Met een paar kleine aanpassingen meer energie!

Herken je dit?

A

Je slaapt genoeg, maar tóch denk je iedere dag bij het wakker worden 'gaat die wekker nu al?!' En dus druk je weer op die snooze knop, waar je later weer van baalt (want je had zoveel meer in die tijd kunnen doen, maar ja...)

A

Je weet dat je je, gezien je leeftijd, veel energieker zou moeten voelen dan je nu doet, maar een gemiddelde dag goed doorkomen, is al een hele opgave

A

Dus als je 's avonds thuiskomt na een dag werken, doe je het liefst he-le-maal niks meer. Of nou ja, niks... Netflix is altijd een goed idee 😉

A

Als je 's avonds naar bed gaat, reken je eerst uit hoeveel uur je nog kunt slapen. In de hoop dat je morgen wél uitgerust wakker wordt

A

Je zou zo graag genoeg energie hebben om én alle 'moetjes' af te vinken, maar óók om te doen wat je écht graag wil. Die ene droom najagen bijvoorbeeld... Want aan ambities geen gebrek!

A

Je staat positief in het leven en je ziet het glas als halfvol, maar je vraagt je wel regelmatig af: Hoe kan het toch dat al die andere chicks 's morgens eerder opstaan om te gaan sporten, of gewoon extra vroeg beginnen met werken?!

Hoe zou het voor je zijn als…

A

... De 7 à 8 uur die je per nacht slaapt, voldoende zijn om je ook echt uitgerust te voelen?

A

.., Je energielevel stijgt naar het niveau wat daadwerkelijk hoort bij iemand van jouw leeftijd?

A

.., Je na (of ervoor!) een dag werken nog zin hebt om iets anders te doen dan alleen maar te Netflixen?

A

.., Je niet meer hoeft uit te rekenen hoe lang je nog kunt slapen, omdat één korte nacht je niet meer nekt?

A

.., Je niet alleen droomt over alles wat je nog zo graag wilt, maar ook de energie hebt om het waar te maken?

Dat is mogelijk als je een ‘Hack je energielek’-sessie bij mij boekt.

En weet je wat zo fijn is? Hieronder kun je direct zien wanneer ik weer een plekje vrij heb 🙂

Voorafgaand aan de afspraak vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen en een voedingsdagboek voor één week bij te houden.

Zo kan ik me goed voorbereiden en kan ik jou het maximale bieden tijdens onze één uur durende afspraak waarbij jij erachter komt waar jouw energielek zit én krijg je direct tips aangereikt om weer leider (i.p.v. lijder) van je energie te worden!

Ja! Ik wil een Hack je energielek-sessie boeken!

Plan hieronder je afspraak in

Laden...

Ik heb bij Savannah een sessie geboekt, omdat ik al een lange tijd met weinig energie stoei. Ik dacht dat ik zelf al alles geprobeerd had, maar Savannah had nog mega veel waardevolle tips.

Het is zo fijn dat Savannah echt mee kijkt naar waar nog winst te behalen valt. Verder is Savannah ook echt een hele leuke vrouw om mee samen te werken en voelde ik mij meteen op mijn gemak.

Ik beveel iedereen Savannah aan, want ik denk dat zij voor iedereen mega waardevolle tips heeft. Super bedankt Savannah!

– Iris, 27 jaar –

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

 

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp. 
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje. 

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches. 
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. In een traject, of in een eenmalige ‘Hack je energie’ sessie waarin ik samen met jou op zoek ga naar jouw energielek: Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst hebben we online een 60 minuten durende sessie waarin ik je tips geef op het gebied van ontspanning, beweging, voeding, hormonen, slaap en mindset.

Zodat ook jij weer kunt stralen! 

 

 

Savannah is een wandelende encyclopedie, en haar Hack je energielek-sessie is écht een aanrader! Van de eerste tot de laatste minuut deelde ze al haar kennis – gelukkig kent Zoom de optie om een gesprek op te nemen, want zo kon ik het later nog eens rustig terugkijken ?

Aan de hand van een uitgebreid formulier dat ik voor de sessie moest invullen, legde Savannah verbanden tussen vage klachten die ik al jaren had en waarvan ik dacht dat ze nu eenmaal bij mij hoorden.

Maar er bleek dus wél iets aan te doen, en veel van die klachten samen konden ook nog eens gelinkt worden aan mijn voortdurende vermoeidheid en slechte slapen. Dat was namelijk de belangrijkste reden waarom ik de sessie überhaupt geboekt had, ik wilde gewoon fitter en minder vermoeid zijn.

Wat ik verder fijn vond, was dat Savannah niet alleen duidelijk uitlegde waarom ze bepaalde dingen dacht en adviseerde, maar dat ze ook meteen met concrete opties kwam.

Kortom, heb jij ook vage klachten waarvan je denkt: ‘daar moet ik nu eenmaal mee leven’? Laat Savannah eens met je meekijken, want het gesprek met haar heeft mijn ogen geopend!

Anouk, 33 jaar

Ken je dat gevoel dat het ergens op een gegeven moment gewoon écht tijd voor is. Je datgene niet nog langer wilt uitstellen. Én zo’n gevoel van toeval bestaat niet? Dat had ik toen een vriendin van mij Savannah haar nummer doorstuurde en zei: “Neem nou gewoon contact op, ze kan je écht helpen.”

“Dit moet zo zijn” waren mijn gedachten nadat ik haar nummer opsloeg en de app opende. Na een aantal herhalende vervelende lichamelijke gebeurtenissen, zat ik er doorheen. Waar ik in het ziekenhuis tegen een muur opliep omdat ik ‘gezond’ ben en ze niets meer voor me kunnen doen, was het tijd verder te kijken. Ik nam contact op met Savannah en al vrij snel was de sessie ingepland. Na het invullen van een flinke vragenlijst en het bijhouden van m’n eetdagboek was het de hoogste tijd om Savannah (online) te ontmoeten. Er is nu een klein weekje overheen gegaan en jeetje, wat heeft die sessie een impact op me gemaakt. Niet alleen heb ik behoorlijk wat te doen, maar belangrijker nog: ik heb nieuwe hoop. Hoop op een goede uitkomst. En wat voelt dat goed. Alleen daar ben ik Savannah al eeuwig dankbaar voor.

Nu is het aan mij om alle punten uit de sessie in de praktijk te brengen en alle adviezen op te gaan volgen. Één ding is zeker, ik voel me nú al een ander mens en dat nog maar zo kort na de sessie. Ik heb nieuwe energie en sta weer een stukje positiever in mijn schoenen.

Heb je twijfels om een sessie te boeken bij Savannah? Gooi de twijfels achter je neer en boek de sessie. Echt, je krijgt er geen spijt van. Alleen met een vragenlijst van Savannah word je al zo bewust van het feit dat al die kleine ‘kwaaltjes’ samen eigenlijk best veel zijn. En ook echt aangeven dat je niet in balans bent. Je wordt je bewust van je lichaam. Bewust van symptomen en je wordt met je neus op de feiten gedrukt. En net na die realisatie had ik de sessie met Savannah die vervolgens flink wat oplossingen aandraagt om toch weer in balans te komen. Savannah, nogmaals bedankt & ik kijk er naar uit om je hopelijk goed nieuws te kunnen geven over een tijdje ?.

Jamie-Lee, 30 jaar

Na een ‘Hack je energielek’-sessie…

A

... Weet jij waar jouw energie aan verloren gaat

A

... Maar ook wat je moet doen om weer 'in control' te zijn

A

... Weet je waarom meer niks doen zorgt voor meer energie

A

... Welke voeding bijdraagt aan dat ‘lekker in je vel’-gevoel

A

... Waarom sporten niet altijd de oplossing is voor meer energie

De investering voor de één uur durende sessie is 333 euro en het levert je tonnen aan inzicht op in de vorm van tips over stress & ontspanning, beweging, voeding, mindset, hormonen en slaap!

Ja! Ik wil een Hack je energielek-sessie boeken!

Plan hieronder je afspraak in

Laden...

Met deze vrouwen mocht ik eerder werken…

Ik kwam naar Savannah met een aantal vage klachten en enorme last van mijn huid (acne). In het uur dat we samen hadden, heb ik enorm veel praktische tips en achtergrondinformatie gekregen over wat mijn klachten kan gaan verminderen.

Ik hou van haar directe aanpak, de enorme hoeveelheid kennis die ze heeft, en de praktische tips waarmee je meteen aan de slag kan. 

Marjolein, 26 jaar

Ik heb een sessie geboekt bij Savannah naar aanleiding van de videotraining die ik van haar gevolgd heb. Daar kwamen zoveel nuttige tips en eye-openers naar voren, dat ik heel benieuwd werd wat er allemaal op mij van toepassing was en wat ik specifiek kan doen om mijn vermoeidheid en vage klachten te verminderen.

Door de vragenlijst en het voedingsdagboek wat je in moet vullen kan Savannah een goed beeld vormen van wat de belangrijkste issues zijn om aan te pakken. Dat brengt ze heel duidelijk en overzichtelijk over; op deze manier zie je weer de bomen door het bos en kan je echt aan de slag met verbeteringen doorvoeren. Het meest waardevolle van de sessie vond ik dan ook de specifieke tips een aanbevelingen die Savannah gaf, afgestemd op mijn situatie.

Ik zou andere vrouwen die last hebben van vermoeidheid, moe wakker worden, moodswings en energiedips zeker aanraden om een sessie te boeken. Het helpt je echt verder, en voor mij geldt dat ik ook weer wat meer motivatie heb om met m’n vermoeidheid af te rekenen!

Naomi, 25 jaar

Na al weken moe te zijn en niet wetend waar dat nu vandaag kwam er nergens de vinger op kunnen leggen, heb ik een Hack je energielek sessie geboekt. Zo blij dat ik dat gedaan heb!

Nu weet ik waar het vandaag komt en kan ik er mee aan de slag. Ik heb van Savannah mooie bruikbare tips gekregen die ik nu toepas. Dit is het eerste stapje wat ik nodig had om mijn energielek te dichten.

Wat ik ook super fijn vond aan de sessie is dat ik me fijn en veilig voelde om open en bloot over alles te praten.

Brenda, 26 jaar

Laatst heb ik een Hack je Energielek sessie gehad met Savannah. Wat was dit fijn! Savannah weet duidelijk waar ze jou bij kan helpen en weet dit in begrijpbare taal uit te leggen. Verder geeft ze gelijk concrete handvatten, waar je direct mee aan de slag kunt. Ik vond het fijn dat ik alles bij haar kwijt kon en hoe meer jij open durft te staan naar haar toe, hoe beter ze jou kan helpen! Tijdens de sessie weet ze gelijk verbanden te leggen, waardoor het voor jezelf ook steeds duidelijker wordt waar iets vandaan komt of kan komen. Tijdens de sessie liet Savannah mij inzien dat je met kleine stappen de grootste resultaten kan behalen.

Jennifer, 26 jaar

Nadat ik al enige tijd in een burn-out zat en zo vermoeid was, heb ik Savannah een berichtje gestuurd met de vraag: kun jij me helpen? En ja hoor, dat kon ze zeker. Vol enthousiasme stuurde ze me een aantal tips. En mét succes! ? Wat ik zo fijn vond aan Savannah was dat het zo begripvol was. Ik voelde me echt gehoord en hoefde mezelf even niet ‘groot’ voor iemand te houden.

Haar tips hebben me zoveel opgeleverd. En geloof het of niet: ik word uitgerust wakker! ?? Iets waarvan ik altijd dacht dat dat niet aan mij besteed was. Ik heb haar laatst zelfs om 05.50 uur een berichtje gestuurd dat ik uitgerust wakker was (ja… zelfs op dat tijdstip).

Ik merkte al vrij snel verschil in mijn energielevel en dat gun ik écht iedereen. Altijd moe zijn is zoooo stom!

Ook is mijn acne echt stukken minder. Fijne bijkomstigheid!

Suzanne, 26 jaar

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou? 

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!! 

Naomi, 30 jaar

Na een lange tijd te worstelen met mijn gewicht en gezicht (heel veel uitslag / acne / roodheid) en zelf wat aan te klooien kwam in januari Savannah op mijn pad.

Pas toen realiseerde ik mijzelf pas dat er wellicht heel wat meer aan de hand was dan alleen maar een onrustige huid en extra kilo’s. Continue vermoeid zijn en dat wijten aan kinderen, geen regelmatige stoelgang, een lange menstruatiecyclus, allemaal zaken waar we tijdens een lang en prettig intakegesprek ook nog achter kwamen.

De gesprekken met Savannah hebben er bij mij voor gezorgd dat ik meer in balans ben in eigenlijk alles. Al is de basis wel gelegd bij mijn eet&drinkpatroon. Veel afwisseling, groenten en fruit, maar ook af en toe een wijntje, dat is geen probleem. In plaats van een schuldgevoel hierover, weet ik nu hoe ik ervoor moet zorgen dat het niet té veel wordt.

Savannah zorgt met 3 tips per gesprek ervoor dat het behapbaar blijft en dat je een positief gevoel krijgt. Langzaam maar zeker verandert het je leefstijl en kan je het ook makkelijk bijhouden. Als iets niet bij je past, dan kijk je gewoon samen met haar verder. Ze houdt rekening met hoe je bent, maar ook met hoe je leeft. In mijn geval met 2 kinderen van 1 en 3 jaar, die ondertussen de bananenpannekoekjes van mijn bord kijken.

Voor de tips en gesprekken met Savannah bleef ik hangen in bepaalde patronen, zoals extreem willen afvallen en vervolgens eigenlijk ook weer de helft aankomen. Of elke middag samen met de kids een dutje doen, omdat ik niet meer kon. Of juist het niet aanpakken van mijn huidproblemen. Mede door Savannah heb ik deze dutjes niet meer nodig, heb ik een gezonde en gebalanceerde levenstijl ontwikkeld en begrijp ik ook waarom sommige zaken in mijn lichaam werken zoals ze werken.

Kortom, Savannah is een echte aanrader! Ze denkt en kijkt met je mee en geeft niet het gevoel dat je faalt maar dat je altijd slaagt!

Ingeborg, 30 jaar

Savannah is een ontzéttend lieve vrouw, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt.

Ze kijkt echt wat voor jou persoonlijk de grootste knelpunten zijn en geeft dan ook gerichte adviezen, heel fijn!

Savannah gaf mij de bekende ‘schop onder de kont’, om beter voor mezelf te zorgen.

In de loop van het traject begon ik me al veel beter te voelen en dit werd alleen maar meer! Nu valt het op als ik moe ben, terwijl het daarvoor opviel als ik eens niét moe ben!

Savannah is écht een topper en ik ben ontzettend blij met de adviezen die ze me gegeven heeft!

Carina, 32 jaar

Veelgestelde vragen

Ik twijfel tussen het 'Regie over je energie'-traject en de 'Hack je energielek-sessie. Hoe kom ik erachter wat voor mij het beste is?

Ik kan me goed voorstellen dat je hierover twijfelt. De vraag is of jij voldoende hebt aan alleen inzicht en een aantal concrete tips en zelf aan de slag wilt, of dat je liever een aantal maanden door mij begeleid wordt, zodat je alle hobbels ‘along the way’ ook goed doorstaat en een fijne stok achter de deur hebt.
Natuurlijk wil ik hierin met je meedenken. Vaak weet ik na even met je gesproken te hebben, wel wat het beste zou zijn voor jou. Ik wil je in zo’n geval adviseren om even via deze weg contact met me op te nemen. 
s.

Wat als ik na de 'Hack je energielek'-sessie besluit om ook het 'Regie over je energie'-traject bij je te volgen?

Dan wordt het bedrag van de ‘Hack je energielek’-sessie uiteraard in mindering gebracht op het bedrag voor het ‘Regie over je energie’-traject.Natuurlijk wil ik hierin met je meedenken. Vaak weet ik na even met je gesproken te hebben, wel wat het beste zou zijn voor jou. Ik wil je in zo’n geval adviseren om even via deze weg contact met me op te nemen. 

Vermoeidheid is eigenlijk niet mijn grootste probleem, maar mijn vage klachten wel. Is een 'Hack je energielek'-sessie dan wel iets voor mij?

Ja zeker! Ook die vage klachten geven aan dat er disbalansen zijn. En die komen absoluut naar voren tijdens deze sessie. Heel vaak zijn ze met een paar kleine aanpassingen op te lossen. Lees ook even de reviews hierboven, wellicht helpt dat je in het maken van je keus 🙂

Ik ben chronisch ziek en daardoor moe. Kan ik dan ook bij jou terecht?

Ik ben niet gespecialiseerd in het helpen van vrouwen met een chronische ziekte. Natuurlijk wil ik wel met je meedenken. Mogelijk heb ik wel tips voor je zodat je je beter gaat voelen, maar dat is afhankelijk van je situatie. Daarvoor mag je altijd een gratis Energizer Call aanvragen!

Wie weet word je geselecteerd en spreek ik je binnenkort. 🙂

Ja! Ik wil mijn energielek ontdekken en tips van je krijgen!

Plan hieronder je afspraak in

Laden...