de huisarts geweest want je dacht altijd: dit is niet ok... Zó jong, en dan tóch zo vaak bij moeten komen? Maar die bloeduitslagen vertellen je dat alles toch écht in orde is

A

En je eet gezond, laat die taartjes meestal staan, maar die trek blijft en soms ontkom je er gewoon niet aan om tóch voor de bijl te gaan

A

Om over die vage klachten nog maar niet te spreken. Aan die droge huid ben je inmiddels gewend, net als die hormoonschommelingen (of dacht je dat het normaal was om zo nu en dan het heksje uit te hangen?), dat je je borstel vaker dan één keer per week moet legen ook, maar idealiter zou je toch wat helderder in je hoofd zijn en genoeg energie hebben om de dag door te komen

A

Eigenlijk merk je al langer dat je niet helemaal in balans bent: je hebt moeite om te concentreren, dat vetlaagje op je buik blijft maar aanwezig en die koude handen en voeten... Om nog maar niet over je cyclus te spreken Eigenlijk klachten waarvoor je niet direct naar de huisarts gaat, maar die wel vervelend zijn

Dacht jij bij het lezen ‘oeps, herkenbaar…’? Dan gaat de Energie 3 Daagse je zeker verder helpen!

Je hebt alles en eigenlijk mag je niet klagen. Maar hoe leuk is je leven nu écht, als je zo weinig energie hebt?

De Energie 3 Daagse is voor jonge vrouwen die:

A

Vaker moe zijn dan hen lief is (en eigenlijk 's morgens als de wekker gaat denken: 'niet nú al!')

A

Wéten dat het eigenlijk niet normaal is om je zo vermoeid te voelen, maar nog (steeds) niet weten wat de oorzaak van hun vermoeidheid is

A

Al van alles geprobeerd hebben en écht graag van hun klachten afkomen, maar gewoon niet meer weten hoe... Want als de huisarts het niet weet, wie dan wel?

A

Op zoek zijn naar handvatten om hun energielevel te boosten (en tegelijkertijd afscheid te nemen van die vage klachten)

300+ vrouwen gingen je voor:

 

We leven in een maatschappij waarin we het niet meer gek vinden om moe te zijn. En eerlijk: iedereen is toch wel eens moe?

Toch is het anders wanneer je dagelijks moe wakker wordt. Precies dat is anders dan bij de vrouwen om je heen: ook zij zijn wel eens moe, maar zij hebben wél voldoende energie om in het weekend hele dagen van huis te zijn. Terwijl jij die tijd hard nodig hebt om bij te komen…

Misschien is dat waarom je je er ook wel bij neergelegd hebt: moe zijn hoort bij jou. Je bent gewoon wat gevoeliger. En eigenlijk wil je gewoon niet zeuren.

Maar wat als ik je zeg dat ik het ook anders kan?

Meer energie begint bij weten waar jouw energie weglekt. En precies dat is wat je te weten komt tijdens de Energie 3 Daagse.

Alle masterclasses van de Energie 3 Daagse worden opgenomen, dus ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je meedoen!

Wat leer je tijdens deze Energie 3 Daagse?

Als je mijn e-book gelezen hebt, dan weet je dat ik me vooral bezig houd met 5 thema’s: ontspanning, beweging, voeding, mindset en slaap. Deze komen uiteraard aan bod, maar wel op een net iets andere manier dan je tot nu toe gelezen hebt.

Daarnaast zijn er nog veel meer dingen die invloed hebben op jouw energielevel. Denk maar eens aan je hormonen of je darmgezondheid.

We staan er vaak niet bij stil, maar wat jij achterlaat op het toilet, is heel bepalend voor hoe je je voelt. Het is namelijk feedback van je lijf: werd ie er blij van? Of is het (letterlijk) een hoopje ellende? Tijdens deze 3 Daagse neem ik je mee in wát jouw darmen je dan daadwerkelijk proberen te vertellen. En natuurlijk krijg je ook direct tips met hoe je ze weer kunt herstellen. Ik verklap vast: ook als jij denkt dat je darmen prima in orde zijn, zijn ze dat waarschijnlijk niet ?

Ook over hormonen wordt (gelukkig!) inmiddels genoeg geschreven. Want ondanks dat de meeste vrouwen niet echt weten hoe het met hun hormonen gesteld is, bijvoorbeeld door het gebruik van hormonale anticonceptie, weten we vaak wel dat we graag van dat heksjes-gedrag af willen (Thanks love, ik weet dat ik last heb van stemmingswisselingen).

Tijdens deze 3 Daagse krijg je inzicht in wat jouw hormonen nodig hebben om weer in balans te komen. Kan die bezem mooi weer in de kast!

En hoe zit het nou eigenlijk met supplementen? Kun je niet gewoon alle voedingsstoffen uit je voeding halen? Je ontdekt het tijdens deze 3 Daagse.

Ik weet wat jij nu denkt

Ik ken mijn (potentiële) klanten. En ik weet dat jij nu denkt: “dit klinkt zoals ik ben, maar waarom zou dit wél helpen? Ik heb al zo veel geprobeerd”. Eigenlijk sta je al op het punt om deze pagina weer te sluiten en weer verder te gaan scrollen op social media.

Maar wat je dán doet, is je kop in het zand steken. Want eerlijk: juist die hoop die je nu voelt, die mag je wat ruimte geven.

Ik heb al duizenden vrouwen mogen helpen en wat ik keer op keer terug hoor is: “wow, je bekijkt het van zo’n andere kant…” en alleen dat is al waarom ik hoop dat je de gok durft te wagen.

Het kan ook dat je denkt “ik heb niet het gevoel dat er iets is wat me wel gaat helpen”. Heel eerlijk? Als je dat denkt, dan gaat er zéker niets veranderen.

Jouw mind is ontzettend krachtig en alles wat je aandacht geeft, groeit. Ze zeggen niet voor niets ‘where you attention flows, your energy goes’. Dus als jij ervan overtuigd bent dat dit je niet gaat helpen, dan gaat het je ook niet helpen. Ik kan er niks anders van maken.

En het laatste wat er in je hoofd omgaat is waarschijnlijk: “wat leer ik nou echt over mezelf in zo’n 3 Daagse? Ik word niet eens 1 op 1 begeleid…”

Als je écht alles over jezelf al zou weten en je zelf door en door zou kennen, dan zou je dit nu niet lezen. Want dan wist je al lang waar je energielek zat. Sterker nog, dan had je hem al lang aangepakt!

Tijdens de masterclasses is er voldoende ruimte om stil te staan bij jouw persoonlijke situatie. Dat komt mede doordat er een openbare chat is (waarin je kunt delen wat je wilt en wat te lezen is voor anderen), maar er is ook een mogelijkheid om jouw vraag aan mij persoonlijk te stellen. Dan kunnen anderen niet meelezen, maar kan ik wél met je meedenken. Als dat niet persoonlijk is, dan weet ik het ook niet meer 😉

 

Als je ook maar enigszins getriggerd werd door wat ik hier heb beschreven, dan hoop ik oprecht dat je denkt: “en nú pak ik de regie”! Voor 49 euro krijg je tonnen aan inzicht, dat beloof ik je. Dus wat let je?

Even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

 

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp.
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje.

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches.
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

Aan het einde van deze 3 Daagse…

A

Weet je dat jouw vermoeidheid écht op te lossen is (en hoe je dat doet)

A

Weet je wat het effect van jouw hormonen is op je energielevel (en of die stemmingswisselingen daar iets mee te maken hebben...)

A

Weet jij exact op welk gebied er werk aan de winkel is

A

Kun je keuzes maken die je gezondheid versterken (en weet je welke dat zijn)

A

Heb je handvatten om direct mee aan de slag te gaan

Ik heb inmiddels al zó veel enthousiaste reacties op mijn masterclasses ontvangen, dat ik een 100% tevredenheidsgarantie biedt.

Niet goed = gegarandeerd geld terug!

Alle praktische zaken op een rij

A

De Energie 3 Daagse is van dinsdag 16 februari tot en met donderdag 18 februari om 9:00 uur

A

Op dinsdag, woensdag en donderdag geef ik 's morgens van 9 tot 10 een masterclass (dus 3x1 uur in totaal)

A

Tijdens de masterclasses ben ik in beeld, maar jij niet. Je kunt dus gewoon in je joggingpak mee doen 😉 (Uiteraard kun je me wél vragen stellen, dat is mogelijk via een chatfunctie)

A

We gaan het hebben over ALLES wat jouw energielevel beinvloedt: van hormonen tot ontspanning, van voeding tot slaap, van beweging tot darmgezondheid en alles er tussenin

A

Als je je inschrijft en betaald hebt ontvang je een link waarmee je iedere dag de masterclass van die dag kunt volgen

A

Er is bij elke masterclass voldoende gelegenheid om vragen te stellen

A

Kun je er niet live bij zijn door andere verplichtingen? No worries, als je je aanmeldt krijg je iedere dag een replaylink in je mail waardoor je alle masterclasses op je eigen tempo kunt volgen. Daarbij zal er ná de 3 Daagse nog een live Q&A georganiseerd worden. De datum hiervan wordt nog bekend gemaakt.

A

De investering is 49 euro (en levert je tonnen aan inzichten en praktische handvatten op!)

Dit zeggen vrouwen waarmee ik samen mocht werken

Savannah is een wandelende encyclopedie, en haar Hack je energielek-sessie is écht een aanrader! Van de eerste tot de laatste minuut deelde ze al haar kennis – gelukkig kent Zoom de optie om een gesprek op te nemen, want zo kon ik het later nog eens rustig terugkijken ?

Aan de hand van een uitgebreid formulier dat ik voor de sessie moest invullen, legde Savannah verbanden tussen vage klachten die ik al jaren had en waarvan ik dacht dat ze nu eenmaal bij mij hoorden.

Maar er bleek dus wél iets aan te doen, en veel van die klachten samen konden ook nog eens gelinkt worden aan mijn voortdurende vermoeidheid en slechte slapen. Dat was namelijk de belangrijkste reden waarom ik de sessie überhaupt geboekt had, ik wilde gewoon fitter en minder vermoeid zijn.

Wat ik verder fijn vond, was dat Savannah niet alleen duidelijk uitlegde waarom ze bepaalde dingen dacht en adviseerde, maar dat ze ook meteen met concrete opties kwam.

Kortom, heb jij ook vage klachten waarvan je denkt: ‘daar moet ik nu eenmaal mee leven’? Laat Savannah eens met je meekijken, want het gesprek met haar heeft mijn ogen geopend!

Anouk, 33 jaar

Ondernemer

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Hack je energielek sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Webshop eigenaar

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou? 

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!! 

Naomi, 30 jaar

Verpleegkundige & luisterkindwerker

Savannah is een ontzéttend lieve vrouw, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt.

Ze kijkt echt wat voor jou persoonlijk de grootste knelpunten zijn en geeft dan ook gerichte adviezen, heel fijn!

Savannah gaf mij de bekende ‘schop onder de kont’, om beter voor mezelf te zorgen.

In de loop van het traject begon ik me al veel beter te voelen en dit werd alleen maar meer! Nu valt het op als ik moe ben, terwijl het daarvoor opviel als ik eens niét moe ben!

Savannah is écht een topper en ik ben ontzettend blij met de adviezen die ze me gegeven heeft!

Carina, 32 jaar