Wil jij sneller naar een hoger energielevel?

Vraag jij jezelf af of er ooit nog een dag komt dat je wél uitgerust wakker wordt?

Of sterker nog: begin je misschien wel te denken dat dit is wat het is en dat je je daar maar gewoon bij neer moet leggen? Terwijl je eigenlijk in de bloei van je leven bent. En regelmatig hoort ‘op jouw leeftijd had ik energie voor 10!’

Dan ben ik blij dat je hier bent beland. Want eerlijk: een gebrek aan energie hebben is naast mega vervelend, ook vooral NIET NODIG.

En omdat ik me voor kan stellen dat je na al die (huis)artsbezoeken en avonden googelen nu wel eens écht een oplossing wilt, heb ik een videotraining voor je gemaakt.

De videotraining bestaat uit 5 delen en heet niet voor niets ‘Sneller naar een hoger energielevel’: ik heb de belangrijkste oorzaken van een laag energielevel én de daarbij horende oplossingen voor je uiteengezet, zodat je snel(ler) je energielevel kunt verhogen.

Is het iets voor jou?

Al meer dan 100 vrouwen met tevredenheid deelgenomen!

Zou dit een beschrijving van jou kunnen zijn?

… Je hebt duizend en één dromen (en een flinke to do list), maar als je verplichtingen van die dag erop zitten, plof je uitgeput op de bank

… Je zou graag willen dat je het weekend níet nodig had om bij te tanken (waar halen andere vrouwen de energie vandaan om dingen te ondernemen?!)

… Je weet dat voeding bepalend kan zijn voor hoe energiek je je voelt. Maar zóveel visies… Hoe weet je nu wat klopt, en wat niet? 

… Je sport wel (redelijk fanatiek zelfs) en je kan nou niet echt zeggen dat je ongezond leeft. Maar je lichaam vertelt je wat anders

…En als die wekker ‘s morgens gaat, dan druk je hem het liefst nog even uit. Je komt toch je bed uit. Maar is dat uit discipline en wilskracht, of omdat je echt zo uitgerust bent? Of behoor jij tot het team ‘uitgerust zijn als je wakker wordt is utopie’?

Dankzij jouw videotraining heb ik die vicieuze cirkel van zoveel willen, maar geen energie hebben om ook écht iets te doen, eindelijk doorbroken!

Ilse, 30 jaar

Hoe zou het voor je zijn als…

…Je inzichtelijk had in wáár jouw energielek zit? 

…Je concrete handvatten zou hebben om dat energielek te dichten? 

…Je zou weten waar je moet beginnen om je energielevel te verhogen?

…Je erachter komt welke vorm van beweging nu bij jou past?

…Je wist wat nou écht belangrijk is op het gebied van voeding?

…Je af kon komen van dat onrustige gevoel, en je je hoofd ook eens UIT zou kunnen zetten?

…Zodat je nachten ook beter gaan zijn (daar komt ten slotte alles amen)

Kortom: hoe zou het voor je zijn als je wist wáár je moest beginnen om je energielek te dichten en leert hóe je dat dan ook kunt doen?

Dan is mijn videotraining echt iets voor jou!

 

Even voorstellen…

Hi, ik ben Savannah. Waarschijnlijk kun je er niet omheen, maar mocht je het toch gemist hebben… Hiernaast zie je mijn eigen transformatie.
Helaas zijn het niet de meest gezellige foto’s aangezien het pasfoto’s zijn, maar ik heb maar weinig foto’s van mezelf uit de minst energieke periode in mijn leven. 🙂

Een verschil van dag en nacht he?

 

Je ziet het aan mijn mijn ogen, mijn huid, mijn haar… Op de twee linkerfoto’s voelde ik me uitgeput en wist ik oprecht niet meer waar ik de energie zoeken moest. Ik was al zo lang zó moe, en wat ik ook deed, niets hielp. 
Na heel wat omwegen steeg mijn energielevel beetje bij beetje. 

Ik had het gevoel dat ik alles zelf moest ontdekken en dat niemand me kon helpen met het totaalplaatje. Want naast dat ik moe was, had ik nog zoveel andere vage klachten. Ik vond veel te veel haar in het doucheputje nadat ik gedoucht had, had slechte nagels, mijn haar was futloos (as you can see, haha) en ga zo maar door.

Toen ik ontdekte dat het sporten wat ik altijd deed me juist uitputte in plaats van energie gaf, afscheid nam van overtuigingen die me niet hielpen, leerde welke voeding echt paste bij mijn lijf maar bovenal éindelijk weer goed ging slapen, voelde ik me pas echt weer lekker in mijn vel.

Dat maakte dat ik andere vrouwen óók wilde helpen. En dus was ik in 2019 onderdeel van de allereerste lichting OERsterk Coaches. 
Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging, maar allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Het totaalplaatje rondom body & mind blijkt zo belangrijk, dat ik ze niet los van elkaar wil zien.

Inmiddels help ik met heel veel plezier vrouwen naar meer energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen zijn energielevel kan verhogen! 

 

Na deze videotraining…

…Weet jij welke thema’s bepalend zijn voor jouw energielevel

…Weet jij waarmee je jouw lichaam helpt (of juist verzwakt)

…Heb je handvatten om zelf je energielevel te verhogen en kun je met concrete tips aan de slag

De tips uit de videotraining is al bij meer dan 100 vrouwen effectief gebleken. Daarmee durf ik een 100% tevredenheidsgarantie te bieden.

Niet goed = gegarandeerd geld terug!

Als je binnen 2 delen van de videotraining niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven.

Alle praktische zaken op een rij

– Er zijn in totaal 5 video’s (van 30-45 minuten per stuk)

– Zodra je de videotraining hebt aangeschaft, ontvang je het eerste deel

– Iedere 2 dagen daarna krijg je toegang tot een nieuwe video

– Daarmee krijg je bijna 2,5 uur aan inhoud voor €47,- (en hou je onbeperkt toegang)

Dit zeggen eerdere deelnemers van de videotraining

Ik heb de videotraining van Savannah gevolgd, omdat ik mij al een tijdje minder energiek voelde en last had van klachten zoals buikpijn, hoofdpijn en helemaal op zijn aan het einde van de dag.

Het werd weleens tijd dat ik daarmee aan de slag ging ? Gelijk na de eerste video had ik al een paar fijne tips kunnen opschrijven.

Dit was ook zo bij de andere onderwerpen en ik heb uiteindelijke van deze tips een top 10 gemaakt, zodat ik deze gemakkelijk kon toepassen.

Ik kan iedereen de videotraining wel aanraden, omdat je in 5×30 minuten al super veel kan leren over jezelf!

Van tevoren dacht ik namelijk al veel te weten, maar na deze videotraining heb ik nog meer geleerd en ook daadwerkelijk praktische tips gekregen zodat ik er echt mee aan de slag kon.

Dus als je twijfelt, gewoon doen, want grote kans dat je iets nieuws leert zodat je je energieker gaat voelen, net zoals bij mij!

Laureen, 22 jaar

Ik had last van veel vage klachten en omdat ik elke dag moe was, besloot ik om mee te doen met de videotraining.

Ik ben echt super blij dat ik deze videotraining gevolgd heb. Ik heb echt zo veel eye-openers gehad en super veel dingen geleerd! Er vielen een aantal puzzelstukjes op hun plek en ik heb weer motivatie om mijn vermoeidheid aan te gaan pakken. 

En door de dingen die ik nu al toe pas uit de videotraining voel ik me zeker al beter!

Daarom zou ik anderen de videotraining echt aanraden: je leert waar je vermoeidheid vandaan komt en je krijgt direct concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ook zorgt de videotraining voor motivatie om er écht mee aan de slag te gaan. Dat is echt heel erg fijn.

Savannah, super bedankt voor alle goede tips!

Naomi K

Het is een korte maar heel duidelijke training. Alle thema’s worden behandeld en je leert wat er allemaal invloed heeft op je energielevel. Je krijgt ook direct tips hoe je dit kunt verbeteren. Na elk deel krijg je ook opdrachten om mee aan de slag te gaan, dat is erg handig!

Savannah legt alles wat ze vertelt heel duidelijk uit en beantwoordt al je vragen!

Kortom, ik raad de videotraining van Savannah aan iedereen met vermoeidheidsklachten + andere vage klachten aan!

Lindy, 27 jaar

Wat heb ik genoten van de videotraining!

Savannah geeft je door haar enthousiasme, echt de energie om dit te willen aanpakken.

Het fijne is dat de uitleg zo lekker simpel blijft en het met wat aanpassing en bewustwording echt voor iedereen haalbaar is.

Hanneke, 35 jaar

 

Ik deed mee aan de videotraining omdat ik last had van flinke vermoeidheid, eigenlijk meer wilde bewegen maar niet wist wat, hoe en wanneer , grote pieken in mijn stemming had die thuis niet zo gewaardeerd werden en… zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Met papier en pen in de hand zat ik klaar voor de lading informatie die er op me af kwam. Sommige informatie was me al bekend, maar dan toch bracht die informatie steeds weer nieuwe handvatten en invalshoeken mee. 

Ik vond het leuk om te zien dat er overlap zat in de verschillende video’s. Dan voelt het als geheel en dat maakte het voor mij behapbaar. Het is goed dat je door de opdrachten ‘gedwongen’ wordt om de voor jou waardevolle elementen uit de trainingen te halen. 

Savannah neemt je mee in theorieën, maar wel op zo’n manier dat je niet steeds moet terugspoelen omdat je onderdelen niet snapt. 

Soms moet je moedig en energie genoeg hebben om jezelf op te pakken, jezelf ergens voor op te geven en echt ergens mee te starten. Deze videotraining komt daaraan tegemoet. Het houdt je scherp en leert je op zoek te gaan naar datgene wat voor jou helpt. Ze staat voor je klaar als je nog losse vragen hebt en straalt duidelijk uit dat ze weet waar ze het over heeft en dat ze je klachten en gedachten herkent. Een aanrader dus! 

Larissa, 29 jaar

Savannah is een prettige coach, die in begrijpbaar taalgebruik de diverse onderwerpen binnen haar expertise  met veel enthousiasme duidelijk maakt.

Ze is toegankelijk, transparant  maar bovenal doelgericht! 

Miriam

De reden dat ik besloot deel te nemen aan de videotraining was in eerste instantie omdat ik vooral meer wilde leren. Niet per se vermoeidheid, maar herkenning zat voor mij vooral in de vage klachten. Het hebben van koude handen en voeten, vaak plassen, opgeblazen gevoel, last van suikerpieken/dalingen, en stiekem ook wel het nodig hebben van het weekend om uit te rusten.

De grootste winst zat hem voor mij in de thema’s voeding (en de aanvullingen daar op) en stress, of eigenlijk de balans tussen stress en ontspanning. Wat betreft voeding heb ik mijn macro’s volgens mij inmiddels aardig op orde, maar ik weet nu dat in de micro’s voor mij nog de winst zit! Vanuit de training hiervoor meteen al wat bruikbare handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan.

Ik ben echt enorm blij dat ik heb meegedaan aan deze videotrainingen! Je vertelt alles super duidelijk en lekker vlot. Hierdoor is het makkelijk te volgen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk! Ook maakt dit je makkelijk benaderbaar. Ik keek steeds weer uit naar de volgende training, en zelfs als ik een pestdag had, had ik zin in de training van die avond! Je bent enorm betrokken en probeert alle vragen te beantwoorden.

Marlous, 29 jaar

Ik ‘leerde jou kennen’ via een bericht op Facebook. ‘Reken af met je vermoeidheid’ trok gelijk mijn volledige aandacht.
Ik ben jouw verhaal gaan lezen en las veel herkenning, meerdere malen bloedonderzoek gehad, slaaptest gedaan, maar dan vooral dat laatste dat je denkt dat vermoeidheid waarschijnlijk bij je hoort. Maar dat jij nu uitgerust wakker wordt, dat lijkt mij zalig.

Ik ben zolang ik mij herinner vaak moe, ga op tijd naar bed en reken uit hoelang ik kan slapen, en nooit denk ik als ik wakker word ‘vandaag voel ik me fit’. Naar mijn idee leef ik gezond, sport(bodypump) 2x per week, eet fruit en groente, ik ben 1,74m en 61 kg dus prima lijkt me. Maar toch voel ik me altijd moe. Dus ik heb jouw videotraining gevolgd en heb er zeker wat aan gehad. Véél herkenning!

Ik zou de videotraining zeker aanbevelen, ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die er geen enkele tip aan over houdt.

Lizet Gruppen, 36 jaar

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost de videotraining?

Ieder deel van de training duurt ongeveer 30-45 minuten.

De training bestaat uit 5 delen. Dat betekent dat je ongeveer 2,5-3 uur kwijt bent aan alle delen.

Let wel: dit is verspreid over ongeveer 2 weken, aangezien je om de 2 dagen één deel in je mailbox ontvangt.

 

Wanneer kan ik beginnen?

Zodra je de videotraining hebt aangeschaft, kun je direct beginnen!

Je krijgt het eerste deel namelijk direct nadat je betaald hebt, in je mailbox 🙂 Daarna krijg je om de 2 dagen een volgend deel, zodat het een beetje behapbaar voor je blijft.

 

Waarom krijg ik niet alle delen in één keer?

De ervaring van eerdere deelnemers is dat het prettiger is om na één video, even rust te hebben zodat je alle informatie op je in kunt laten werken.

Heel vaak bekijken deelnemers hem zelfs voor een tweede keer, omdat ze dan nóg meer informatie tot zich kunnen nemen, die ze de eerste keer gemist hebben. 

Oftewel: iedere video bevat zo veel waarde, dat je daar wel een paar dagen mee vooruit kunt 😉

 

 

 

Ik heb het op dit moment te druk om de videotraining te bekijken. Kan ik hem ook later terugkijken?

Ja, zeker kan dat!

Je kan de training helemaal op eigen tempo volgen.

En het fijne is dat je toegang houdt, dus je hoeft de training niet binnen X tijd af te ronden 🙂

 

Ik vraag me af of de videotraining wel iets voor me is...

 

Dat snap ik heel goed!

Je kunt dan 2 dingen doen:
1. Mij een mailtje sturen via info@healthsome.nl met jouw twijfels en/of vragen. Op werkdagen mail ik altijd binnen één dag terug. En ik beloof je dat ik je eerlijk zal zeggen als het níks voor je is. Want dat kan natuurlijk ook (en dat is ook oké). 

2. Jezelf een ‘deadline’ geven: beslis binnen nu en 24 uur. Als je over 24 uur nog steeds twijfelt, dan zou ik het niet doen. Blijkbaar is er dan iets anders wat urgenter is/meer aandacht nodig heeft, en dan gun ik je van harte dat je daarmee aan de slag gaat!

Wat je je wel af mag vragen: als je alle tijd en geld van de wereld had, maar geen energie… Hoe leuk zou jouw leven dan zijn?

 

 

Als je tot hier gekomen bent met lezen, dan wil ik je écht uitnodigen om op die knop te drukken.

Want heel eerlijk: dat je dit nu leest, is niet voor niets. Toch?