Van Klacht Naar Kracht

Energieke en productieve dagen doordat je van je vage fysieke klachten af bent

Het is tijd om je vage fysieke klachten net zo serieus te nemen als je bedrijf

Want je kunt nog zoveel investeren in een businesscoach, maar alleen een goede strategie gaat er niet voor zorgen dat de resultaten door het dak gaan.

Meer dan de helft van alle ambitieuze vrouwen maken hun torenhoge ambities niet waar, simpelweg omdat hun lijf hen ervan weerhoudt.

Een businesscoach is leuk en absoluut van toegevoegde waarde (mits je de juiste hebt ;-)).

Maar jouw lijf is de fundering van je zakelijk succes.

Je voertuig die jou op de zo gewenste bestemming moet brengen. De vraag is alleen of je je dat voldoende beseft…

Ik weet dat de helft van de vrouwen die dit leest, nu denkt: ‘maar mijn lijf is in orde’. Je houdt jezelf voor de gek.

Gemiddeld is een vrouw 42 voordat de – nu nog vage – klachten chronisch worden. Dus nee, je klachten gaan niet zomaar weg.

Een aantal confronterende vragen voor je:

A

Word jij iedere dag uitgerust (en zonder wekker) wakker of zou je willen dat je een uurtje langer had zodra de wekker gaat?

A

Verloopt jouw menstruatie zonder problemen en is ie op de dag af gelijk (indien je geen hormonale anticonceptie gebruikt)?

A

Kun je iedere dag naar het toilet voor nr 2 en hoef je dan maximaal 2 keer te vegen?

A

Is 1x deo op doen op een dag voldoende (dat je aan het einde van de dag denkt: 'lekker, dit ruikt alsof ik net deo op gedaan heb!')?

A

Is je huid rustig en goed gevoed? (Oftewel: niet droog, rood of pukkelig?)

Fysieke klachten herkennen en aanpakken
Ik geloof dat als jij een succesvolle ondernemer wilt worden je eerst je fysiek op orde moet hebben. Zodat je fit, uitgerust én energiek je business kunt runnen.

En als jij tot hier hebt gelezen en de helft van de vragen (of meer) met ‘nee’ moest beantwoorden, dan is mijn Van Klacht Naar Kracht Programma een must voor jou.

Het is tijd om te luisteren naar je lichaam en erachter te komen wat jouw fysieke klachten je vertellen. Zodat je er voor eens en voor altijd mee afrekent en je fit en energiek voelt

A

Nu je er zo over nadenkt, kan je de laatste keer dat je je fit en energiek voelde je niet meer herinneren

A

Weet je diep van binnen eigenlijk wel dat het niet normaal is dat je slecht naar de wc kan, op ziet tegen je menstruatie en op wilskracht de dag door komt

A

Sporten doe je wel, maar vooral omdat het zo goed voor je is (zeggen ze. Want als je bezig bent heb je géén idee waar al die mensen het over hebben). Tuurlijk, daarna voel je je best lekker, maar het is ook verleidelijk om gewoon op de bank te ploffen met Netflix aan… Net zo bevredigend, toch? ?

A

Ondertussen blijven vage kwaaltjes en vraag je je af of je de buikpijn die je af en toe ervaart, ook de deur kunt wijzen (je weet alleen nog niet hoe)

A

En het feit dat je partner die ijsklompjes op zijn of haar rug niet altijd kan waarderen, mensen regelmatig haren van je kleding plukken (ok, pre tante C dan), of dat je net iets meer (stink)zweet dan je zou willen, maakt dat je eigenlijk wel benieuwd bent welke invloed je hier zélf op uit kunt oefenen

A

Oh en als dat heksje haar bezemsteel dan ook meteen weer in de hoek zet en je menstruatie zich volgens een normaal ritme (zónder extreme fysieke kwaaltjes) gaat gedragen, ben je helemaal blij

Healthsome contact
Meld je aan voor het Van Klacht Naar Kracht programma.

It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver

– Mahatma Gandi –

‘Wat een mega waardevolle info deel je! Enorm veel herkenningsmomenten waarvan je denkt dat dit bij je hoort, maar wat dus wél veranderd kan worden! Hele fijne manier om informatie te krijgen, aanrader!’

Anne, 27 jaar

‘Ik ben blij met al jouw leerzame info in Jip & Janneke taal!’ 

Judith

‘Je geeft goede dingen mee om over na te denken en mee aan de slag te gaan. Het is prettig dat je veel weet over verschillende gebieden en dus breder kijkt!’

Bouwiena

Hoe zou het voor je zijn als…

A

...Je energielevel door het dak gaat en je hiermee al je wilde plannen uitvoert zodat je je bedrijf nog harder kunt laten groeien? Want zeg eens eerlijk: hoe vaak heb jij de afgelopen maand iets níet gedaan, simpelweg omdat je er de energie niet (meer) voor had? (En ja, dan bedoel ik ook alle keren dat je op de bank plofte met Netflix aan terwijl je eigenlijk nog iets af wilde maken…)

A

...Je weet wat er met je aan de hand is en hoe je van die vage klachten afkomt met een praktisch en concreet stappenplan, helemaal op jou afgestemd

A

...Je weet hoe je met een paar simpele aanpassingen, meerdere fysieke klachten kunt verhelpen? (Nope. Daar hoef je niet elke dag salade voor te eten. Doe ik zelf ook niet.)

A

...Je leert hoe écht goed voor jezelf zorgen doordat je weet wat JIJ nodig hebt en wat er past in jouw leven?

A

...Je niet alleen wéét wat goed voor je is, maar het ook daadwerkelijk (blijvend!) toepast omdat het helemaal niet zo moeilijk is als dat je nu denkt?

A

...Je - last but not least - je eigen lichaam zó goed leert kennen, dat je ook in de toekomst voldoende handvatten hebt om de signalen die het je geeft, te interpreteren én op te lossen?

Dat is mogelijk als je meedoet met mijn online Van Klacht Naar Kracht programma. In 3 maanden neem ik je mee in alle facetten die jou naar een klachtenvrij bestaan helpen!

Denk je dat het bij jou zo erg nog niet is? Of dat jouw klachten bij je horen? No way! (en dat weet je diep van binnen)

Dat is wat Rina ook dacht. Zo zegt zij over het traject wat ze bij me volgde:

Savannah nodigde me vorig jaar heel spontaan uit voor haar masterclass en ik dacht; waarom niet?

 

De masterclass was nog geen 20 minuten (en een heleboel vage symptomen) onderweg en ik kon bij bijna alles een vinkje zetten: alleen wakker kunnen worden van de wekker, altijd aanstaan en moeite met ontspannen, buikklachten, haaruitval, menstruatieklachten (de lijst gaat nog even door, maar je snapt m’n punt denk ik wel).

 

Dus mijn besluit om met haar te gaan werken was dan ook snel gemaakt.

 

Ik heb een eigen bedrijf en kan het me niet veroorloven om uit te vallen. Naast mijn tijd is mijn gezondheid mijn meest kostbare ‘bezit’. En de masterclass van Savannah opende écht weer even mijn ogen: er is nog op zoveel vlakken winst te behalen.

 

Een aantal maanden en een afgerond traject later:

 

WOW niet normaal hoe lekker ik me nu voel.

 

Ik dacht altijd dat ik niks te klagen had en dat sommige vage klachten ‘er nou eenmaal bij horen’.

 

Maar niks is minder waar – weet ik nu.

 

Ik heb vaak geen wekker meer nodig om wakker te worden, voel me het grootste gedeelte van de tijd energiek (van nature, en niet alleen als karaktertrek). Geen bosjes haar meer achterlaten overal, mijn menstruatie is regelmatig, mijn buikklachten zijn weg!!

 

En een leuke bijkomstigheid (wat eigenlijk helemaal niet de planning was, maar wél heel fijn – eerlijk is eerlijk): ik ben ook 2 kilo afgevallen.

 

Wat ik fijn vond aan het traject bij Savannah (en wat me sowieso bij voorbaat al aansprak) was dat zij niet zo’n typische fitgirl is. Ik had namelijk helemaal geen zin om voor een fortuin aan moeilijke ingrediënten aan te schaffen elke week. En óók niet om 2,5 uur per dag in de keuken te staan (geen tijd voor!).

 

Savannah keek heel erg naar mijn behoeftes en waar de grootste prioriteiten lagen en stap voor stap (met hele kleine behapbare stapjes!) pasten we verandering toe.

 

Dat bleek een mega fijne (en blijvende!) strategie.

 

Daarnaast is Savannah iemand met een hele fijne, vrolijke en aanstekelijke energie. Het hele traject met haar heb ik haar 200% betrokkenheid en motivatie om mij te helpen gevoeld. Daarnaast vond ik het óók fijn dat ze zo open minded was, waardoor er geen onderwerp ‘taboe’ bleef. Alles was bespreekbaar.

 

Ik verwijs nu zelf ook regelmatig mensen naar Savannah door, privé maar ook zakelijk.

 

Want jezelf zo voelen?

 

Dat gun ik iedereen.

Rina Vrutaal, 39 jaar

Eigenaar HMV coaching

Een vrouw wordt gemiddeld genomen op haar 42e chronisch ziek. En als jij nu niks doet…

A

Dan is de kans groot dat jij óók straks tot de 50% van de Nederlanders behoort die chronisch ziek is. En een chronisch ziek lijf, betekent een lijf wat áltijd hard werkt. Dan blijft er niks ‘over’ voor dat stapje extra wat jij wil zetten om te groeien met je bedrijf. Want je bent moe en dat trekt niet (meer) bij na een paar uurtjes extra slaap.

A

Dan heb je niet meer een ‘paar’ vage klachten, maar een hele rits. En het wordt van kwaad tot erger. Is je menstruatie nu onregelmatig of ondervind je er hinder van? Straks lig je er letterlijk ziek van in bed of erger nog… blijft ie uit (met weet ik het wat voor interne schade tot gevolg). Blijven er meer haren achter in je borstel dan je zou willen? Straks zitten er meer ín je borstel dan op je hoofd (en dat is niet overdreven!).

Healthsome contact
En ik wil niet lullig doen: maar jij bent je bedrijf. Dus wat als jij uitvalt? Kun je je dat permitteren?

Als je wacht op een signaal om over te gaan tot actie; dit is ‘m.

Liever eerst even sparren om te kijken of we een match zijn? Dat kan natuurlijk ook.

Listen to your body when it whispers so you don’t have to hear it scream

– Ujjwal Sharan –

Aan het einde van het Van Klacht Naar Kracht programma…

Fysieke klachten tegengaan
A

...Weet je exáct wat maakt dat jij nooit bruiste van de energie en waardoor je je al die tijd ‘zo zo’ (of zeg maar ‘net niet’) gevoeld hebt - omdat we het héle plaatje onder de loep nemen. Dat betekent dat we kijken naar body én mind: van beweging en voeding tot hormonen en darmgezondheid, van mindset tot slaap: alles komt aan bod

A

...Begrijp je dat er samenhang zit in jouw vage klachten (en je er veel meer hebt dan je denkt). Het goede nieuws is dat je de eerste stappen naar een energiek en klachtenvrij bestaan gezet hebt en voelt wat het met je doet

A

...Ga je van wéten wat goed voor je is naar voelen dát het zo is - omdat je niet langer een wekker nodig hebt om wakker te worden, je geen toiletborstel meer nodig hebt als je voor de grote boodschap bent geweest en omdat je je partner niet langer teistert als dé tijd van de maand weer is aangebroken 😉

A

...Heb je een blijvend werkende strategie waardoor je niet alleen je huidige (vage) fysieke klachten kunt plaatsen en aanpakken, maar heb je ook een goede basis om toekomstige signalen van je lichaam te snappen en te verhelpen. Zodat je jouw klachten de baas bent en jij de controle houdt

A

...Weet jij wat goed is voor jou, omdat je je lijf mega goed kent en precies weet wat het nodig heeft om klachtenvrij en mega energiek én productief door het leven te gaan

‘Savannah is prettig om naar te luisteren en legt ook de moeilijke dingen makkelijk uit. Top!’
Juultje, 30 jaar

‘Vreselijk confronterend, maar op een goede manier!’

Léonie

‘Ik hou van je theoretische onderbouwing met praktische tips! Ook fijn om te merken dat het met kleine stapjes al kan en het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn’

Maaike

Het hele traject wat ik met je heb gedaan heeft me gewoon onwijs veel gebracht. Ik heb me sinds lange tijd weer écht lekker gevoeld, en weet nu ook hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.

De online sessies hebben daar ontzettend bij geholpen en heb ik als onwijs fijn ervaren. Je was er altijd voor alle vragen om te beantwoorden en om met me mee te denken.

Ik snap nu ook veel beter wat mijn lichaam me op z’n tijd probeert te vertellen. Ik ben je echt gaan zien als mijn persoonlijke supporter bij wie ik met alles terecht kon.

Nu het traject is afgelopen, ga ik met vertrouwen verder dat ik alles wat ik heb geleerd kan blijven toepassen. 

Lieve Savannah, dankjewel voor alles! Ik ben zo blij dat ik je ben tegengekomen.

Esther, 27 jaar

Dat Savannah een heel fijn persoon is, met een schat aan kennis die ze altijd op een hele heldere manier over weet te brengen, wist ik al door de 1-op-1-sessie die ik bij/met haar heb gedaan. 

Maar wat het Van Klacht naar Kracht-programma zo bijzonder en effectief maakt, is dat je naast heul heul veel waardevolle informatie, ook 6 Q&A-sessies krijgt. In zo’n sessie kom je via Zoom samen met andere vrouwen die het programma volgen (plus Savannah natuurlijk) en kun je alle vragen kwijt die je maar te stellen hebt.

Die sessies waarin je met dat cluppie samenkomt werken daarnaast als een stok achter de deur om echt elke keer met de modules aan de slag te gaan. Bovendien zijn die Zoom-avondjes vaak ook heel gezellig én verbindend, omdat je allemaal in hetzelfde schuitje zit, ondanks dat de klachten onderling erg kunnen verschillen.

S.

Heel het programma geeft je duidelijke en praktische handvatten waar je mooie stappen mee kunt maken.

Erg leerzaam en fijn dat elke vraag gesteld mag worden en er de tijd voor genomen wordt! 

Dankjewel voor deze leerzame reis, het is echt een verrijking voor jezelf én daarmee ook voor je partner, kinderen en alle mensen die dichtbij je staan!!
Anne

Fysieke klachten verhelpen

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp.
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje.

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage fysieke klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches.
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar hun optimale gezondheid. Of zeg maar gerust: af van ál die vage fysieke klachten. Omdat ik ervan overtuigd ben dat dat voor iedereen mogelijk is! 

 

Dit is wat het Van Klacht Naar Kracht

programma praktisch gezien inhoudt

A

Je start met een persoonlijke nulmeting. Dit doen we via een Zoom sessie van een uur. Hier kijken we naar naar hoe de vlag er daadwerkelijk bij hangt (want je gaat niet de eerste zijn die dácht minder klachten te hebben...) én je doelen voor de komende 3 maanden, zodat je gericht aan de slag kunt. Je hebt dus een persoonlijk plan met eigen actiepunten, afgestemd op jóuw situatie

A

Vanaf de nulmeting krijg je iedere week een module toegestuurd per mail. Deze module kan bestaan uit tekst, video of een opdracht (of soms alle 3 tegelijk). De module gaat uitgebreid in op jouw klachten en doelen, zodat je doelgericht aan de slag gaat en van jouw vage klachten afkomt

A

Ongeveer op de helft van het programma - na ongeveer 6 weken - hebben we weer een 1 op 1 sessie om te kijken waar je nu staat. Van welke klachten ben je af? Welke verbeteringen zie je? Waar mogen we verder op doorpakken? Wat heb je nog nodig je nog energieker te voelen? Het programma is zo ingericht dat jij met maximaal resultaat verder kunt

A

Echt ALLES wat ook maar één klacht(je) kan veroorzaken, komt aan bod. Want al je klachten zijn met elkaar verweven, echt waar. Jij gaat snappen hoe jouw klachten samenwerken om jou iets te vertellen. En wat je te doen hebt, stap voor stap om de klachten op te heffen zodat je je weer fit en energiek voelt

A

Ik ga natuurlijk nog niet te veel van de inhoud verklappen, maar de modules hebben allemaal iets te doen met ontspanning, beweging, voeding, mindset, slaap, darmgezondheid, hormonen of omgeving. Maar óók de symbolische betekenis van fysieke klachten zodat je steeds beter gaat begrijpen waar je wanneer doordraaft en jezelf voorbij rent

A

Het volgen van de modules kost je maximaal een uur per week

A

Aan het einde van het programma doen we de laatste 'meting'. Zo kun je je progressie goed zien! Je zult niet de eerste zijn die zo trots is en vol vertrouwen een klachtenvrije toekomst tegemoet gaat. Én ik geef je natuurlijk de laatste tips mee, zodat je alles waar je zo hard voor hebt gewerkt ook daadwerkelijk behoudt én raad weet met alles wat je lichaam je in de toekomst nog gaat vertellen

Kortom: 3 maanden persoonlijke begeleiding (3 sessies) én een concreet stappen- en actieplan om je vage klachten voor eens en voor altijd de deur te wijzen

Als je NU aan de slag gaat met je fysieke klachten, levert dat je deze extra BONUSSEN op

A

Extra 1 op 1 support via Voxer

A

Je krijgt toegang tot een steengoede gastles over sales van business coach Maartje Koppen. Leren hoe je nóg beter kunt verkopen terwijl je werkt aan je eigen gezondheid. Als dát geen florerende business oplevert... 😉

Deelname aan dit programma vraagt 1997,- ex BTW van jou, maar levert je tonnen aan energie & een optimaal gezond lichaam op. Doe je mee?

Indien je kiest voor betalen in 2 termijnen, komen er administratiekosten bij. Dat betekent dat je 1025 euro ex BTW betaalt per deelbetaling.

Veelgestelde vragen

Healthsome energie
Hoe weet ik of dit programma bij me past?

Omdat je vage klachten hebt waar je vanaf wilt en omdat je voelt in je lijf dat het alleen maar erger wordt. EN omdat je niet chronisch ziek wilt worden. PUNT.

Je hebt het over ‘vage fysieke klachten’. Maar aan wat voor klachten moet ik denken?

Goede vraag! Dat zijn fysieke klachten waarvan je zelf hoogstwaarschijnlijk geen idee hebt hoe of waardoor ze ontstaan. Dat kan zijn hoofdpijn, buikpijn, haaruitval, droge huid, koude handen (of überhaupt kou), nachtzweten, stinkzweet, stinkscheetjes, onregelmatige cyclus, heftige menstruatieklachten, veel spierpijn, geen progressie boeken met sporten, last van stijve of pijnlijke spieren, wekker nodig hebben om wakker te worden (nee, dat is niet normaal!), niet goed slapen, geen zin hebben om te bewegen, en zo kan ik nog wel even doorgaan… Kortom: alle fysieke klachten die je liever niet zou hebben, maar waarvan je geen idee hebt hoe je dat op kunt lossen.

Ik vind het best veel geld…

Het gaat er niet om wat iets kost, maar het gaat erom wat het oplevert. Hoeveel omzet heb je laten liggen omdat je je niet lekker voelde? (en dan heb ik het nog niet eens over de leuke uitjes die je hebt laten schieten) Snel verdient hé dit programma :-)?

Ik vóel dat dit programma me kan helpen, maar ik ben op het moment erg druk. Is het ook mogelijk om nu aan te schaffen en later te volgen?

Tja. Je gezondheid is je grootste goed. Als je die niet op nr 1 zet, weet je zeker dat je klachten straks chronisch van aard zijn. En één ding weet ik inmiddels zeker: een ziek mens wil maar 1 ding, en dat is beter worden. Het is aan jou of je tijd wilt maken om ziek zijn te voorkomen.

Ben je er nu nog steeds?
Dan wordt het tijd om door te pakken.

Ik weet zeker dat het je een hoop gaat opleveren!

Met deze vrouwen mocht ik eerder werken…

“Echte” klachten had ik niet (dacht ik). Maar ik had wel al een tijd het gevoel dat het mogelijk moest zijn om me fitter te voelen. Want een gezin met twee jonge kids en 2 bedrijven, dat vraagt nogal wat.

Ik ben high impact business coach, maar om die high impact zelf te kunnen maken voor mijn klanten, maar ook voor mezelf en mijn gezin, ben ik het gewoon verplicht om te zorgen dat ik zo optimaal mogelijk in mijn vel zit, letterlijk en figuurlijk.

Dus ben ik met Savannah aan de slag gegaan. Savannah is super betrokken en denkt ook echt mee met wat voor jou en in jouw leven haalbaar is. Waardoor ik niet alleen met haar tips en adviezen aan de slag ben gegaan, maar ze ook heb volgehouden, al bijna een jaar.

En nee, ik barst nu niet altijd van de energie. Maar als ik een energiedip heb, weet ik dondersgoed waar dat door komt én wat ik er aan kan doen. Dat geeft vertrouwen.

En daarnaast is mijn veerkracht toegenomen. Een onrustige nacht of woelige periode thuis heeft nu veel minder invloed op hoe ik mij voel.

Ik ben veel stabieler (vraag ook mijn man maar ) en dat is zó fijn.

Maartje Koppen

High Impact Businesscoach

Via instagram ben ik bij Savannah terecht gekomen en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb.
Sinds een aantal jaar weet ik dat ik PCOS heb. Sindsdien veel op internet gelezen en gedaan, maar het lukte me niet om mijn hormonen in balans te krijgen.
Doordat mijn hormonen uit balans waren had ik een hoop vage klachten. Het vervelendste vond ik vooral de vermoeidheid en stemmingswisselingen. Waardoor ik me vaak ook futloos en deprie voelde.
Ik voel me door het traject een stuk energieker, mijn menstruatiecyclus is een stuk korter en mijn stemmingswisselingen zijn ook een stuk minder. Ik heb echt weer energie om dingen aan te pakken en te ondernemen.
Ze heeft me echt hele goede tips  gegeven en nooit meer dan 3 per keer. Met kleine stapjes vooruit. Het meeste heb ik echt met mijn voeding gedaan. Betere maaltijden, minder eetmomenten en de juiste supplementen.
Savannah is heel begripvol en denkt echt met je mee wat haalbaar is. Geen onmogelijke diëten of dingen wat gewoon niet in je leefstijl past.
Maaike, 30 jaar

Laatst heb ik een Back on track sessie gehad met Savannah. Wat was dit fijn! Savannah weet duidelijk waar ze jou bij kan helpen en weet dit in begrijpbare taal uit te leggen. Verder geeft ze gelijk concrete handvatten, waar je direct mee aan de slag kunt. Ik vond het fijn dat ik alles bij haar kwijt kon en hoe meer jij open durft te staan naar haar toe, hoe beter ze jou kan helpen! Tijdens de sessie weet ze gelijk verbanden te leggen, waardoor het voor jezelf ook steeds duidelijker wordt waar iets vandaan komt of kan komen. Tijdens de sessie liet Savannah mij inzien dat je met kleine stappen de grootste resultaten kan behalen.

Jennifer, 26 jaar

Na een lange tijd te worstelen met mijn gewicht en gezicht (heel veel uitslag / acne / roodheid) en zelf wat aan te klooien kwam in januari Savannah op mijn pad.

Pas toen realiseerde ik mijzelf pas dat er wellicht heel wat meer aan de hand was dan alleen maar een onrustige huid en extra kilo’s. Continue vermoeid zijn en dat wijten aan kinderen, geen regelmatige stoelgang, een lange menstruatiecyclus, allemaal zaken waar we tijdens een lang en prettig intakegesprek ook nog achter kwamen.

De gesprekken met Savannah hebben er bij mij voor gezorgd dat ik meer in balans ben in eigenlijk alles. Al is de basis wel gelegd bij mijn eet&drinkpatroon. Veel afwisseling, groenten en fruit, maar ook af en toe een wijntje, dat is geen probleem. In plaats van een schuldgevoel hierover, weet ik nu hoe ik ervoor moet zorgen dat het niet té veel wordt.

Savannah zorgt met 3 tips per gesprek ervoor dat het behapbaar blijft en dat je een positief gevoel krijgt. Langzaam maar zeker verandert het je leefstijl en kan je het ook makkelijk bijhouden. Als iets niet bij je past, dan kijk je gewoon samen met haar verder. Ze houdt rekening met hoe je bent, maar ook met hoe je leeft. In mijn geval met 2 kinderen van 1 en 3 jaar, die ondertussen de bananenpannekoekjes van mijn bord kijken.

Voor de tips en gesprekken met Savannah bleef ik hangen in bepaalde patronen, zoals extreem willen afvallen en vervolgens eigenlijk ook weer de helft aankomen. Of elke middag samen met de kids een dutje doen, omdat ik niet meer kon. Of juist het niet aanpakken van mijn huidproblemen. Mede door Savannah heb ik deze dutjes niet meer nodig, heb ik een gezonde en gebalanceerde levenstijl ontwikkeld en begrijp ik ook waarom sommige zaken in mijn lichaam werken zoals ze werken.

Kortom, Savannah is een echte aanrader! Ze denkt en kijkt met je mee en geeft niet het gevoel dat je faalt maar dat je altijd slaagt!

Ingeborg, 30 jaar

Via een gedeeld Facebookbericht van een vriend van mij kwam ik in contact met Savannah. Met allerlei vreemde kwaaltjes die ik af en toe zelf niet zo belangrijk achtte en soms wuifde ik de kwaaltjes ook weg.

Maar na een week waarin ik weer niet lekker in mn vel zat, zette ik de stap om contact op te nemen met Savannah. En daar ben ik erg blij om!

Allereerst vul je een intakeformulier in en hou je een eetdagboek bij, waaruit zij veel informatie over je krijgt. Eerljkheid boven alles, want sommige vragen komen dichtbij. In de gesprekken legt ze alles erg duidelijk uit en is eigenlijk een soort wikipedia aan informatie over je lijf! ?

Ze adviseert om met kleine stapjes een nieuwe weg in te slaan en zorgde we er samen voor dat ik me beter in mn vel ging zitten. Werken aan jezelf is niet iets wat je op een vrije middag doet, maar constant belangrijk is.

Savannah bedankt voor je hulp.

Rian, 34 jaar

Savannah is echt een topcoach! ze weet precies waar ze over praat en leeft zich heel goed in. Ik kwam bij haar omdat ik nadat ik plantaardig ben gaan eten vaak moe was en een behoorlijk gestressed leven leidde. Savannah heeft me supergoed geholpen bij het vinden van meer ontspanning in mijn dag, het juiste eetpatroon en de juiste supplementen. DE tip die ik nu aan iedereen doorvertel: Saliethee! Wat een vondst!

Margreet Jacobs

Founder van Stage Heroes