Het huidige Regie over je energie traject STOPT…

Op 1 maart start er het traject voor de laatste keer. Daarna komt het niet meer terug.

Regie over je energie

Hét groepstraject met 1 op 1 coaching waarbij je inzicht krijgt in waar jouw
energie weglekt en meteen aan de slag kunt om je energie te boosten!

 

Herken je dit?

A

Na een dag werken kijk je er vooral naar uit om even helemaal NIKS te doen. Je zou willen dat je net als andere meiden zin had om te gaan sporten, maar jij hebt er gewoon de kracht niet voor.

A

Als mensen je vragen hoe het gaat, is het antwoord: druk. *Gaap* En moe. Vooral moe... Je zou zó graag eens iets anders willen zeggen.

A

Als je ’s avonds naar bed gaat, reken je uit hoeveel uur je nog kunt slapen, maar eigenlijk wéét je dat je hoe dan ook niet uitgerust wakker wordt.

A

Je vraagt je af of er ooit een dag komt dat je genoeg energie hebt om je to-do-lijst af te werken en dán nog energie over te hebben voor alle andere dingen die je graag wilt doen (zoals fijne seks hebben met je partner, want dat zijn nu vooral ‘moetjes’).

A

Je hebt al van alles geprobeerd om weer regie over je energie te krijgen, maar niks lijkt te helpen. En trouwens: zo ongezond leef je helemaal niet. Maar hoe kan het dan dat je je tóch niet optimaal gezond voelt?

Time you enjoy wasting, is not wasted

Hoe zou het voor je zijn als…

A

... Je wakker wordt en je merkt dat je gewoon uitgerust bent, en dus niet de behoefte voelt om langer te slapen?

A

... Je meer energie hebt, waardoor je ’s avonds ook eens voor iets anders kiest dan de bank?

A

... Je vol overtuiging kunt zeggen dat het ‘goed’ gaat, zonder te hoeven denken ‘maar ik ben wel echt moe’?

A

... Je niet alleen droomt over alles wat je nog zo graag wilt, maar ook de energie hebt om het waar te maken?

A

... Je na een korte nacht ook nog gewoon goed functioneert, zodat je nog steeds kunt doen wat je wilt?

Dat is mogelijk als je bij mij het ‘Regie over je energie’ traject volgt. Na een uitgebreide intake van een uur leer ik je in de daaropvolgende 3 sessies hoe je van lijder naar leider gaat als het op je energie aan komt.

Je bent op een punt beland waar je denkt: ik moet niet zeuren. Of: ik ben gewoon wat gevoeliger en heb meer slaap nodig. Terwijl je wéét dat meer slaap het niet oplost. Want of je nu 5 of 10 uur slaapt; jij bent altijd moe.

Je bent degene die als eerste vertrekt op een feestje, omdat je lekker naar bed wilt. En je vriendinnen zijn ook heus wel eens moe, maar als zij even wat uurtjes slaap pakken, zijn ze zo weer de oude.

En zo kan ik nog wel even doorgaan… Als dit is wat jij jezelf vertelt en/of in je omgeving ziet, dan zou ik echt tegen je willen schreeuwen: Er is zoveel meer mogelijk! En het mooie is: je hebt het voor 99% van de tijd zelf in de hand.

Nee, we kunnen niet altijd sturen hoe ons leven loopt. Niet alles is stuurbaar. Maar het meeste is wel maakbaar. En dat geldt ook voor jouw energielevel.

Ook als je al jaren moe bent (en misschien zelfs niet eens kunt herinneren hoe het is om te bruisen van energie), is er nog hoop. Trust me.

 

Het Regie over je energie traject heb ik opgezet omdat:

N

Je niet de enige bent die kampt met een (te) laag energielevel

N

Je níet zeurt

N

Je energielevel echt (minimaal!) verdubbeld kan worden met kleine aanpassingen

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp. 
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje. 

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches. 
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

Wat leer je in dit 4 maanden traject?

 

A

Je leert wat invloed heeft op jouw energielevel. En dat gaat niet alleen over voeding, ook niet alleen over je hormonen of je mindset. Maar wél over het totaalplaatje rondom body & mind

A

Je leert ook waar jouw energie weglekt. En dat zit ‘m niet op één vlak, geloof me ?

A

Je leert hoe je met kleine aanpassingen meer energie krijgt

A

Je leert welke beweging jouw gezondheid en energielevel ondersteunt (en lees deze zin nog maar eens na: er staat bewust ‘bewegen’ in plaats van ‘sporten’!)

A

Je leert te luisteren naar wat je lichaam je eigenlijk te vertellen heeft (zonder zweefteef-gedoe, maar mét oog voor dat heksje wat af en toe op die bezem voorbij komt)

A

Je leert om te gaan met een omgeving die sneller verandert dan onze genen aan kunnen

A

Je leert om te gaan met hobbels along the way; want die gaan er ongetwijfeld zijn

Na het Regie over je energie traject heb jij:

 

A

Inzicht in welke facetten ervoor zorg(d)en dat jij weinig energie hebt

A

Meer dan voldoende handvatten om je energielevel te boosten en merk je zelfs al de eerste resultaten (dag vermoeidheid, hallo verdubbelde energie!)

A

Grip op vage klachten zoals bijvoorbeeld onverklaarbare buikpijn, een lage weerstand, koude handen/voeten, haaruitval of moeite met concentreren

De investering voor het Regie over je energie traject bedraagt €799,- inclusief BTW.

Je mag het ook in 2 termijnen betalen van €400,- inclusief BTW.

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg

Je hebt nu twee keuzes:

Je sukkelt nog een tijdje aan en probeert hier en daar nog iets. Je wacht de vakantie die je in het vooruitzicht hebt nog even af (want dan kun je lekker bijkomen), je blijft jezelf vertellen dat je niet moet zeuren maar gewoon door moet zetten en negeert daarmee alle signalen die je lijf je geeft.

Want jij weet ook wel dat een vakantie het niet oplost. En dat je nu al zoveel geprobeerd hebt, zolang aangemodderd hebt, dat die paar weken het verschil niet gaan maken.

Misschien vertel je jezelf wel dat je het gewoon heel druk hebt gehad, en dat dat je vermoeidheid veroorzaakt. Maar als je heel eerlijk bent naar jezelf: Was je vermoeidheid er vóór die verhuizing niet ook al?

Óf je pakt je verantwoordelijkheid en gooit je smoesjes aan de kant. Want dat er een drukke periode aan komt, waarbij dit traject eigenlijk niet past, is natuurlijk lulkoek. Juist met weinig energie kan dit traject niet op een beter moment komen. Ga jij je energie nog verder weg laten zakken, of grijp je dit moment aan om met méér energie die drukte door te komen?

Wat je jezelf ook vertelt: hoe jij je voelt, is jóuw verantwoordelijkheid. En niet die van iemand anders. Zolang jij jezelf blijft vertellen dat je geen tijd of geen geld hebt, besef je je niet dat er maar één groot goed is: en dat is het hebben van (meer dan) genoeg energie.

Want vraag jezelf eens af: wat is alle tijd van de wereld je waard, als je je zo blijft voelen? Wat kun je dan bereiken? En hoeveel heeft dit energielevel je al gekost? Wat laat je het nog kosten?

Allemaal vragen die je jezelf mag stellen. En wat het antwoord ook is: alles is oké. Zolang je maar beseft dat jíj verantwoordelijk bent en dat jíj de regie mag pakken. Niemand anders doet het voor je.

 

Wat houdt het traject praktisch gezien in?

 

A

... Het traject start met een uitgebreide intake van een uur. Voorafgaand aan deze intake vul je een uitgebreid formulier in met vragen over je klachten. Ook vraag ik je een voedingsdagboek bij te houden voor één week.

A

... Na de intake hebben we ongeveer elke 4 weken een sessie van 30 minuten (na de intake zijn dat nog 3 sessies).

A

... Tussendoor heb je de mogelijkheid om vragen te stellen in de besloten Facebookgroep. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur een reactie.

A

... Je krijgt maximaal 3 tips/adviezen per keer, zodat het behapbaar blijft.

A

... Elke sessie zoomen we weer opnieuw in op alle thema's rondom jouw gezondheid. Denk aan je darmen, stress en ontspanning, voeding, hormonen, beweging slaap, etc. en bepalen we opnieuw de prioriteit(en).

A

... Alle sessies vinden online plaats via Zoom, tenzij anders nodig of gewenst is (dan stemmen we dat altijd samen af!).

A

... Als je het fijn vindt, mag je de sessies opnemen zodat je er later nog een keer op je gemak naar kunt luisteren.

A

En last but not least: je krijgt een op maat gemaakt welkomstpakket!

Met deze vrouwen mocht ik eerder werken…

Toen ik het traject bij Savannah voorbij zag komen dacht ik; Ja, dat is iets voor mij! Mijn energie level was laag, ik kon bij wijze van spreke niks doen en ik was moe en futloos. Ik had elke dag last van een opgezette en pijnlijke buik. Ondanks dat ik redelijk gezond at dacht ik; hoe kan het nou? 

Nou, ik kan je vertellen dat Savannah er wel raad mee wist. Tijdens onze call’s werd ik omvergeblazen van vanalles wat ik nog niet wist. Het is zo interessant en met zo veel passie kan ze vertellen! Wat een feestje was het. 

Savannah bekijkt ook echt persoonlijk wat je nodig hebt, geen standaard protocol. Nee, echt afgestemd op jou! Dat was precies wat ik nodig had en wat er zo bijzonder aan het traject is! Het allermooiste is de platte buik die ik nu heb en de energie is terug. Ik ben een blij mens, want het is zo veel waard om weer in balans te zijn. Ondanks dat ik gezond at, eet ik nu echt wat mijn lichaam nodig heeft en van me vraagt. Dankzij Savannah! Als je twijfelt niet doen, het is echt de moeite waard!! 

Naomi, 30 jaar

Verpleegkundige & luisterkindwerker

 

Ik kwam in aanraking met Savannah doordat ik getagd werd door een vriendin. Ik ben Healthsome gaan volgen en als snel was ik geïnteresseerd. Ik werd meteen heel blij van de manier waarop zij overkwam.

Het was in haar story’s geen wijzend vingertjes, maar meer kijken naar oplossingen. En soms deelde ze ook zaken die bij haar niet goed gaan. Dat vind ik sowieso altijd heel fijn. Niemand is immers perfect.

Ze deelt op instagram al zoveel bruikbare tips en leuke inzichten dat vond ik alleen al een groot cadeau en ontzettend handig. Eigenlijk was ik helemaal om toen ze op een gegeven moment een post plaatste met daarin de opmerking dat je pas echt weet hoe het met je gaat als je kijkt naar hoe je menstruatie verloopt.

Op dat moment had ik een hel van een menstruatie en liep ik zelfs al met de gedachten om naar de dokter te gaan, omdat ik bang was dat ik in de overgang was. Met 35 jaar was dit toch wel een beetje te vroeg.

Het leek wel voorbestemd en dus deed ik mee met een actie en ik won. En na het eerste telefoongesprek met Savannah was ik verkocht. Ik boekte een traject. De beste keuze die ik dit jaar heb gemaakt.

Het traject wat ik volgde hield in dat ik 4 afspraken had met Savannah. Super hip via zoom 🙂 

De zaken die ik wilde aanpakken waren: nachtrust, darmen, eczeem, menstruatie en energiepeil.

Per zoom meting kreeg ik 3 opdrachten om mee aan de slag te gaan. Dit varieerde tussen het oppakken van voedingspatroon tot het slikken van supplementen.

Savannah heeft mij zo goed geholpen. We hadden al snel een klik en ik durfde alle zaken tegen haar te zeggen. Dat ging van ontlasting en drijvende drollen tot hoe om te gaan met de heksen in mijn hoofd rond de menstruatie tot het weer kunnen dragen van panty’s tot een manier om beter met stress om te gaan.

Niets was te gek en het wijzende vingertje werd nooit opgestoken. Eerlijkheid stond voorop en dat kwam van beide kanten.

En dit alles heeft me zoveel gebracht. Ik ben van de buikpijn af (die ik elke dag had). Mijn menstruatie is enorm opgeknapt en de opvliegers zijn voorbij. Mijn nachtrust is verbeterd.

Mijn energiepijl is ook flink verbeterd en ik heb de tools om hier verder mee aan de slag te gaan. En als klap op de vuurpijl ben ik ruim 7 kilo afgevallen.

Van bewust onbekwaam ging ik naar bewust bekwaam. De stap naar onbewust bekwaam is eentje die ik de komende tijd verder ga zetten.

Ik gun dit iedereen! Dus als je nog twijfelt, do it!!

Rinske Abma-de Vries, 35 jaar

Nadat ik al enige tijd in een burn-out zat en zo vermoeid was, heb ik Savannah een berichtje gestuurd met de vraag: kun jij me helpen? En ja hoor, dat kon ze zeker. Vol enthousiasme stuurde ze me een aantal tips. En mét succes! ? Wat ik zo fijn vond aan Savannah was dat het zo begripvol was. Ik voelde me echt gehoord en hoefde mezelf even niet ‘groot’ voor iemand te houden.

Haar tips hebben me zoveel opgeleverd. En geloof het of niet: ik word uitgerust wakker! ?? Iets waarvan ik altijd dacht dat dat niet aan mij besteed was. Ik heb haar laatst zelfs om 05.50 uur een berichtje gestuurd dat ik uitgerust wakker was (ja… zelfs op dat tijdstip).

Ik merkte al vrij snel verschil in mijn energielevel en dat gun ik écht iedereen. Altijd moe zijn is zoooo stom!

Ook is mijn acne echt stukken minder. Fijne bijkomstigheid!

Suzanne, 26 jaar

Accountmanager

Na een lange tijd te worstelen met mijn gewicht en gezicht (heel veel uitslag / acne / roodheid) en zelf wat aan te klooien kwam in januari Savannah op mijn pad.

Pas toen realiseerde ik mijzelf pas dat er wellicht heel wat meer aan de hand was dan alleen maar een onrustige huid en extra kilo’s. Continue vermoeid zijn en dat wijten aan kinderen, geen regelmatige stoelgang, een lange menstruatiecyclus, allemaal zaken waar we tijdens een lang en prettig intakegesprek ook nog achter kwamen.

De gesprekken met Savannah hebben er bij mij voor gezorgd dat ik meer in balans ben in eigenlijk alles. Al is de basis wel gelegd bij mijn eet&drinkpatroon. Veel afwisseling, groenten en fruit, maar ook af en toe een wijntje, dat is geen probleem. In plaats van een schuldgevoel hierover, weet ik nu hoe ik ervoor moet zorgen dat het niet té veel wordt.

Savannah zorgt met 3 tips per gesprek ervoor dat het behapbaar blijft en dat je een positief gevoel krijgt. Langzaam maar zeker verandert het je leefstijl en kan je het ook makkelijk bijhouden. Als iets niet bij je past, dan kijk je gewoon samen met haar verder. Ze houdt rekening met hoe je bent, maar ook met hoe je leeft. In mijn geval met 2 kinderen van 1 en 3 jaar, die ondertussen de bananenpannekoekjes van mijn bord kijken.

Voor de tips en gesprekken met Savannah bleef ik hangen in bepaalde patronen, zoals extreem willen afvallen en vervolgens eigenlijk ook weer de helft aankomen. Of elke middag samen met de kids een dutje doen, omdat ik niet meer kon. Of juist het niet aanpakken van mijn huidproblemen. Mede door Savannah heb ik deze dutjes niet meer nodig, heb ik een gezonde en gebalanceerde levenstijl ontwikkeld en begrijp ik ook waarom sommige zaken in mijn lichaam werken zoals ze werken.

Kortom, Savannah is een echte aanrader! Ze denkt en kijkt met je mee en geeft niet het gevoel dat je faalt maar dat je altijd slaagt!

Ingeborg, 30 jaar

Savannah is een ontzéttend lieve vrouw, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt.

Ze kijkt echt wat voor jou persoonlijk de grootste knelpunten zijn en geeft dan ook gerichte adviezen, heel fijn!

Savannah gaf mij de bekende ‘schop onder de kont’, om beter voor mezelf te zorgen.

In de loop van het traject begon ik me al veel beter te voelen en dit werd alleen maar meer! Nu valt het op als ik moe ben, terwijl het daarvoor opviel als ik eens niét moe ben!

Savannah is écht een topper en ik ben ontzettend blij met de adviezen die ze me gegeven heeft!

Carina, 32 jaar

Via een gedeeld Facebookbericht van een vriend van mij kwam ik in contact met Savannah. Met allerlei vreemde kwaaltjes die ik af en toe zelf niet zo belangrijk achtte en soms wuifde ik de kwaaltjes ook weg.

Maar na een week waarin ik weer niet lekker in mn vel zat, zette ik de stap om contact op te nemen met Savannah. En daar ben ik erg blij om!

Allereerst vul je een intakeformulier in en hou je een eetdagboek bij, waaruit zij veel informatie over je krijgt. Eerljkheid boven alles, want sommige vragen komen dichtbij. In de gesprekken legt ze alles erg duidelijk uit en is eigenlijk een soort wikipedia aan informatie over je lijf! ?

Ze adviseert om met kleine stapjes een nieuwe weg in te slaan en zorgde we er samen voor dat ik me beter in mn vel ging zitten. Werken aan jezelf is niet iets wat je op een vrije middag doet, maar constant belangrijk is.

Savannah bedankt voor je hulp.

Rian, 34 jaar

Veelgestelde vragen

Wanneer start en eindigt het Regie over je energie traject?

Het start officieel op maandag 2 november. Dat is ook de week waarin de kick offs plaats zullen vinden. Het traject eindigt op vrijdag 5 februari (14 weken later) omdat ik in december nog 2 weken vrij ben.

 

Ik heb geen €799,- liggen. Kan ik ook in termijnen betalen?

Natuurlijk kan dat. Je mag ook in twee of drie termijnen betalen. Geef dit dan wel van tevoren even bij me aan.

 

 

Ik heb al zoveel geprobeerd, dat ik me afvraag of dit echt iets gaat doen.

Ik kan natuurlijk niet voor jou bepalen of dit dé oplossing is. Ik kan je alleen wel zeggen dat 95% van mijn klanten baat heeft bij dit traject. Ik heb gemerkt dat het succes van het traject vooral valt of staat met hoe jij erin staat. Als je twijfelt, zeg ik: doe het niet. Dan is dit traject (nu) niet voor jou.

 

 

 

Ik zou graag meer 1 op 1 coaching willen, omdat ik denk dat ik daar meer baat bij heb. Is dat mogelijk?

Ja, dit is mogelijk, maar niet in dit traject. Benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem hier contact met me op.

 

 

 

 

Ik ben chronisch ziek en daardoor moe. Kan ik dan ook bij jou terecht?

Nee, helaas is het ‘Regie over je energie’-traject dan niet voor jou bestemd. Mogelijk heb ik wel tips voor je, maar dat is afhankelijk van je situatie. Ik denk met liefde met je mee. Daarvoor mag je altijd een gratis Energizer Call aanvragen!

 

Wil je graag mee doen met het Regie over je energie traject maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of het bij je past?

Klik dan op de knop ‘Ja, ik wil een matchcall’, vul het formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Let op: dit is geheel vrijblijvend en dus niet bedoeld om jou over te halen in het traject te stappen. Als het niet bij je past, dan zeg ik dat ook eerlijk!

Ben je er nu nog steeds? 🙂

Als je tot hier gelezen hebt, dan vóel je dat je wat hebt te doen. Alleen daarom al zou ik je willen vragen om contact met me op te nemen.

Daarbij start dit traject op 1 maart voor de allerlaatste keer – dus het is nu of nooit (en alles is oké!)